37 kilo gitti bile ve geriye kalan 33! 70 kilo vermek inanılmaz olacak!!!135>98...>65

kural istiyorsanız koyalım arkadaşlar ortak kurallar olsun kararlaştıralım hep beraber
ben diyorum ki cumaları kilo bildirimi yapalım saat önemli deil ben geceleri toplar hepsni düzenlerim saat sınırı olunca aksine işi çıkıyo insanların

kaç dk dan çok kaç kalori yaktığımıza bakalım çünkü bigün yürümüşündür bigün koşmuşundur arada çook fark var

ne yediklerimizi yazalım dönüp dönüp bakalımbu hafta neden az verdik veya neden çok verdik veya neden aldın kendimizi ozaman daha rahat frenleriz

yok 2 hafta girmezsen bilo bildirimi yapmazsan atılırsın die bişi yok sonuçta isteyen gelir hep beraber dayanışmayla veririz isteyen gelmez veya işi vardır interneti yoktur misafiri vardır girememiştir bişey olmuştur

hergün girilcek diye bi kural yok sonuçta vaktimiz oldukça buradayız e hergün vakit bulunca hergün gireceğimizede eminim

peki menüleride yazacak mıyız :44:

bence motivasyon için arada resim falanda paylaşalım

bilgi alışverişinde bulunalım ne dersiniz?

inşalllah önce kilo vericez sonra bebiş yapcaz:23:

sadece 1 kere canım birkere diyet girişimim oldu çokda güzel gidiyordu

ama bozzuldu gitti:47:

oo çok sevindim ozaman benden çook daha rahat başarıcaksın ozaman senden umudum çok fazla :46: inş bozulmaz bidaha :56:

bu diyetin ne kdar sürdü canım kaç kilo verdin

peki menüleride yazacak mıyız :44:

bence motivasyon için arada resim falanda paylaşalım

bilgi alışverişinde bulunalım ne dersiniz?

tabi canım ne yediysek ogün yazalım yazalımki görelim neler kaçırmışız fazladan

olur canım fotoda paylaşalım her 10 kiloda bir mesela:)

kural istiyorsanız koyalım arkadaşlar ortak kurallar olsun kararlaştıralım hep beraber
ben diyorum ki cumaları kilo bildirimi yapalım saat önemli deil ben geceleri toplar hepsni düzenlerim saat sınırı olunca aksine işi çıkıyo insanların

kaç dk dan çok kaç kalori yaktığımıza bakalım çünkü bigün yürümüşündür bigün koşmuşundur arada çook fark var

ne yediklerimizi yazalım dönüp dönüp bakalımbu hafta neden az verdik veya neden çok verdik veya neden aldın kendimizi ozaman daha rahat frenleriz

yok 2 hafta girmezsen bilo bildirimi yapmazsan atılırsın die bişi yok sonuçta isteyen gelir hep beraber dayanışmayla veririz isteyen gelmez veya işi vardır interneti yoktur misafiri vardır girememiştir bişey olmuştur

hergün girilcek diye bi kural yok sonuçta vaktimiz oldukça buradayız e hergün vakit bulunca hergün gireceğimizede eminim
bencede güzel.mesela bişi yediysen birbirimizi uyaralım.mesela aa sen onu yemeseydin.akşama hafif ye dikkatli ol tarzı uyaralım
ben 25 günde filan 3 kilo verdim.kalori sayımı filanda yaptım.

oo çok sevindim ozaman benden çook daha rahat başarıcaksın ozaman senden umudum çok fazla :46: inş bozulmaz bidaha :56:

bu diyetin ne kdar sürdü canım kaç kilo verdin

ama ben hiç hedefe ulaşmadım ki sadece bir kere diyet yaptım 3 hafta sonra bozuldu
konuyu sen açtın zannettim ya sende yardımcısı ol tatlım acemi çaylağınız ben olayım :1:

yok yok sadece topik sahibi başkan olsun bu azimle çok hakediyor

bencede güzel.mesela bişi yediysen birbirimizi uyaralım.mesela aa sen onu yemeseydin.akşama hafif ye dikkatli ol tarzı uyaralım
ben 25 günde filan 3 kilo verdim.kalori sayımı filanda yaptım.

