• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

359.Dönem 95 / 1-2-3-4 asker yarenleri (mayıs 2015)

yok kuzum a.ö.f de okuyorum ama başka çarem yok maalesef kısmet yapacak birşey yok ki. sen nasılsın bakiimmm
çok üzüldüm ben kuzum ya :KK43: rabbim hayırlısını eylesin hakkında..ev planları yapıyoruz bakalım canım kafamızda değişik şeyler var :))

canım çok sevindim ya bende çok sık giremedim bu ara iyi bak hadi izi de kalmaz eşinin gelmesi de yaklaştı artık inşallah gönlüne göre versin Allah herşeyi :):KK37:
amiiin kuzum benim İnşAllahh :KK36: 3-4 günde bir fotoğrafını çekiyorum bacağımın ,hem geçtiğini belki öyle daha iyi fark ederim diye hemde eşim geldiğinde ona göstermek için:)

amiiin kuzum benim İnşAllahh :KK36: 3-4 günde bir fotoğrafını çekiyorum bacağımın ,hem geçtiğini belki öyle daha iyi fark ederim diye hemde eşim geldiğinde ona göstermek için:)

Cok iyi yapıyorsun canim esinde görür bak ne haldeydi diye. Gecer toparlar esin gelene kadar zaten büyük ihtimalle. Ev işini naptiniz canım bu arada yine netten falan bakiyomusun evlere falan ?

large.webp

29 Şubat 2016 Pazartesi

ASKER YARENLERİMİZİN ŞAFAK PANOSU

En Büyük TÜRKİYE miracleDK miracleDK : Şafak .. 8 :KK37: :KK74: :KK200:

En Büyük TÜRKİYE A axi___ : Şafak .. 29 :KK37: :KK74: :KK200:

En Büyük TÜRKİYE Buse Buse Buse Buse : Şafak .. 61 En Büyük TÜRKİYE 95 / 2 :KK37::KK74::KK200:

:KK200: En Büyük TÜRKİYE GiMUm GiMUm : Şafak .. 65 En Büyük TÜRKİYE 95 / 2 :KK37::KK74::KK200:

En Büyük TÜRKİYE @sevda ceylan : Şafak .. 71 :KK37: :KK74: :KK200:

En Büyük TÜRKİYE Eda_16 Eda_16 : Şafak .. 72 :KK37: :KK74: :KK200:

En Büyük TÜRKİYE _Kkbra _Kkbra : Şafak .. 109 En Büyük TÜRKİYE 95 /2 :KK37::KK74::KK200:

En Büyük TÜRKİYE E elmas gzl : Şafak .. 153 :KK37::KK74::KK200:

En Büyük TÜRKİYE vanilya35 vanilya35 : Şafak .. 154 En Büyük TÜRKİYE 95 / 3 :KK37: :KK74: :KK200:

En Büyük TÜRKİYE @etipuffer : Şafak .. 159 En Büyük TÜRKİYE 95 / 3
:KK37::KK74::KK200:

En Büyük TÜRKİYE N niidos : Şafak .. 237 En Büyük TÜRKİYE 95 / 4 :KK37: :KK74: :KK200:

En Büyük TÜRKİYE T tugce_ody : Şafak .. 247
En Büyük TÜRKİYE 95 /4 :KK37: :KK74: :KK200:

En Büyük TÜRKİYE blue_dream blue_dream : Şafak .. 248 En Büyük TÜRKİYE 95 /4 :KK37: :KK74: :KK200:

En Büyük TÜRKİYE tavsannn tavsannn : Şafak .. 292 En Büyük TÜRKİYE 95 / 4 :KK37::KK74::KK200:

En Büyük TÜRKİYE @omzunbenimyuvam : Şafak .. 336 En Büyük TÜRKİYE 95 / 4 :KK37: :KK74: :KK200:

:KK200: KAVUŞAN YARENLERİMİZ :KK200:

1 = :nazar::KK200: zamansiz En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

2 = :nazar::KK200: julican En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

3 = :nazar::KK200: olive_bluto En Büyük TÜRKİYE 95 / 2 En Büyük TÜRKİYE

4 = :nazar::KK200: kekoer En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

5 = :nazar: :KK200: panzehir121 En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

6 = :nazar: :KK200:
thalix En Büyük TÜRKİYE 95 / 2 En Büyük TÜRKİYE

7 = :nazar: :KK200: GerekirseYazariz En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

