359.Dönem 95 / 1-2-3-4 asker yarenleri (mayıs 2015)

GiMUm

♥ ♥ ♥
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2013
2.708
3.702
133
Dün nişanlımı (artık eşim ) birliğine teslim ettik . onu son gördüğüm anlar , bana sarılmadan önceki bakışı ,tekrar tekrar sarıldıktan sonra bırakmak istememesi , ben nizamiyeden çıkıncaya kadar benden gözünü ayırmayışı ... aklıma geldikçe tutamıyorum kendimi

Buyrun yarenler birlikte şafak sayalım ..

....................................................................................................................
kızlar hepimizin şafaklarını sayıcam bundan sonra anasayfa da , ve bazen topiğimizde de paylaşıcam ne kadar kalmış, kimler kavuşacak , aramıza kimler gelmiş daha rahat görürüz ..heyecanlarımız artar belki moral olur diye düşündüm :)

....................................................................................................................

22 Nisan 2016 Cuma

ASKER YARENLERİMİZİN ŞAFAK PANOSU

Buse Buse : Şafak .. 8 ARTVİN 95 / 2

GiMUm : Şafak .. 12 BİNGÖL 95 / 2

@sevda ceylan : Şafak .. 18 ÇANKIRI

Eda_16 : Şafak .. 19 ÇORUM

_Kkbra : Şafak .. 56 SİİRT 95 /2

E elmas gzl : Şafak .. 100

vanilya35 : Şafak .. 103 95 / 3

@etipuffer : Şafak .. 106 95 / 3

N niidos : Şafak .. 175 95 / 4

T tugce_ody : Şafak .. 194
95 /4

blue_dream : Şafak .. 195 95 /4

tavsannn : Şafak .. 239 95 / 4

oscarandthewolf : Şafak .. 283 96 / 1

KAVUŞAN YARENLERİMİZ

1 = zamansiz

2 = julican

3 = olive_bluto 95 / 2

4 = kekoer

5 = panzehir121

6 =
thalix 95 / 2

7 = GerekirseYazariz

8 = silemm 95 / 1

9 = esradbk

10 = _HaRika_ 95 / 1

11 = Peaceaysu 95 / 1

12 = miracleDK

13 = axi___

14 = guiding1 95 / 4

Son düzenleme:
Ben de gönderdim canım :) kısa dönem yapıyor. Şu an mamakta, sonra çankayaya geçecek.

Aminn kuzucum ağzından bal damlıyor valla :) 352 oldu canım..büyük ihtimalle 10 hazirandaymış yemin töreni ama tam belli değil yine de
azalmis safagn kuzum yaa hemen gecer 200lere gel gozunu ac kapa gecer saymamak sartyla.ama:) ozlemek.baska yaa sizde en kisa zamanda gorusursnz ins balim:)

azalmis safagn kuzum yaa hemen gecer 200lere gel gozunu ac kapa gecer saymamak sartyla.ama:) ozlemek.baska yaa sizde en kisa zamanda gorusursnz ins balim:)
Gündüzleri saymıyorum canım ama gece yatmadan yinede bi kalp çiziyorum şafak panoma.napıyım dayanamıyorum sevdiceğim bir gün daha yaklaşmış oluyor bana :) sizde tez vakitte bitirin askerliğinizi ,şu gibi akıp geçsin zaman siz anlamadan..hergün böyle hem bize hemde tüm askerler dua ediyorum kuzumm ..sende bize et noluuur

kiyamam kuzum benim edyorum her aksam uyimadan hem kendi askerime hem butun askerlermze kuzum m.etme RABBIM saglik versin hepainesine tartismadan guzel ve mutluca bitirriz INSALLAH askerligi kuzum benim:)

kiyamam kuzum benim edyorum her aksam uyimadan hem kendi askerime hem butun askerlermze kuzum m.etme RABBIM saglik versin hepainesine tartismadan guzel ve mutluca bitirriz INSALLAH askerligi kuzum benim:)
Amin canım bi savaş , bi kötülük yaşamadan gelsin hepsi inşAllah tatlım ..AMİNNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…