öyle de ama onlar artık cıısssssssss
sen ne güzel doğum yapmışsın bizde oda yok
diyet mantığımız aynı süppperşöyle de kendine ben diyet yapmıyorum sağlıklı beslenmeyi öğreniyorum.ilk olarak abur cubur alma eve.onun yerine kuru kayısı fındık leblemi özellikle beyaz leblebi al derim.yarın ilk işin o olsun.
sonra ilk baş şöyle düşün kahvaltıda sınırlama yok istediğini ye hamur işi fazla abartmadan tabi.özellikle karbonhisrat tüketiceksen gündüz saatlerini seç akşam yediklerimiz direk yağa dönüşüyo çünkü.7-8 den snra çay türü şeyler hariç bişi yeme.
şöyle de kendine ben diyet yapmıyorum sağlıklı beslenmeyi öğreniyorum.ilk olarak abur cubur alma eve.onun yerine kuru kayısı fındık leblemi özellikle beyaz leblebi al derim.yarın ilk işin o olsun.
sonra ilk baş şöyle düşün kahvaltıda sınırlama yok istediğini ye hamur işi fazla abartmadan tabi.özellikle karbonhisrat tüketiceksen gündüz saatlerini seç akşam yediklerimiz direk yağa dönüşüyo çünkü.7-8 den snra çay türü şeyler hariç bişi yeme.
teşekkür ederm tatlımhemen anlatıyım tatlım
alıntı ile cevapla varya onun yanında ki artı olan yere basıyorsun
mesela benim mesajımda ki artı sonrada elifin sonra da katienin vs hepsi toplu geliyor
tamam canlarım yapalım fakat yarın yapsak eminim 1 2 kişi daha gelir oşekilde hazırlayalım vede saat baya geç oldu yatmamız lazım artık kızlar hadi yatınnn sabah erkenden kalkıp gerinme hareketleri yapıcaz spor yapıcaz vsbaya bi araştırdım cnm öyleymiş.kalori hesaplıyorum hep ben hatta tkakıldığım ste var.fittingo.com diye
ilk sayfaya yazarız ayrıca kilo boy hedef şeklinde bi tabloda süper olur
olur cnm.kış aylarında dışarısı biraz zor oluyo çıkması çünkü.bende şuan çalışmıyorum devamlı evdeyim o yüzden iyi oluyo
hoşbuldumama ne lezzetli yıyecek onlaryaa onlardan ayrı kalmak sevgiliden ayrı kalmaktan beter
kusura bakma canım seni üzdüysemyaptımda gel bıde bana sor 8 sene uğraştım neden bılıyomusun hep bu kılolar yüzünden pkoyum ben kılo yapıyo o çok kılo yaptıkçada hormanlar hepten bozuluyor inanın sağlıklı olsanız bıle kılo vermeden hamıle kalmayın
inşallahkendımı bıldım bıleli abur cuburu çok severım şimdi oğluma arada vereyım dıye bulunduruyorum ama kendım daha çok yıyorum şu beyınde bitirme işini bı öğretemedim kızlar ya ben beynıme ben evdeydim ama pazartesi çalışmaya başlıyorum sırf kılo vereyım hareket olsun dıye hiç bilmediğim bi işe girdim koşturmak için sanırım bı kahvaltı düzenı falan edınırım evdeyken saat 4 e kadar açdurup sonra çatlayana kadar yıyorum düzenli beslenme örneklerı verelim bene bırbırımıze dıyet çok zor ve vereceğimiz kılolar 3 5 değil uzun vadede sıkılabılırız
aynen cnm ya.insanız bi yerde pes ediyoruz pes etmeyi engellmek motive içi harika biyer olucak hepbirlikte el ele inş veicez lanet kiloları.hııım bende evdeyim canımm ayrıca topik aşkanı da çalışmıyor ne kadar ortak yönümüz var
tamam cnm yarın yap zaten bencede yarın daha iyi olurteşekkür ederm tatlım
tamam canlarım yapalım fakat yarın yapsak eminim 1 2 kişi daha gelir oşekilde hazırlayalım vede saat baya geç oldu yatmamız lazım artık kızlar hadi yatınnn sabah erkenden kalkıp gerinme hareketleri yapıcaz spor yapıcaz vs
canım vermen gereken kilo az yani bana göre az çünkü ben 70 kilo vermek için bu yola başladım ve inan bana benim yerimde olmak istemezsin yememekk çok daha iyi çünkü ozaman sevgili bile bulunmuo
