37 kilo gitti bile ve geriye kalan 33! 70 kilo vermek inanılmaz olacak!!!135>98...>65

aynen canım :S pko işi bozur ha bu arada anlatmadım ben haşimato hastasıyım troidlerde bozuk yani :s ama bunlar bni durdurmadı kızlar ya verdim sonuçta isteyince oluyorda bnm en buyuk derdim bebiş :(

canım sen yınede sağlığını bozma uzun vadede verıcez kıloyu sen arada bı kontrol ettır hormonlarını sanırım sana karbonhidrat yasağı var

bende 23 yaşındayım 58 kilo hedefindeyim.
7 yıldır bi sevdiceğim var yaklaşık 8 buçuk -9 aydır nişanlıyız daha önümüzde evlilik için 1,5 yıl kadar bekleme sürecim var.henüz çalışmıyorum Allah izin verirse atanma zamanını bekliyorum tercihler için. şimdili böyle
ha bide 25 gün kadardır dikkat ediyorum yediklerime 3 kilo gitti.

şunuda belirteyim abur cubur alarak bakkalları marketleri zengin eden benimdir onları ben bıraktıysam herkes bırakır.elbet arada kaçamak olur ama bu haftada bir ikiyi geçmez :34:

canlarım ben uykuya geç kaldım... iyi geceler kızlar yarın görüşmek üzeree hepinizle tanıştığıma memnun oldum

çok güzel anlatmışsın elifçim en sınır durumda ne bılıyomusun bı mağazanın vıtrınene bakarken daha aşağılanmak bu kıyafetler hiç sana olurmu ne bakıyosun der gibi bakıyo içerdekiler herşey 34 beden
olucaz bizde canım çıtır çıtır olucaz.bir bakan bir daha dönüp bakıcak fit vücudumuza.o diyenler halt etsin.azmin karşısında hiç bişi duramaz.
38 beden giyi ayyy bana bu bol geldi küçüğü yok mu bile dicez.

7 yıldır bi sevdiceğim var yaklaşık 8 buçuk -9 aydır nişanlıyız daha önümüzde evlilik için 1,5 yıl kadar bekleme sürecim var.henüz çalışmıyorum Allah izin verirse atanma zamanını bekliyorum tercihler için. şimdili böyle

şunuda belirteyim abur cubur alarak bakkalları marketleri zengin eden benimdir onları ben bıraktıysam herkes bırakır.elbet arada kaçamak olur ama bu haftada bir ikiyi geçmez :34:

elif sen aramızdan çabuk ayrılacaksın azmış vermek istedğin kılo rahat verırsın

allah tamamına erdirsin düğününe kadar fit bi gelin olursun

bu arada en yaşlı benmişim yahu :1::1::17: oyuzden en zor ben kılo verıcem :5::5:

bende öyleyim elif yaa hala öyleyim bakkallar zengin oldu valla inşallah bende bırakırım

canlarım ben uykuya geç kaldım... iyi geceler kızlar yarın görüşmek üzeree hepinizle tanıştığıma memnun oldum

bende canım

olucaz bizde canım çıtır çıtır olucaz.bir bakan bir daha dönüp bakıcak fit vücudumuza.o diyenler halt etsin.azmin karşısında hiç bişi duramaz.

ay inaşllah 38 bedenı suratlarına çarparız :52::52::52::52: hep hayalım zayıf bı anne olmaktı oğlum büyüyne kadar kılo vermem lazım tombık bı annesi olmasın

kızlar bende yatıyorum iyi geceler

haa bu arada elif mezun olsa bile biz göndermeyiz ki grubumuzu dağıtmayız
:1::1:

bu arada en yaşlı benmişim yahu :1::1::17: oyuzden en zor ben kılo verıcem :5::5:
niye ayrılayım tatlım ben diyet yapmıyorum sağlıklı yaşıyorum ve sağlıklı yediğim herşeyi sizle paylaşırım anca beraber kanca beraber.

bende öyleyim elif yaa hala öyleyim bakkallar zengin oldu valla inşallah bende bırakırım
bırakırsın cnm ya haftada bir iki kaçamak o kadar bişi olmaz ama hergün hergün olmaz:34:

ay inaşllah 38 bedenı suratlarına çarparız :52::52::52::52: hep hayalım zayıf bı anne olmaktı oğlum büyüyne kadar kılo vermem lazım tombık bı annesi olmasın
inş iş inş cnm ya
kızlar bende yatıyorum iyi geceler

haa bu arada elif mezun olsa bile biz göndermeyiz ki grubumuzu dağıtmayız
:1::1:
bırakmam ben sizi kiii şimdiden kaynaştık biz

kızlar nerdesiniz yaaa
chatla
elif
katiee
ben bugün kızkardeşimdeyim yaramaz mı yaramaz bir yeğenim var:nazar::nazar::nazar:
ama çooook tatlı :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:onunla uğraşıyoruz

burdayım kızlar bende bugün nişanlımla buluşucaz :16:gitmek bi gireyim dedim

sabah istemedi cnm hiç bişi ama günlük hergünkü pekmezimi yedim onu bırakamıyorum mecbur .ünkü demir eksikliği ve kansızlık var.hafifte grip oldum :2: pekmeze az karabiber karıştırdım.2 yemek kaşığı kadar yedim yarım dilimde kepek ekmeği yedim.1 bardak açık çay.

eve gelince konuşuruz canlar siz yazışın ben yokken

çok güzel anlatmışsın elifçim en sınır durumda ne bılıyomusun bı mağazanın vıtrınene bakarken daha aşağılanmak bu kıyafetler hiç sana olurmu ne bakıyosun der gibi bakıyo içerdekiler herşey 34 beden
ahh birdee benimm çok beğendiğim kkıyafetler oluyorr onları alamamak sadece onun içinde olduğumu hayel etmekde çok kötüü
canım sen yınede sağlığını bozma uzun vadede verıcez kıloyu sen arada bı kontrol ettır hormonlarını sanırım sana karbonhidrat yasağı var
bende uzunn vadede hedefledim kendime okulların kapandığı gün diyetiminn bittiği gün olacakk öyle yılbaşına kadar 59 kilo olmamm lazım gibii ,yok bayrama kadar vermemm lazım demicemm dedikçe çok kasıyorum kendimii
inşallahhhhh

eğerkii aranıza bende katılmak istiyorum,alınırsam en yaşlınız ben olacağımm 36 yaşında ve 3 çocuk annesiyimm
inş iş inş cnm ya

bırakmam ben sizi kiii şimdiden kaynaştık biz
Konuyu açan arkadaşıı bende çok tebrik ederimm çok güzel kilo vermişş,bende 92 kilodan 68 kiloya inmiştimm mayıs ayın kardeşimin düğünüü oldu mayısta ve ben diyeti bırakınca 10 kilo geri aldımm ve şuan ve 76.1 geldim sabah.Diyete başlıyalı 4 ncü gündeyim 77.1 le başladımm ve sizinle bende devam etmek istiyorumm inşallah

Back
X