375 cc Sonunda oldumm

merhaba bende bu cuma oalcağım ama dr bey 300 cc diye tutturdu sizce 300 cc küçük mü oluyo

Merhaba ben 6.gunumdeyim kollarimi yukari cok fazla kaldramiyorm biraz aci birazda bise olacak diye korkum var. Kollarn oyle kalir diye de korkuttular napmam lazim. Sen ne zaman kaldrabildin tamamen

Kolla
Tesekkur ederim.benim 16 gun oldu agrim hala cok fazla ve korse acayip rahatsiz ediyor.sekli duzelsin de gerisi onemli degil.
Kollarda agri var mi ben kasalti oldum 6.gunum. Kollar kalkmiyor tamamen yukari sizin kol ne durumda

Merhaba ben 6.gunumdeyim kollarimi yukari cok fazla kaldramiyorm biraz aci birazda bise olacak diye korkum var. Kollarn oyle kalir diye de korkuttular napmam lazim. Sen ne zaman kaldrabildin tamamen
Selam canim sakın sakın zorlama dikişlerin açılır dikiş yerin genişler eğer ki meme altı kesisi olduysan tabi ben 1 aydan sonra çok zorlamadan kaldırıyordum öğretmenim ben tahtaya yazı yazarken 1 ay kadar çok üstlere yazı yazmadım zorlamadim suan 2 buçuk aylık oldum hersey yolunda

Cok sukur 2 aylara kadar gelebilmissin canim. bende bi gelebilsem rahatlicam da gunler gecmek bilmiyor sanki 9.gunimdeyim.insallah gececek bu gunler

Beni de izlermisin
Benim dik ama kücüktü 385cc koyuldu ve uclar hala yukarda degisen bisey yoktu
Ama yukarlari benimde öyle sisti sonradan asagi indi ve yumusadi
Beni takip ediyorsun fotograflarima bakabilirsin
benide takip edermisin lütfen Çarşamba günü ameliyatım var çok korkuyorum

Birde ne zman tek basiniza kalkabildiniz ben hala korkuyorm 9.gun bugun. Uc yastikla yatiyorm yatarken kendimi geri atip kendim yatiyorum ama kalkarken annem sirtimdan destek veriyor. Yan yatmaya ne zman basladiniz

Birde ne zman tek basiniza kalkabildiniz ben hala korkuyorm 9.gun bugun. Uc yastikla yatiyorm yatarken kendimi geri atip kendim yatiyorum ama kalkarken annem sirtimdan destek veriyor. Yan yatmaya ne zman basladiniz
Benim refakatcim bile yoktu canım kendi başıma ameliyattan sonra arabama binip evime yavaş yavaş geldim 3.gün okulda işime devam ettim ve 42 öğrencim var o yüzden güçlü ol bugünler geçiyor sabırlı ol canım yan yatmaya 20.günde başladım ilk 10 gün zordu sonra yavaş yavaş iyileşme oluyor 1 ay kanepede yattım çünkü yatağa yatınca kalkamiyordum 2 yastıkla boynum sırtım tutularak yattım oturarak uyudum ama geçti hepsi güle güle kullan ☺

Ayy cok tesekkur ederim sabirla gunlerin gecmesini bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…