375 cc Sonunda oldumm

namas

Guru
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2011
238
177
23 aralık çarşamba günü Op. dr. Ekrem Keskin’e kas altı 375 cc mentor high plus meme protezi ameliyatı oldum. Ameliyat öncesi süreç epey zor biliyorum bu yüzden sorularınızı seve seve cevaplayabiliriim:)

Son düzenleme:
Gözün aydın canım, geçmiş olsun. Fotoğraf yüklemeyi düşünüyor musun?

Gecmis olsun umarim istedigin boyutta olur pisman olmazsin fotograf yükleyince ayarlardan sadece izledigin kisiler görebilir diye yaparsan sorun olmaz bende öyle yaptim

Gecmis olsun umarim istedigin boyutta olur pisman olmazsin fotograf yükleyince ayarlardan sadece izledigin kisiler görebilir diye yaparsan sorun olmaz bende öyle yaptim
Çook teşekkür ediyorum Yarın ilk iş atacağım fotoları Boyut konusuna gelince doktoruma olabilecek olanın en büyüğü olsun demiştim Sağolsun biraz zorlansa da öyle yapmış

Çook teşekkür ediyorum Yarın ilk iş atacağım fotoları Boyut konusuna gelince doktoruma olabilecek olanın en büyüğü olsun demiştim Sağolsun biraz zorlansa da öyle yapmış
Keske bende öyle deseydim de daha büyük koysaydi doktor daha büyügüne bak diyince hemen reddettim ya ne sandim ben hala anlamiyom
Fotolarima baktinmi sence nasil

Doktorunuz Ekrem Bey mi sizinde?:)
Memnuniyetle paylaşırım tabi ki:)
İşin aslı benden 3 sene önce bir arkadaşım ameliyat oldu ve çok zorluk çekmişti Onun gibi olur mu korkusuyla girdim ameliyata? Ameliyattan çıktıktan sonra zaten ağrı sızı hiç hissetmiyorsunuz serumlar ağrı kesici iğneler derken.. Ertesi gün eve gittiğinizde hafif ağrılar oluyor ama kesinlikle ilaçla geçmeyecek kadar değil. Eğer canınız çok tatlıysa doktorunuzla konuşup sakıncası yoksa eğer kuvvetli bir ağrı kesici yazmasını isteyin. Eve geldiğim günden düne kadar yani 6 gün oturur pozisyonda uyudum bu biraz can sıkıcı olabiliyor. Yüzüstü ve yan dönüp uyumak yasak zaten. Sabahları uyandığınızda gerginlik hissi oluyor bende sadece ağrılarım 2. günden itibaren sıfırdı diyebilirim. O gerginlik hissi de 1 saate falan hemen hemen geçiyor ama 1 hafta kadar taş bağlanmış gibi hissediyorsunuz memeye. Bu durum da sırt ağrısı yaptı ben de ama dinlenerek geçecek seviyede. Banyo için 5. günü bekledim ben. Bu dışında bende okudum ağzına kaşık çatal götüremeyenler vs. Ama ben hiç bu tip bir durum yaşamadım kendi yemeğimi içeceğimi içebildim. Eskisine nazaran daha yavaş hareketlerle ama yaptım. Yalnız ameliyat günü 3 defa yediğim herşeyi çıkardım bu da anestezi etkisiymiş yani sonra da böyle birşey yaşamadım:) Ben henüz çalışmıyorum ama 1 hafta geçti üstünden ameliyatın bugün doktordan dönerken arkadaşlarımla buluştum alışveriş yaptım yedim içtim:) sosyal hayata dönmekte problem yaşamadım hiç.. Kollarımı henüz tamamen kaldıramıyorum ama göğüs hizama kadar ancak.. Zaten bunun için de çok erken.. Ödemler çok fazla şimdilik .. 1 hafta da olsa hafif üstlerdeki ödemler indi dekolte oluşmaya başladı Aklınıza takılan, eksik yazdığım birşey olursa seve sevee yardım ederim tekrar

Keske bende öyle deseydim de daha büyük koysaydi doktor daha büyügüne bak diyince hemen reddettim ya ne sandim ben hala anlamiyom
Fotolarima baktinmi sence nasil
Canım hemen bakıyorum:)
Ben arkadaştan deneyimliydim 275 cc kas altı koymuştu ona doktor bana 325 ten aşağısını yaptırma demişti kesinlikle ben 50 daha ekledim üstüne Ekrem bey de sağolsun hastanın isteğine dikkate alan bir doktormuş Daha önce gittiğim doktorlar maksimum 325 diye tutturdular yaptırmadım

Şimdi baktım fotoğraflarına gerçekten hoş olmuş. Dekolten de güzel oluşmuş. Daha önce göğüs dokun var mıydı acaba? Benim nerdeyse hiç yoktu o yüzden 375 de olsa daha bir küçük göründü şimdi gözüme

Yok gibiydi yani sürekli full destekli sütyenler takiyodum banada ilk zamanlar kocaman geliyodu sonra internette burda yaptiranlarin fotograflarina bakip daha büyükte iyi olurmus diye kendi kendimi mutsuz ettim anlasilan

Yok gibiydi yani sürekli full destekli sütyenler takiyodum banada ilk zamanlar kocaman geliyodu sonra internette burda yaptiranlarin fotograflarina bakip daha büyükte iyi olurmus diye kendi kendimi mutsuz ettim anlasilan
Ben çok beğendim işin açığı.. İki foto yükledim ben de şimdi ama çok ödemliler. İnşallah ödemler gidince benimkiler de seninkiler gibi olur

Ben çok beğendim işin açığı.. İki foto yükledim ben de şimdi ama çok ödemliler. İnşallah ödemler gidince benimkiler de seninkiler gibi olur
Ben haric zaten herkes cok begeniyor esim zaten cok memnun bide zamaninda diyodu yaptirma ben seni öylede seviyom diye simdiki aklim olsa 30 yasini beklemezdim ama neYse hayirlisi böyleymis
Seninkiler benimkiler gibi olcak simdiden belli benimde ilk gün ayni öyleydi sonradan kaslar kendini salinca güzellescekkkk

Yaa moral oldun bana vallahi çok teşekkür ederim Ayrıca erkekler önce mırın kırın ederler yaptırınca da iyiki derler anlamıyorum ki hayal mi edemiyorlar nasıl olacağını Güle güle kullaaaan

Yaa moral oldun bana vallahi çok teşekkür ederim Ayrıca erkekler önce mırın kırın ederler yaptırınca da iyiki derler anlamıyorum ki hayal mi edemiyorlar nasıl olacağını Güle güle kullaaaan
Tsk ederim sende iyi günlerde kullan
Bir ay sonra yeni fotograf koy ve karsilastir her ay degiscek yaza anca bizimkiler tam dogal haline gelcek insallah

Tsk ederim sende iyi günlerde kullan
Bir ay sonra yeni fotograf koy ve karsilastir her ay degiscek yaza anca bizimkiler tam dogal haline gelcek insallah
İnşallah Martta da düğünüm var inşallah biraz daha inerkee o güne kadar

İnşallah Martta da düğünüm var inşallah biraz daha inerkee o güne kadar
Ay ne guzel evlenmeden yaptirdinn benim zamanimda bukadar moda degildi yoksa valla bende yaptirirdim gii iner tabiki esine söyledinmi yoksa gizlimi tutcaksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…