- 26 Aralık 2009
- 599
- 684
- 103
Canim benim eger herseye karsi sabredersen ve guclu olursan bu sorunlarla bas edebilirsin.hic bir zaman umitsizlige kapilma yapamiyorum edemiyorum deme bu seni daha cok dusurur. Evet suan planlamadigin gibi gelismis olsada hersey biz degilmiyiz her olan seyin ardindan demek ki boyle hayirliymis biseylerin onunu kesti demek ki diye soylemek. Sadece suan icin islerin rafta bacagin iyi olunca yine bi elden toparlarsin sen. Suan neyi nasil yapacaginin planini kuruyorsun ve iyi olunca uygulamaya gececeksin ailen yaninda sevenlerin yaninda kocan gelecek ve beraber ustesinden geleceksiniz bunlarin. Hem bebise ordugun yelek suan gayet anlamli normal gunde orsen bi anlami olmazdi belki. Uzulme sen allah yardim eder allah daha kotusunden korusun kuzum. Bizde seni seviyoruz ve yanindayizinşAllah canımeşim zaman geçmiyor diye , yanımda olamadığı için bide bu aralar kıskançlık yaşadığı için çok gergin.ben bide bu duruma çok üzülüyorum..ayağımın durumunu biliyorsun.hergün akşam a kadar kayınvalidemlerde olmam moral oluyor biraz bana ama eve geldikten sonra bütün sorunlar aklımda toplanıyor moral diye bişey kalmıyor .
bide bebek yeleği örmeye başladım bütün gün oturduğum ,yerimden kalkamadığım ve kafamı bunlara yormayayım diye..bide çok kafa yormak istemediğim ama yormak zorunda olduğum konular var kuzum .ev tutma ,temizleme ,mobilya ,ıvır zıvır işleri..bunlar yürümem düzelinceye kadar raf a kaldırıldı ama düşünmek zorundayım.
hangini düşüneyim bilemiyorum kuzum![]()