tabi canım uyarıcaz birbirimizden bişeyler öğrenicez yoksa ne anlamı kaldı birlikte olmanın :)
çok iyi vermişsin canım aynen devam :)

:1::1: yalnız hepimiz yaşıtız farkındamısınız :) sanırım çok iyi anlaşıcaz:1: sen nasılsın bu arada senin ne problemin var sende bahsedermisin tatlım kendinden
yıllardır yani liseden beri kilolu olan biriyim ve bu hiç ama hiç hoşuma gitmiyo.nişanlım gayet fit ben ise sanki yanında az balık etli kalıyorum.boyum 1.63 25 gün önce 71.8 dim şuan 67.8 im.azmin elinden ne kurtulmuş benim baş sloganımdır.azimli istikrarlı biriyimdir.yapıcam dediğim şeyi yaparım.öyle işte yay burcuyum yarışmacı arakadaşlara başarılar dilerim :9::9:

ben motive ile herşeyin olacağına inananlardanım açıkcası.daha önce burda bi topikde gideyim dedm herkes çok ama çok seyrek girdi o yüzden olmadı yani ama bn hala dikkat ediyorum bırakmadım hiç.motivasyon herşey benm için birbirimizi gerekirse yediklerimiz konusunda ceza bile verelim. mesela pizza mı yedin ekstra ceza 30 dk yürüyüş gibi

18_ayda_200_kilo_zayiflamak016%255B1%255D.jpg[\img]

ama ben hiç hedefe ulaşmadım ki sadece bir kere diyet yaptım 3 hafta sonra bozuldu

yok yok sadece topik sahibi başkan olsun bu azimle çok hakediyor
gamyoncu canım yardımcı olurmusun bana sonuçta ben daha yeniyim bu sitede:) yardıma ihtiyacım olacağını düşünüyorum vede çok sevinirim sende istersen :)

işte tatlım anlatmaya çalıtığım şeyde bu hep bişeyler oluyor ve bozuluyor bin kere denedimde başaramadım en son ne zaman diyeti bırakıp yemeği azalttım ondan sonra gitti bak :52:

ilk paylaşımda ben bulunayım
sabah ilk uyanınca 2 bardak ılık su içip 50 zıplamak çok güzel metabolizma hızlandırıyo.ayrıca 50 defa zıplamak 30 dk yürüyüş kalorisi yaktırıyo
:8:

ben motive ile herşeyin olacağına inananlardanım açıkcası.daha önce burda bi topikde gideyim dedm herkes çok ama çok seyrek girdi o yüzden olmadı yani ama bn hala dikkat ediyorum bırakmadım hiç.motivasyon herşey benm için birbirimizi gerekirse yediklerimiz konusunda ceza bile verelim. mesela pizza mı yedin ekstra ceza 30 dk yürüyüş gibi

tamam arkadaşım sizler nasıl isterseniz :) hepimizin fikrinle oluşucak güzel bir grup olucakmışız gibi geliyor

canım azim dışında kafa yapılarımız çok uyuşuyor topiğimizi hiç boşlamayalım sürekli paylaşımlarda bulunalım ki devamlılık olsun

ayrıca ceza konusuna da katılıyorum

motive için benim paylaştığım gibi resim de paylaşabiliriz....

ilk paylaşımda ben bulunayım
sabah ilk uyanınca 2 bardak ılık su içip 50 zıplamak çok güzel metabolizma hızlandırıyo.ayrıca 50 defa zıplamak 30 dk yürüyüş kalorisi yaktırıyo
:8:

50 kere zıplamak iyide alt kattakiler cinnete gelipte katil olmasınlar :) kendimi düşündüğümden değil yani ölcek olmayı umursamıyorum :D onlar katil olmasınlar yazıııkk :D kız nasl zıplıcaz cidden:27:

gamyoncu canım yardımcı olurmusun bana sonuçta ben daha yeniyim bu sitede:) yardıma ihtiyacım olacağını düşünüyorum vede çok sevinirim sende istersen :)

işte tatlım anlatmaya çalıtığım şeyde bu hep bişeyler oluyor ve bozuluyor bin kere denedimde başaramadım en son ne zaman diyeti bırakıp yemeği azalttım ondan sonra gitti bak :52:
elimden geldiği kadar seve seve olurum ama tablo işinden falan anlamıyorum ki ben:53::53::53:

Back
X