359.Dönem 95 / 1-2-3-4 asker yarenleri (mayıs 2015)

26 Şubat 2016 Cuma

ASKER YARENLERİMİZİN ŞAFAK PANOSU

miracleDK : Şafak .. 11

A axi___ : Şafak .. 32

Buse Buse : Şafak .. 64 95 / 2

GiMUm : Şafak .. 68 95 / 2

@sevda ceylan : Şafak .. 74

Eda_16 : Şafak .. 75

_Kkbra : Şafak .. 112 95 /2

E elmas gzl : Şafak .. 156

vanilya35 : Şafak .. 157 95 / 3

@etipuffer : Şafak .. 162 95 / 3

N niidos : Şafak .. 240 95 / 4

T tugce_ody : Şafak .. 250
95 /4

blue_dream : Şafak .. 251 95 /4

tavsannn : Şafak .. 295 95 / 4

@omzunbenimyuvam : Şafak .. 339 95 / 4

KAVUŞAN YARENLERİMİZ

1 = zamansiz

2 = julican

3 = olive_bluto 95 / 2

4 = kekoer

5 = panzehir121

6 =
thalix 95 / 2

7 = GerekirseYazariz

8 = silemm 95 / 1

9 = esradbk

10 = _HaRika_ 95 / 1

11 = Peaceaysu 95 / 1

anammm kııızzz 88lerdeydi geldiğim 14 haftamız diyordunnnn bak nasılda azaldııı <3
yılbaşı geçsin sanki daha iyi olucak, sevgililer gününü de atlatırsak sanki az kaldığını daha da hissedicez , şuydu buydu derken mart a geldik ve bende bugün şoktayım 68 olmuşuz ve en inanamadığım son 10 HAFTAMIZ
sanki şaka gibi Allahım şu son günlerimizide su gibi geçirsin de kavuşalım artık kocacığımla şükürler olsun rabbime
sizinkilerde hemencecik bitiversin inşAllah balımm

canım nasıl geçti doktor kontrolün ne dedi doktor ?
bayağı iyi görünüyor eğer verdiğim kremleride kullanırsan hiç bişey kalmıcak inşAllah dedi canım..peki kızarıklık gibi bişey kalır mı dedim , bi bakarsın 1 ay sonra hala iz vardır ama bi bakarsın 3 ay sonra hiç bişey kalmamıştır dedi.kuzum nasıl rahatladım anlatamam ..rabbim düşmanıma bile yaşatmasın çok zormuş

68
Son 10 haftamız kaldı Kocacımm
kuzumm nasıl oldunn iyisin dimi biraz daha. bak şafaklarda eriyip bitiyor allahım kavuştursun kocişlere bizleri biran önce sıkıntısız bi şekilde. bende artık hafta hafta sayacağım galiba senin usulden. yoksa zaman geçmiyor kuzum yaa bizimde 22 haftamız kaldııııı offffff geçsin artıkkkkkk

say say tabi kuzum. hafta olarak hesapladığın zaman daha hızlı geçiyormuş gibi hissediyorsun moral oluyor.
çok şükür moral olarak daha iyiyim canım.pansumanlarımda bitti artık sabah akşam evde bacağımı kremliyorum kıpırdamıyorum

ohhhhh çok şükür kuzum kıpraşma tabii bi yere otur sen kremle başka bişi yapma iyi olsun çabucak bacağın. şu aralar acayip sıkıldım herşeyden zaman akmıyor geçmiyor deli oluyorum

ohhhhh çok şükür kuzum kıpraşma tabii bi yere otur sen kremle başka bişi yapma iyi olsun çabucak bacağın. şu aralar acayip sıkıldım herşeyden zaman akmıyor geçmiyor deli oluyorum
geçicek kuzum ama çok özledik o yüzden bize geçmiyor gibi geliyor..kocişin izne gelmiyor mu peki yakın zamanda csnım .sizin için daha iyi olur

geçicek kuzum ama çok özledik o yüzden bize geçmiyor gibi geliyor..kocişin izne gelmiyor mu peki yakın zamanda csnım .sizin için daha iyi olur
kuzum iznimiz bitti 4 gün var içerde ama mazeret izinlerini veririse 7 gün daha iznimiz var aslında. nisan sonu gelecek eğer veririlerse izni. teskereye 3 ay kala izne gelecek işte sonrada ben onu almaya gideceğim allah nasip ederse.

inşAllah verirler canım sizinde az kaldı aslında

Allah izin verirse 3 buçuk ay kaldı CNm Allah sise de nasip etsin eğer istiyorsanız

Sen nasıl oldun daha iyi misin
moral olarak daha iyiyim canım.pansumana gitmiyorum artık.doktor iki tane krem verdi onu kullanıcam bunda sonra...

biz daha mayısta kavuşucaz birbirimize canım o yüzden en az 1 buçuk - 2 sene kadar düşünmüyoruz ama tabi rabbim nasip ederse o ayrı rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin miniğimizi.ayy kime benzicek acaba

inşAllah verirler canım sizinde az kaldı aslında
Aramizda 12 hafta var kuzum. Gelsinler artik yaa sanki gelmesine 3 gun varda gecmiyormus gibi stres yapiyor bende bu aralar. Acayip gerginim iste. Onlar iyi olsunlarda bekleriz biz napalim kuzum. Okulumuda birakiyorum calisamadigim icin bakalim napcam evde is guc ugras yokken.

aa bırakma kuzum okulunu yaa başka şehirde mi okuyorsun?

canım çok sevindim ya bende çok sık giremedim bu ara iyi bak hadi izi de kalmaz eşinin gelmesi de yaklaştı artık inşallah gönlüne göre versin Allah herşeyi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…