canim naberBi tek ben mi gönderdim sevdiğimi askere :-(
Benimkide etimesgutta canım ama uzun dönem yapıyorBen de gönderdim canım :) kısa dönem yapıyor. Şu an mamakta, sonra çankayaya geçecek.
İyiyim kuzum sen nasılsın?canim naber
iyi cok sukur kuzum sevdcek izne gelcek 3 aydr gormuyorm heycanlym baya .dİyiyim kuzum sen nasılsın?
iyi cok sukur kuzum sevdcek izne gelcek 3 aydr gormuyorm heycanlym baya .d
persmbe gunu gelyor.ksmet.olursa canimNe zaman geliyor canım
Hadi gözün aydın kuzucum bol bol hasret gider sevdiğinle:)persmbe gunu gelyor.ksmet.olursa canim
sagol balim darisi sana olsun :) safagn kac olduHadi gözün aydın kuzucum bol bol hasret gider sevdiğinle:)
Aminn kuzucum ağzından bal damlıyor valla :) 352 oldu canım..büyük ihtimalle 10 hazirandaymış yemin töreni ama tam belli değil yine desagol balim darisi sana olsun :) safagn kac oldu
azalmis safagn kuzum yaa hemen gecer 200lere gel gozunu ac kapa gecer saymamak sartyla.ama:) ozlemek.baska yaa sizde en kisa zamanda gorusursnz ins balim:)Aminn kuzucum ağzından bal damlıyor valla :) 352 oldu canım..büyük ihtimalle 10 hazirandaymış yemin töreni ama tam belli değil yine de
Gündüzleri saymıyorum canım ama gece yatmadan yinede bi kalp çiziyorum şafak panoma.napıyım dayanamıyorum sevdiceğim bir gün daha yaklaşmış oluyor bana :)azalmis safagn kuzum yaa hemen gecer 200lere gel gozunu ac kapa gecer saymamak sartyla.ama:) ozlemek.baska yaa sizde en kisa zamanda gorusursnz ins balim:)
kiyamam kuzum benim edyorum her aksam uyimadan hem kendi askerime hem butun askerlermze kuzum m.etme RABBIM saglik versin hepainesine tartismadan guzel ve mutluca bitirriz INSALLAH askerligi kuzum benim:)Gündüzleri saymıyorum canım ama gece yatmadan yinede bi kalp çiziyorum şafak panoma.napıyım dayanamıyorum sevdiceğim bir gün daha yaklaşmış oluyor bana :)sizde tez vakitte bitirin askerliğinizi ,şu gibi akıp geçsin zaman siz anlamadan..hergün böyle hem bize hemde tüm askerler dua ediyorum kuzumm ..sende bize et noluuur
Amin canım bi savaş , bi kötülük yaşamadan gelsin hepsi inşAllah tatlım ..AMİNNNkiyamam kuzum benim edyorum her aksam uyimadan hem kendi askerime hem butun askerlermze kuzum m.etme RABBIM saglik versin hepainesine tartismadan guzel ve mutluca bitirriz INSALLAH askerligi kuzum benim:)
AMIN kuzum sobra gelsin nikah gelsin dugun ohh misAmin canım bi savaş , bi kötülük yaşamadan gelsin hepsi inşAllah tatlım ..AMİNNN
AMIN kuzum sobra gelsin nikah gelsin dugun ohh mis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?