359.Dönem 95 / 1-2-3-4 asker yarenleri (mayıs 2015)

o kadar kötüyüm ki şafağıda yanlış yazmışım :) 237 beee sensin 257 diyip kendime vurasım geldi

Ben yokmuyum yav listede 95/4 şafak 48

yanlışmı yazdım canım 2015 kasımda gitti eşim kısa dönem hiç izin almadı dönemlermi farklı acaba
Biz genelde uzun donem bekledigimiz icin canim sasirdim birden. Allah kavustursun biz alistik 365 ten saymaya ondan sorma ihtiyaci duydum. Nerde asker esin ins zaman cabucak gecer de kavusursunuz biran once

Biz genelde uzun donem bekledigimiz icin canim sasirdim birden. Allah kavustursun biz alistik 365 ten saymaya ondan sorma ihtiyaci duydum. Nerde asker esin ins zaman cabucak gecer de kavusursunuz biran once
amin canım istanbulda asker haklısın ben 170 den başladı saymaya izin falan kullanmadık hiç ama gözünde enfeksiyon çıkı hastanede yattı şimdi hava değişim verdiler evde kızıyla hasret gideriyor

amin canım istanbulda asker haklısın ben 170 den başladı saymaya izin falan kullanmadık hiç ama gözünde enfeksiyon çıkı hastanede yattı şimdi hava değişim verdiler evde kızıyla hasret gideriyor
Canim cok gecmis olsun. Biz boyle nisanluylen dayanamiyoruz sen hem evlisin hem cocuk var benimki demisti bende kisa gideyim evlenelim once ben oyle istemedim dayanamayiz diye. Aileside dugunden once gitsin gelsin dedi zaten. Sizin az kalmis yine allah bitirmeyi nasip.etsin canim.

öyle yada böyle hasret çekiyorsun canım ya...ama evlenincemi başkaydı askerlikmi başkaydı bilemiyorum çok zorlandım.Sevgiliydik bekledim nişanlandık bekledim evlendik tayın dolayısıyla iki yıl farklı illerdeydik bekledim ama askerlik bir ağır geldiki bilemiyorum hasreti çok zormuş

Zor tabi canim uzakligin her cesidi ayri bir dert zaten. Birde askerlik psikolojisine cift olarak giriyoruz cift olarak baskilaniyoruz. Allah yeterki baska ayrilik baska uzaklik gostermesin canim bunlar gecici zaman bitecek illaki. Bizim icin ne kadar zorsa onlar icin kat kat zor seni ve cocugunu arkada birakiyor sonucta allah hepsine sabir versin canim benim.

amin canım çok haklısın Rabbim bütün asker ve polislerimizi korusun

Şafak 62 Tunceliii
Son 9 haftamız kaldı Kocacımm

balımm çok geçmiş olsun iyi misin ? neden bayıldın

ayy canım benim sende mi evlisin hemde bebişiniz varmış Allah bağışlasın kıyamam size çok daha zor geliyordur

3 Mart 2016 Perşembe

ASKER YARENLERİMİZİN ŞAFAK PANOSU

miracleDK : Şafak .. 5

A axi___ : Şafak .. 26

guiding1 : Şafak .. 46 95 / 4

Buse Buse : Şafak .. 58 95 / 2

GiMUm : Şafak .. 62 95 / 2

@sevda ceylan : Şafak .. 68

Eda_16 : Şafak .. 69

_Kkbra : Şafak .. 106 95 /2

E elmas gzl : Şafak .. 150

vanilya35 : Şafak .. 151 95 / 3

@etipuffer : Şafak .. 156 95 / 3

N niidos : Şafak .. 234 95 / 4

T tugce_ody : Şafak .. 244
95 /4

blue_dream : Şafak .. 245 95 /4

tavsannn : Şafak .. 289 95 / 4

@omzunbenimyuvam : Şafak .. 333 95 / 4

KAVUŞAN YARENLERİMİZ

1 = zamansiz

2 = julican

3 = olive_bluto 95 / 2

4 = kekoer

5 = panzehir121

6 =
thalix 95 / 2

7 = GerekirseYazariz

8 = silemm 95 / 1

9 = esradbk

10 = _HaRika_ 95 / 1

11 = Peaceaysu 95 / 1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…