8 = :nazar: :KK200: silemm En Büyük TÜRKİYE 95 / 1En Büyük TÜRKİYE

9 = :nazar: :KK200: esradbk En Büyük TÜRKİYE En Büyük TÜRKİYE

10 = :nazar: :KK200: _HaRika_ En Büyük TÜRKİYE 95 / 1 En Büyük TÜRKİYE

11 = :nazar: :KK200: Peaceaysu En Büyük TÜRKİYE 95 / 1 En Büyük TÜRKİYE

çok üzüldüm ben kuzum ya :KK43: rabbim hayırlısını eylesin hakkında..ev planları yapıyoruz bakalım canım kafamızda değişik şeyler var :))
aaa hadi hayırlısı kuzum allahım içinize sindirsin ne yapcan ki değişik başka biryere mi gitcen yoksa

aaa hadi hayırlısı kuzum allahım içinize sindirsin ne yapcan ki değişik başka biryere mi gitcen yoksa
ayy kuzumm kalbin çok temizmiş :KK15::KK19: aileden sadece 4 kişinin haberi var kimseye bişey söylemiyoruz şimdilik. tam belli değil ama çok istiyoruz :oops:

ayy kuzumm kalbin çok temizmiş :KK15::KK19: aileden sadece 4 kişinin haberi var kimseye bişey söylemiyoruz şimdilik. tam belli değil ama çok istiyoruz :oops:
:KK37: hmmm nasıl bildim yahuu :KK48: inş kuzum allah gönlünüze göre versin inşş neresini düşünüyorsun ki. çok uzaklaşma şimdiden güzel olurda sonra hasretlik çekersin aileyle benimki de bursa diye tuturuyor bazen ne yapacaksa orda şaşkın kocam :KK70:

:KK37: hmmm nasıl bildim yahuu :KK48: inş kuzum allah gönlünüze göre versin inşş neresini düşünüyorsun ki. çok uzaklaşma şimdiden güzel olurda sonra hasretlik çekersin aileyle benimki de bursa diye tuturuyor bazen ne yapacaksa orda şaşkın kocam :KK70:
aydın diye düşünüyoruz canım .ben üniversiteyi orda okudum huyunu suyunu bildiğimiz bi memleket diye çok cazip geliyor bize, burdanda 2 saat sürüyor.. manisanın yanında bi ilçe gibi ama herkesten uzak başbaşa istediğimiz şekilde yaşayabilicez..ben izmir i de çok istiyorum aslında bide memleketim olduğu için :))burdanda bornova 45 dk ama orası da bizi zorlar mı diyoruz.
şuanlık aydın a yoğunlaştık

amaan canım olsun ben alışkınım zaten başka şehir de yaşamaya:KK48:.eşimde askerlik sayesinde alıştı..biz artık kimse dedikodumuzu yapmasın, karışan girişen olmasın diye düşünüp taşındık böyle bi düşünce içine girdik.

o da aniden mi karar verdi canım yoksa tanıdık falan var mı bursa da? seninde aklına yatarsa gidin valla:KK6::KK55:

Kızlar ya benim k, 7 hafta ceza almıştı ya çarşıya cıkamıyodu hanii çok bunalıyo diye kutu yaptım arkadaşına dicem o çarşıdan alıcakta kutuyla mı yollasam yoksa bi poşet tarzı bişeyleme karar veremedim sokmasa sorun olur mu ki :((((

aydın diye düşünüyoruz canım .ben üniversiteyi orda okudum huyunu suyunu bildiğimiz bi memleket diye çok cazip geliyor bize, burdanda 2 saat sürüyor.. manisanın yanında bi ilçe gibi ama herkesten uzak başbaşa istediğimiz şekilde yaşayabilicez..ben izmir i de çok istiyorum aslında bide memleketim olduğu için :))burdanda bornova 45 dk ama orası da bizi zorlar mı diyoruz.
şuanlık aydın a yoğunlaştık

amaan canım olsun ben alışkınım zaten başka şehir de yaşamaya:KK48:.eşimde askerlik sayesinde alıştı..biz artık kimse dedikodumuzu yapmasın, karışan girişen olmasın diye düşünüp taşındık böyle bi düşünce içine girdik.

