Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin, bitmiş bile canım sizin :) allah kavuştursun, nerede askerinben varııım :) selam kızlar tesadüf eseri buldum sizler,i bizim şafak 154 kısa dönem yapıyor sevgilim Allah hepsinin yardımcısı olsun
Başka bi şey gelmiyoki zaten elimizden..yok canım benim ne bitmesi çok zor geçiyorKastamonu da şu an, usta birliği de bingöl korkuyorum dua dua dua...
Merhaba kızlar
Benim de erkek arkadaşım ağustosta gitti. Kısa dönem ama zaman hiç geçmiyor bana. Bu aralar çok sık konuşamıyoruz. Gün içinde iyi kötü yaşadığım şeyleri ben ona yazabiliyorum ama o bana hemen dönemiyor bazen akşam bile konuşamadığımız oluyor. Çevremdekiler hep geçer diyor onlar öyle dedikçe ben iyice üzülüyorum. Siz beni anlarsınız geçmiyor bu zaman![]()
Günlerdir hiç konuşamamakta var en son cuma günü konuştuk mesela bugün 4. gün./
Cok az kalmiss canimm hic stres yapmaa ne kalmis ki surda bu ayida bitirdik iste cok sukurrBizim de şafak atatsa 58..
Zaman azaldıkça daha çok stres yapıyorum zaman daha da yavaşlıyor sanki![]()
Aynen öyle bu ayda bitti sayılır. 58 günden böyleysem bir hafta kala ben panik atak geçiririm herhalde.Cok az kalmiss canimm hic stres yapmaa ne kalmis ki surda bu ayida bitirdik iste cok sukurr![]()