359.Dönem 95 / 1-2-3-4 asker yarenleri (mayıs 2015)

Canim benim eger herseye karsi sabredersen ve guclu olursan bu sorunlarla bas edebilirsin.hic bir zaman umitsizlige kapilma yapamiyorum edemiyorum deme bu seni daha cok dusurur. Evet suan planlamadigin gibi gelismis olsada hersey biz degilmiyiz her olan seyin ardindan demek ki boyle hayirliymis biseylerin onunu kesti demek ki diye soylemek. Sadece suan icin islerin rafta bacagin iyi olunca yine bi elden toparlarsin sen. Suan neyi nasil yapacaginin planini kuruyorsun ve iyi olunca uygulamaya gececeksin ailen yaninda sevenlerin yaninda kocan gelecek ve beraber ustesinden geleceksiniz bunlarin. Hem bebise ordugun yelek suan gayet anlamli normal gunde orsen bi anlami olmazdi belki. Uzulme sen allah yardim eder allah daha kotusunden korusun kuzum. Bizde seni seviyoruz ve yanindayiz:KK74:

bende sizi çoooook seviyorum benim her zaman yanımda olduğunuz için:KK200:..bide hızlı hızlı yürüyememek koşamamakta zoruma gidiyor aklıma yaşlı insanlar engelli kardeşlerimiz geliyor ne kadar zormuş.karşıdan karşıya istediği gibi igeçen bi insan gördüğümde içim gidiyor..bende hep hayırlısı böyleymiş diyorum canım ama yalnız kalınca bide eşimle aram böyle olunca düzelemedim işte :KK43: neyse dediğin gibi vardır bunda da bi hayır rabbimin bi bildiği vardır ..

Kuzum anlamadigim bisey var niye kiskanclik yapiyor ki suan zaten sen de hep evdesin suan da mecburi evdesin ve kayinvalideddesin yani bu erkeklerin bu kiskanclik sorunu ne olacak ya. Allah bizlere de onlara bol bol sabir versssin kuzum

Canım cok gecmis olsun cok cok uzuldum

GiMUm fıstığım sen hiiiiç bişeye sıkma canını devamlı aklımdasın merak etme :) sen benim bu forumda ilk canım oldunn iyikide varsınn. o sorunlarıda kafaya takmıyoruz tamam mııı enişte beyde beni sinirlendirmesin yolarım valla onu zaten ne durumlarla savaştığnı biliyo bide rahatsızlandın anlayış canım lütfen yaaaani yoksa vermem seniii ben hep yanındayım naparsan yap destekçinim bunu unutma

kuzum her işte bir hayır vardır derler ya Allah beterinden saklamış bence yine de dualarımda artık sende varsın kuzum inşallah iz kalmadan çabucak iyileşecektir . Yazdıklarını da okudum da öyle ümitsizliğe kapılma su an böyle olman da mutlaka bi hayır vardır hem ev eşyalar diye düşünüp üzme kendini bunları ayağın iyileştikten sonra zaten eşin de gelince birlikte seçip almak çok daha keyifli olacaktır bunlar çabucak halledilecek şeyler yuva kurmak kadar güzel bişey var mı rabbim mutlaka yardım edecektir. Sen üzülüp de moralini bozma sakın eşin de gergin sinirli dedin hayırdır kuzum ?

Kizlar sozlumun donucegi tarih hesaplandi gun eklemis komutani herkese sozlum izne geldiginde rahatsizlanmisti iki gun gec gidebilmisti raporla onuda eklemis safagimiz 15 ken 19 oldu cok kotuyum

Kizlar sozlumun donucegi tarih hesaplandi gun eklemis komutani herkese sozlum izne geldiginde rahatsizlanmisti iki gun gec gidebilmisti raporla onuda eklemis safagimiz 15 ken 19 oldu cok kotuyum
aman be kuzuuuummm 365 bitmiş yaniiii kakıpta 4 gün mü bitmicek üzülme bu kadar :* hem 19 hiiiç çok az bişeycik sıkma canını seeen :)

242 anaam az kaldı 42 gün sonra 100lere geçicezzzz
valla şafağı böyle böyle 242 ye getirdim biraz polyannacılık

Kuzum anlamadigim bisey var niye kiskanclik yapiyor ki suan zaten sen de hep evdesin suan da mecburi evdesin ve kayinvalideddesin yani bu erkeklerin bu kiskanclik sorunu ne olacak ya. Allah bizlere de onlara bol bol sabir versssin kuzum
pansumanı yapan kişiler erkek olduğu için canım :) ama neyseki düzeldik

canım benimm ya bitanesin sen sabah doktor yine kontrol edicek bakalım

hergün pansumana gidiyorum ya canım , pansumanımı yapanlar genelde erkek olduğu için kıskançlık yaptı,ilk hafta bende çok hassastım.o da benim o hallerime hiç alışık olmadığı için tepki gösterdi ..ama atlattık çok şükür canım..sabah doktor kontrol edicek kuzum inşAllah güzel haberler verir.

25 Şubat 2016 Perşembe

ASKER YARENLERİMİZİN ŞAFAK PANOSU

Peaceaysu : Şafak .. 5 95 / 1

miracleDK : Şafak .. 13

A axi___ : Şafak .. 34

Buse Buse : Şafak .. 66 95 / 2

GiMUm : Şafak .. 69 95 / 2

@sevda ceylan : Şafak .. 76

Eda_16 : Şafak .. 77

_Kkbra : Şafak .. 114 95 /2

E elmas gzl : Şafak .. 158

vanilya35 : Şafak .. 159 95 / 3

@etipuffer : Şafak .. 164 95 / 3

N niidos : Şafak .. 242 95 / 4

T tugce_ody : Şafak .. 252
95 /4

blue_dream : Şafak .. 253 95 /4

tavsannn : Şafak .. 297 95 / 4

@omzunbenimyuvam : Şafak .. 341 95 / 4

KAVUŞAN YARENLERİMİZ

1 = zamansiz

2 = julican

3 = olive_bluto 95 / 2

4 = kekoer

5 = panzehir121

6 =
thalix 95 / 2

7 = GerekirseYazariz

8 = silemm 95 / 1

9 = esradbk

10 = _HaRika_ 95 / 1

çok sağol canım .. sen annesin senin duaların daha çok kabul olur belki kuzum nolur dua et bana iz kalmasın diye olur mu?

Ayy canim benim ederim tabiii Rabbim hayirisiyla sifani versin hic bi tane bile iz kalmasin tamamen iyiles insaAllah

canım nasıl geçti doktor kontrolün ne dedi doktor ?