o da aniden mi karar verdi canım yoksa tanıdık falan var mı bursa da? seninde aklına yatarsa gidin valla:KK6::KK55:
Kuzum ben uzak istemiyorum allah biliyor ya. Cunku anne baba her zaman ayni yasta olmuyor bizlere ani hemen ulasabilir ihtiyaclari oluyor. Benim teyzem istanbula gelin gitti 20 yildir evli ve orda her zamanda gelemiyor cocuk var 3 tane izmirden hep haber aliyor sadece hic yanimizda olamadi hep en son onun haberi oldu. Aileden biri hastalansa hep annem kostu yakiniz diye. Bende evin tek kiziyim abim ablam yok. Benimkininde bir ablasi var sadece o da kocaeline gelin gitmis.hem bizim taraftan hem koca tarafindan olursak biz olacagiz sadece izmirde. Bunun cunku dogumu var hastaligi var. Izmirden cikmak istemiyorum ben. Benimki is icin istiyor otomotiv sektoru orda daha iyi is cikariyor diye ama ben izmir disi istemiyorum.

Kızlar ya benim k, 7 hafta ceza almıştı ya çarşıya cıkamıyodu hanii çok bunalıyo diye kutu yaptım arkadaşına dicem o çarşıdan alıcakta kutuyla mı yollasam yoksa bi poşet tarzı bişeyleme karar veremedim sokmasa sorun olur mu ki :KK43:(((
Cok buyuk degilse kutuya posetle koy arkadasi kutuyu birakip poseti cebe sokar onunmus gibi yada eline alir. Kutuyla girmeye kalkarsa didik didik ediyorlar elleriyle ama derse nisanlimdan geldi diye arkadasi o zaman ellemiyorlar.

Cok buyuk degilse kutuya posetle koy arkadasi kutuyu birakip poseti cebe sokar onunmus gibi yada eline alir. Kutuyla girmeye kalkarsa didik didik ediyorlar elleriyle ama derse nisanlimdan geldi diye arkadasi o zaman ellemiyorlar.
yok canım silindir kücük bişey öyle büyük değilde ya karıştırmasalar ölcekler mi sanki :( ya yollama lazım bi şekilde cebine sokuşturursa mahvolur kağıtlar :(

Kuzum ben uzak istemiyorum allah biliyor ya. Cunku anne baba her zaman ayni yasta olmuyor bizlere ani hemen ulasabilir ihtiyaclari oluyor. Benim teyzem istanbula gelin gitti 20 yildir evli ve orda her zamanda gelemiyor cocuk var 3 tane izmirden hep haber aliyor sadece hic yanimizda olamadi hep en son onun haberi oldu. Aileden biri hastalansa hep annem kostu yakiniz diye. Bende evin tek kiziyim abim ablam yok. Benimkininde bir ablasi var sadece o da kocaeline gelin gitmis.hem bizim taraftan hem koca tarafindan olursak biz olacagiz sadece izmirde. Bunun cunku dogumu var hastaligi var. Izmirden cikmak istemiyorum ben. Benimki is icin istiyor otomotiv sektoru orda daha iyi is cikariyor diye ama ben izmir disi istemiyorum.
anladığım kadarıyla sen ailene çok bağlısın canım :)) mutlaka orta yolu bulursunuz ama ben eminim ..rabbim hakkınızda en hayırlısı neyse onu nasip etsin.aslında düşünmekte haklısın bi kardeşin daha yaşadığınız şehirde olsa gitmek sizin içinde çok iyi olurdu ama Allah korusun annen baban sana ihtiyaç duyduğunda zorlanabilirsin..ama bide şöyle düşün artık yeni bi hayata atılıcaksınız yeni bi yaşam kurucaksınız ve bu sizin yolunuz.

ben 3 kardeşim canım , daha benim ardım da 2 tane var onlarda erkek olduğundan kesin burda yaşıycaklar..eşiminde bi tane abisi var o da evli , burda yaşıyor..e bizde azcık uzak olalım özleşelim :KK48: :D ..Allah ın izniyle düzenimizi oturtunca da eylül ekim e kadar araba alalım diyoruz.bide çok uzak olmadığı için gidip gelmek sıkıntı olmaz diye düşündük. ben aydında olduğum dönem her haftasonu manisaya geliyordum:KK48:.geri dönerkende ,saat 1 de dersim varsa sabah 9,30 ta otobüse biniyordum eşyalarımı yurda bırakıp ordan okula geçiyordum.o yüzden bize cazip geliyor.bakalım hayırlısı tabiki:KK68:

anladığım kadarıyla sen ailene çok bağlısın canım :)) mutlaka orta yolu bulursunuz ama ben eminim ..rabbim hakkınızda en hayırlısı neyse onu nasip etsin.aslında düşünmekte haklısın bi kardeşin daha yaşadığınız şehirde olsa gitmek sizin içinde çok iyi olurdu ama Allah korusun annen baban sana ihtiyaç duyduğunda zorlanabilirsin..ama bide şöyle düşün artık yeni bi hayata atılıcaksınız yeni bi yaşam kurucaksınız ve bu sizin yolunuz.