canım sen bekarmısın kızlar kımse kımseyı tnanımıyor bu yuzden sordum ben kendımı tanıştırayım bırbuçuk yaşında oğlum var çok yakında 30 yaşında olucamteşekkür ederm tatlım
tamam canlarım yapalım fakat yarın yapsak eminim 1 2 kişi daha gelir oşekilde hazırlayalım vede saat baya geç oldu yatmamız lazım artık kızlar hadi yatınnn sabah erkenden kalkıp gerinme hareketleri yapıcaz spor yapıcaz vs
canım vermen gereken kilo az yani bana göre az çünkü ben 70 kilo vermek için bu yola başladım ve inan bana benim yerimde olmak istemezsin yememekk çok daha iyi çünkü ozaman sevgili bile bulunmuo
yok canım üzülmedim çok geride kaldı ogunler sadece kılo almamdakı asıl sebbı yazmak istedim yoksa çikolataların günahı yok hep tedavıkusura bakma canım seni üzdüysem
bende 2 senedir uğraşıyorum olmadı o nedenle öyle yazmıştım
o zaman demek ki önce kilo sonra beişşşşşşşşşş
ben tanıtayım kendimicanım sen bekarmısın kızlar kımse kımseyı tnanımıyor bu yuzden sordum ben kendımı tanıştırayım bırbuçuk yaşında oğlum var çok yakında 30 yaşında olucam
yok canım üzülmedim çok geride kaldı ogunler sadece kılo almamdakı asıl sebbı yazmak istedim yoksa çikolataların günahı yok hep tedavışaka tabı çoccuğa bakmak için bile zayıf olmak gerekiyor hatta emzırmek için kılolularda fazla süt olmuyormuş ki bende fazla olmadı bide hamılelıkte alınan kılolar var tabı çocuğa verimli olabılmek için ruhsal olarakta iyi durumda olmak gerkeıyor kılo sorunu olan bırıde ruhen pek mutlu olamıyor
ortak yönlerimizin olması süperdiyet mantığımız aynı süppper
tşk ederm cnım. duraksama dönemimde oldu tabiki ozaman dahada fazlalaştırdım sporu diyeti sıkılaştırdım biraz zorlanıo ama atlatıo insan tabi kür mür bilmiyorum ben :) banada öğretin kız onlarıchatla bu arada senı aşırı teprik edıyorum nasıl başardın bukadar kıloyu verdin gerçekten harıkasın kıloların duraksama dönemı falan oluyormuş onlar içinde kürler falan vardı araştırıp paylaşalım işimize yarayacak şeyleri hazırana kadar zapzayıf olalım
çok doğru katılıyorum bende artık bu tarzda besleniyorum gerçi diyorum ya ben başlarda çoook zorlanmıştım yememek zordu bırakamıyorum vs ama çok şükür bıraktım azaltada azaltada olsa bıraktım ıvır zıvırışöyle de kendine ben diyet yapmıyorum sağlıklı beslenmeyi öğreniyorum.ilk olarak abur cubur alma eve.onun yerine kuru kayısı fındık leblemi özellikle beyaz leblebi al derim.yarın ilk işin o olsun.
pko çook beter bendede var doktor doğum kontrol hapıda verdi fazla kilomun yaklasık 20 kilosunun suçlusu o haplar!!tabi sonra bıraktım hapları :S ayyy bebekkk diye diye yanıyorumyaptımda gel bıde bana sor 8 sene uğraştım neden bılıyomusun hep bu kılolar yüzünden pkoyum ben kılo yapıyo o çok kılo yaptıkçada hormanlar hepten bozuluyor inanın sağlıklı olsanız bıle kılo vermeden hamıle kalmayın
Allah hepimize isteyen herkese nasip etsin tez zamanda yarabbimmmkusura bakma canım seni üzdüysem
bende 2 senedir uğraşıyorum olmadı o nedenle öyle yazmıştım
o zaman demek ki önce kilo sonra beişşşşşşşşşş
vericez tatlım biz yanyana olduktan sonra hıııhhhaynen cnm ya.insanız bi yerde pes ediyoruz pes etmeyi engellmek motive içi harika biyer olucak hepbirlikte el ele inş veicez lanet kiloları.
