kural istiyorsanız koyalım arkadaşlar ortak kurallar olsun kararlaştıralım hep beraber
ben diyorum ki cumaları kilo bildirimi yapalım saat önemli deil ben geceleri toplar hepsni düzenlerim saat sınırı olunca aksine işi çıkıyo insanların
kaç dk dan çok kaç kalori yaktığımıza bakalım çünkü bigün yürümüşündür bigün koşmuşundur arada çook fark var
ne yediklerimizi yazalım dönüp dönüp bakalımbu hafta neden az verdik veya neden çok verdik veya neden aldın kendimizi ozaman daha rahat frenleriz
yok 2 hafta girmezsen bilo bildirimi yapmazsan atılırsın die bişi yok sonuçta isteyen gelir hep beraber dayanışmayla veririz isteyen gelmez veya işi vardır interneti yoktur misafiri vardır girememiştir bişey olmuştur
hergün girilcek diye bi kural yok sonuçta vaktimiz oldukça buradayız e hergün vakit bulunca hergün gireceğimizede eminim
inşalllah önce kilo vericez sonra bebiş yapcaz
sadece 1 kere canım birkere diyet girişimim oldu çokda güzel gidiyordu
ama bozzuldu gitti
konuyu sen açtın zannettim ya sende yardımcısı ol tatlım acemi çaylağınız ben olayımaşk olsun bana cevap yok mu
peki menüleride yazacak mıyız :44:
bence motivasyon için arada resim falanda paylaşalım
bilgi alışverişinde bulunalım ne dersiniz?
konuyu sen açtın zannettim ya sende yardımcısı ol tatlım acemi çaylağınız ben olayım
bencede güzel.mesela bişi yediysen birbirimizi uyaralım.mesela aa sen onu yemeseydin.akşama hafif ye dikkatli ol tarzı uyaralımkural istiyorsanız koyalım arkadaşlar ortak kurallar olsun kararlaştıralım hep beraber
ben diyorum ki cumaları kilo bildirimi yapalım saat önemli deil ben geceleri toplar hepsni düzenlerim saat sınırı olunca aksine işi çıkıyo insanların
kaç dk dan çok kaç kalori yaktığımıza bakalım çünkü bigün yürümüşündür bigün koşmuşundur arada çook fark var
ne yediklerimizi yazalım dönüp dönüp bakalımbu hafta neden az verdik veya neden çok verdik veya neden aldın kendimizi ozaman daha rahat frenleriz
yok 2 hafta girmezsen bilo bildirimi yapmazsan atılırsın die bişi yok sonuçta isteyen gelir hep beraber dayanışmayla veririz isteyen gelmez veya işi vardır interneti yoktur misafiri vardır girememiştir bişey olmuştur
hergün girilcek diye bi kural yok sonuçta vaktimiz oldukça buradayız e hergün vakit bulunca hergün gireceğimizede eminim
oo çok sevindim ozaman benden çook daha rahat başarıcaksın ozaman senden umudum çok fazlainş bozulmaz bidaha
bu diyetin ne kdar sürdü canım kaç kilo verdin
konuyu sen açtın zannettim ya sende yardımcısı ol tatlım acemi çaylağınız ben olayım
bence deyalnız hepimiz yaşıtız farkındamısınız :) sanırım çok iyi anlaşıcaz sen nasılsın bu arada senin ne problemin var sende bahsedermisin tatlım kendinden
bencede güzel.mesela bişi yediysen birbirimizi uyaralım.mesela aa sen onu yemeseydin.akşama hafif ye dikkatli ol tarzı uyaralım
ben 25 günde filan 3 kilo verdim.kalori sayımı filanda yaptım.
yıllardır yani liseden beri kilolu olan biriyim ve bu hiç ama hiç hoşuma gitmiyo.nişanlım gayet fit ben ise sanki yanında az balık etli kalıyorum.boyum 1.63 25 gün önce 71.8 dim şuan 67.8 im.azmin elinden ne kurtulmuş benim baş sloganımdır.azimli istikrarlı biriyimdir.yapıcam dediğim şeyi yaparım.öyle işte yay burcuyum yarışmacı arakadaşlara başarılar dilerimyalnız hepimiz yaşıtız farkındamısınız :) sanırım çok iyi anlaşıcaz sen nasılsın bu arada senin ne problemin var sende bahsedermisin tatlım kendinden
gamyoncu canım yardımcı olurmusun bana sonuçta ben daha yeniyim bu sitede:) yardıma ihtiyacım olacağını düşünüyorum vede çok sevinirim sende istersen :)ama ben hiç hedefe ulaşmadım ki sadece bir kere diyet yaptım 3 hafta sonra bozuldu
yok yok sadece topik sahibi başkan olsun bu azimle çok hakediyor
ben motive ile herşeyin olacağına inananlardanım açıkcası.daha önce burda bi topikde gideyim dedm herkes çok ama çok seyrek girdi o yüzden olmadı yani ama bn hala dikkat ediyorum bırakmadım hiç.motivasyon herşey benm için birbirimizi gerekirse yediklerimiz konusunda ceza bile verelim. mesela pizza mı yedin ekstra ceza 30 dk yürüyüş gibi
canım azim dışında kafa yapılarımız çok uyuşuyor topiğimizi hiç boşlamayalım sürekli paylaşımlarda bulunalım ki devamlılık olsunben motive ile herşeyin olacağına inananlardanım açıkcası.daha önce burda bi topikde gideyim dedm herkes çok ama çok seyrek girdi o yüzden olmadı yani ama bn hala dikkat ediyorum bırakmadım hiç.motivasyon herşey benm için birbirimizi gerekirse yediklerimiz konusunda ceza bile verelim. mesela pizza mı yedin ekstra ceza 30 dk yürüyüş gibi
kesinlikle öyle canım yarın itibari ile menü paylaşımlarımıza başlayalım ozamantamam arkadaşım sizler nasıl isterseniz :) hepimizin fikrinle oluşucak güzel bir grup olucakmışız gibi geliyor
ilk paylaşımda ben bulunayım
sabah ilk uyanınca 2 bardak ılık su içip 50 zıplamak çok güzel metabolizma hızlandırıyo.ayrıca 50 defa zıplamak 30 dk yürüyüş kalorisi yaktırıyo
elimden geldiği kadar seve seve olurum ama tablo işinden falan anlamıyorum ki bengamyoncu canım yardımcı olurmusun bana sonuçta ben daha yeniyim bu sitede:) yardıma ihtiyacım olacağını düşünüyorum vede çok sevinirim sende istersen :)
işte tatlım anlatmaya çalıtığım şeyde bu hep bişeyler oluyor ve bozuluyor bin kere denedimde başaramadım en son ne zaman diyeti bırakıp yemeği azalttım ondan sonra gitti bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?