ben 3 kardeşim canım , daha benim ardım da 2 tane var onlarda erkek olduğundan kesin burda yaşıycaklar..eşiminde bi tane abisi var o da evli , burda yaşıyor..e bizde azcık uzak olalım özleşelim :KK48: :KK70: ..Allah ın izniyle düzenimizi oturtunca da eylül ekim e kadar araba alalım diyoruz.bide çok uzak olmadığı için gidip gelmek sıkıntı olmaz diye düşündük. ben aydında olduğum dönem her haftasonu manisaya geliyordum:KK48:.geri dönerkende ,saat 1 de dersim varsa sabah 9,30 ta otobüse biniyordum eşyalarımı yurda bırakıp ordan okula geçiyordum.o yüzden bize cazip geliyor.bakalım hayırlısı tabiki:KK68:
Bagliliktan mi degil mi inan bende bilmiyorum kuzum ben gidersem onlar ihtiyaci oldugunda kime telefon edip kos gel diyecekler . Benim orda islerimi ayarlayip gelmem 1 gunu bulur. O yuzden kararsizim birde cocuk oldugunda hemencik birakir kocisimle kacamak yapariz hafta sonu diye dusunuyorum. :oops: Birde benim dedem vefat etti 1 yil once teyzem hastayken gordu birde cenazeye gelebildi o beni cok etkiledi kuzum. Yeni bir hayat evet ama gozum arkada kalabilir hem benim icin hem diger taraf icin.Tabi herseyden once allah rizkimizi nerde verdiyse oraya gidecegiz zaten ben ancak torbali yada menderes diye dusunuyorum. Allah gonlumuze gore versin kuzum ya. :21:

yok canım silindir kücük bişey öyle büyük değilde ya karıştırmasalar ölcekler mi sanki :KK43: ya yollama lazım bi şekilde cebine sokuşturursa mahvolur kağıtlar :KK43:
Yani sen onlari posetle kutuya koy arkadas cikartir kutudan posetle elinde sokar birde kendi ihtiyaclarini alip market posetine soktumu biseycik olmaz merak etme. Cunku her carsida alisveris ufakta olsa yapiliyor pecete falan sivi sabun o market torbasina koyunca sorun olmuyor kuzum.

Bagliliktan mi degil mi inan bende bilmiyorum kuzum ben gidersem onlar ihtiyaci oldugunda kime telefon edip kos gel diyecekler . Benim orda islerimi ayarlayip gelmem 1 gunu bulur. O yuzden kararsizim birde cocuk oldugunda hemencik birakir kocisimle kacamak yapariz hafta sonu diye dusunuyorum. :oops: Birde benim dedem vefat etti 1 yil once teyzem hastayken gordu birde cenazeye gelebildi o beni cok etkiledi kuzum. Yeni bir hayat evet ama gozum arkada kalabilir hem benim icin hem diger taraf icin.Tabi herseyden once allah rizkimizi nerde verdiyse oraya gidecegiz zaten ben ancak torbali yada menderes diye dusunuyorum. Allah gonlumuze gore versin kuzum ya. :21:
amin canım hayırlısı diyelim o zaman :KK50:

Yani sen onlari posetle kutuya koy arkadas cikartir kutudan posetle elinde sokar birde kendi ihtiyaclarini alip market posetine soktumu biseycik olmaz merak etme. Cunku her carsida alisveris ufakta olsa yapiliyor pecete falan sivi sabun o market torbasina koyunca sorun olmuyor kuzum.
bu iyi fikir kuzum denıcembunuuu <3 :*

257 ama bugün şafak resmen 357 gibiydi :( okulda rahatsızlandım bayıldım ambulans hastane felan tabiki o sırada hiç aramadım kendime gelince iyi hissetiigimde aradım ama tabi hemen sana nıoldu nerdesin bu ses tonun ne dedi saklayamadım çok üzüldü bu sefer :( hiç kıyamıyorum ya başıma bişey geldiğinde ilk aklıma gelen onun çok üzülcek olması :(

Back
X