tşk ederm cnım. duraksama dönemimde oldu tabiki ozaman dahada fazlalaştırdım sporu diyeti sıkılaştırdım biraz zorlanıo ama atlatıo insan tabi kür mür bilmiyorum ben :) banada öğretin kız onları
pko çook beter bendede var doktor doğum kontrol hapıda verdi fazla kilomun yaklasık 20 kilosunun suçlusu o haplar!!tabi sonra bıraktım hapları :S ayyy bebekkk diye diye yanıyorum
deneyelim valla yarın pazara gideyimde hele :SMetabolizma Hızlandırıcı Çorbamızın tarifi:
Malzemeler:
2 orta boy kabak
1 orta boy domates
1 orta boy tatlı kırmızıbiber
1 küçük boy kuru soğan
½ demet maydanoz
1 yemek kaşığı sıvı yağ
Yapımı:
1. Malzemelerin hepsini, sevdiğiniz kıvama göre su ile düdüklü tencerede pişirin.
2. Soğumaya yakın, ½ demet taze nane ile blenderdan geçirerek hazırladığınız bu nefis kokulu çorbayı için. bu malzemelerden kötü bi tad çıkmaz gıbı geldi bana denemek lazım bu çorbayı arada
ben tanıtayım kendimi
ismim yeliz 23 yaşındayım 3.5 yıldan beri sevdiğim adamla evliyim daha öncesinde 4 yıl konuştuk
çocuğum yok çalışmıyorum benden bu kadar sormak istediklerinizi cevaplarım
seve seve paylaşırım hatırlatırım cnm.bnde daha öne çok uğraştım hatta ilk zamanlar seneler önce aç kalarak zayıflarım sandm evet 62 ye kadar düştüm ama gene aldm.çünkü aç kalarak olucak iş değil.yiye vucuduma zarar vermeden veriyosun ve verdiğin kilo kalıcı oluyo.elif geçekten bunları bana sıksık tekrarla lütfen hatta ben bunları yazıp buzdolabına yapıştırayım sanırım insanlar beyınde bitirme işini böyle yapıyor
canım hep birlikte öğrenıcez bende araştırmaya başladım bu işi artık ciddiye alıyorum
pko kıloyla bırlıkte ilerliyor ne yazikki pkonun etkilerının azalması için kılo vermek lazım ama biyandanda kılo verdirmiyo bizim işimiz daha zor
seve seve paylaşırım hatırlatırım cnm.bnde daha öne çok uğraştım hatta ilk zamanlar seneler önce aç kalarak zayıflarım sandm evet 62 ye kadar düştüm ama gene aldm.çünkü aç kalarak olucak iş değil.yiye vucuduma zarar vermeden veriyosun ve verdiğin kilo kalıcı oluyo.
insanız biyerde açlıktan patlak verip bırakıyoruz diyeti o yüzden şöyle düşün bn sağlıklıda yaşıcam herşeyden azar azarda yicem.örneğin.sen bir dilim pastadanda aynı hazzı alırsın bir çataldanda.inan aşırı zorlu sınav sonrası beynimde bitirdim.artık birazıcık kaçırsam vicdan azabı çeker oldum.kendini zorlama sakın ama şartlandır.sonuçta mesela o çikolatayı yuttuktan snra bişi yok yutana kadar bir parça ye ama tadını doya doya alarak ye.bitirmek için uğraşma bırak yarım kalsın.elbette kaçamaklar oluyo ama haftada bir ikiyi geçmeden.şöyle düşün kendini gece yatınca 36-38 bedende hayal et.fit bi vucut herkes zayıfsın gözüyle bakıyo.kilo muhabbeti olunca sıkılmadan tak söylersin kilonu filan şeklinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?