Çok hemde3 gün 3 ömür gibi geldi. bi o kadar da gün var. Sabretmek zor bi imtihan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok hemde3 gün 3 ömür gibi geldi. bi o kadar da gün var. Sabretmek zor bi imtihan
Ağzına sağlık, çok teşekkürler. İnşallah sağ salim gelirler. Bende zaten hiçbi şey demiyorum ağlamamaya çalışıyorum. Ama telefonu açar açmaz ağlamaya başlıyo. Aşkım diyorum ağlıyo, dayanamıyorum sesini duyunca diyo bu sefer ben daha çok üzülüyorum. Gece hiç konuşamadık. Bugünde sadece 5 dk konuştuk. 1.5 saat önce içtimaya gidiyorum dedi. O kadar sürer mi içtima ? Başka bi şey mi oldu acaba ? Hep aklım onda. Yiyip içmek ihanet gibi geliyo resmen. Bi de bizimde askercell var canım ama o arayamıyo gündüz biz de öyle. Aklıma takıldı. Ustada kendi telefonunu götürebilir mi acaba yaKızlar hepinizi Allah kavuştursun sağ salim gidip gelsinler inşallah. Askerleriniz ilk günlerde göze batmamak için arayıp soramaz komutanlar da askerde olduklarını anlasınlar diye çok anlayış göstermez. askerceli olanlarda şöyle bişey de var gündüz askeriniz arayabilir biz en başta iki taraf da arayamaz sanmıştık ama sonra o arayabiliyormuş öğrendik. bir hafta geçtikten sonra zaten mutlaka sık sık mesajlaşıp konuşacaksınızdır. aradığında da askerleriniz onlar ağlasa bile siz güçlü olup ağlamamaya çalışın ben her aradığında olağanüstü bi neşeyle cevap veriyordum o moral oluyormuş ona. rahatlıyor kafası dağılıyormuş çok zor geliyor zaten bekleyene uyku uyuyamaz yemek yiyemez oluyorsunuz ama sizin yanınıda arkadaşlarınız burda yarenler oluyor sakinleşiyorsunuz onlar orda yalnız. hep böyle düşünerek motive etmeye çalıştım bende kendimi askerime dayanak olayım diye diye bugüne geldik. psikolojileri alt üst oluyor orda o yüzden söyledikleine kızmayın alınmayın geçecek çünkü öyle telkin edin kendinizi de. İnsan daha çok bağlanıyormuş birbirine daha çok kıymetini anlıyormuş inşallah hepimizin askeri sağ salim hayırlısıyla gelir.![]()
Ağzına sağlık, çok teşekkürler. İnşallah sağ salim gelirler. Bende zaten hiçbi şey demiyorum ağlamamaya çalışıyorum. Ama telefonu açar açmaz ağlamaya başlıyo. Aşkım diyorum ağlıyo, dayanamıyorum sesini duyunca diyo bu sefer ben daha çok üzülüyorum. Gece hiç konuşamadık. Bugünde sadece 5 dk konuştuk. 1.5 saat önce içtimaya gidiyorum dedi. O kadar sürer mi içtima ? Başka bi şey mi oldu acaba ? Hep aklım onda. Yiyip içmek ihanet gibi geliyo resmen. Bi de bizimde askercell var canım ama o arayamıyo gündüz biz de öyle. Aklıma takıldı. Ustada kendi telefonunu götürebilir mi acaba ya
Yaa inşallah olmaz öyle bi şey, nerdeydi ustası sizin ?Canım şimdi en başlarda haber alamaman normal heo alamıyorlar ellerine telefonları bir de hiç bilmedikleri insanlar kime güveneceklerini bilmiyolar sevdiklerinden ayrılar kolay değil. İlk haftadan başlamışlardı bizim eğitimlere falan iştima o kadar sürmeyebilir ama komutan bırakmamıştır. Sonra zaten yemin törenine hazırlık yapmaya başlıyolar marş falan ezberliyolar. Daha rahat olur şu hafta geçsin. Sen de teskin et sevdiğini sen üzülürsen ben daha çok üzülürüm güçlüsün sen gibi cümleler kurmaya çalış ben telefonu kapadıktan sonra ağlıyordum hep ah ah. Telefon işine gelince biz acemliğinde çok rahattık ustaya gidince devrecilik var telefon üç ay yok demiş almışlar artık kart aldırmıştı santralden çaldırıyor ben arıyodum konuşuyoduk ama rahat olmuyor tabi dinliyorlar ya. İnşallah siz de öyle olmaz. Allahım bol sabır versin beklemeyen anlayamaz yani.
Canimm alis boyle seyler hep olucaakk daha basindasiniz herseyinn bende gun boyunca konismuyoruz ama hep cevrim ici napayim benimle konusmak istemezse zorla konusturamam ki boyle seyler olucak baskalariylada konusmak isticek o yuzden moralini bozma hicDelirtti bu çocuk beni. Bana uyuyorum dedikten 1 saat sonra abisiyle mesajlaşmış. Ya madem yazabiliyosun, bana da yaz. Ben koca gün seni bekliyorum. Fazladan konuşalım diye uyandığın saatte uyanıyorum. Bana niye yazmıyosun ???
Ay ben gelemem katiyen. Hep çevrimiçi olacak ama benle konuşmayacak. Oldu, başka ? Ben beyefendi için sabahın 5.30unda kalkıcam, ama o başkasıyla konuşmak isteyecek. Aman içi rahat olsun diye her şeye susucam o kalkıp başkasıyla konuşacak. Seni gaza getirir gibi olmayayım ama ben asla sakin kalmam böyle bi durumdaCanimm alis boyle seyler hep olucaakk daha basindasiniz herseyinn bende gun boyunca konismuyoruz ama hep cevrim ici napayim benimle konusmak istemezse zorla konusturamam ki boyle seyler olucak baskalariylada konusmak isticek o yuzden moralini bozma hic
Bende bu konularda hic sakin degilim inan hic. Ama bi yerde oyle oluyo bak görürsün çünkü sen bise dersin o bise der olay buyur sen araniz bozulmasin diye susarsin o bu sefer der sen banaa cevap vermedin umursamadin olurr böyle seyler cook oluyoAy ben gelemem katiyen. Hep çevrimiçi olacak ama benle konuşmayacak. Oldu, başka ? Ben beyefendi için sabahın 5.30unda kalkıcam, ama o başkasıyla konuşmak isteyecek. Aman içi rahat olsun diye her şeye susucam o kalkıp başkasıyla konuşacak. Seni gaza getirir gibi olmayayım ama ben asla sakin kalmam böyle bi durumda
Yok valla büyürse büyüsün. Hep ona değil ya canım zorluk. Bekleyen sanki pamuklar içinde bekliyo. İnşallah seninkine de dank eder senin insan olduğun, sabrının sonu olduğuBende bu konularda hic sakin degilim inan hic. Ama bi yerde oyle oluyo bak görürsün çünkü sen bise dersin o bise der olay buyur sen araniz bozulmasin diye susarsin o bu sefer der sen banaa cevap vermedin umursamadin olurr böyle seyler cook oluyo
Insallaah ederr ama bakalimm ya benimki gercekten cok zor yerde olduğu icin onu hoş karsiliyorum napayimmYok valla büyürse büyüsün. Hep ona değil ya canım zorluk. Bekleyen sanki pamuklar içinde bekliyo. İnşallah seninkine de dank eder senin insan olduğun, sabrının sonu olduğu
Meslek secimi hangi meslegi yapabiliyosa mesala şoför iste aşçı kuaför falan o der benim şoförlugum iyi onun mülakatina girer oyle yani bizimkide girmisti ama Adanali oldugu icin elendiKızlar yarın ankara seçmeleri varmış. Ne ola ki ? Neye göre seçerler ?
Aa memleket niye değiştiriyoki. Bi de bu ankarada olması için mi yoksa genel dağıtım için mi ?Meslek secimi hangi meslegi yapabiliyosa mesala şoför iste aşçı kuaför falan o der benim şoförlugum iyi onun mülakatina girer oyle yani bizimkide girmisti ama Adanali oldugu icin elendi
Birazcik oyle oldu bizde cok sasirdik Ankara icin secilmisti sonra demisler Adanalilara guven olmaz. Hem Ankara icin hemde genel secim oluyo canimAa memleket niye değiştiriyoki. Bi de bu ankarada olması için mi yoksa genel dağıtım için mi ?
Anladım canım sağol..Birazcik oyle oldu bizde cok sasirdik Ankara icin secilmisti sonra demisler Adanalilara guven olmaz. Hem Ankara icin hemde genel secim oluyo canim