359.Dönem 95 / 1-2-3-4 asker yarenleri (mayıs 2015)

[QUOTmracleDK, post: 45218442, member: 712531"]Allahim hepsini korusun bol bol dua edelim [/QUOTE]
Amin canim amin vefat edenlerin yakınlarınada sabır versin Allahim

allahım yardımcıları olsun yaralılara şifa versin .allahım o ciğeri yanan ailelerede bol bol sabır versin çok acı bir durum.

Kizlar askerimin donmesine az kaldi onu havaalanindan karsilarken bi supriz yapmak istiyorum ama fikir bulamiyorum internetten arastirdim hep klasik seyler var birsey begenemedim bi fikriniz varmi ? Yardimci olursaniz cok sevinirim

Kizlar askerimin donmesine az kaldi onu havaalanindan karsilarken bi supriz yapmak istiyorum ama fikir bulamiyorum internetten arastirdim hep klasik seyler var birsey begenemedim bi fikriniz varmi ? Yardimci olursaniz cok sevinirim
benimkini ben bizzat kendim gidip alacağım arabanın arkasına teneke kutular bağlayarakkk getireceğim onu

Bende gidip almak istiyorum kayseriden ama bana gelme diyo kiziyo bilmedigin yer gelmeni istemiyorum diyo
kime sorsan söyler yahu ben biliyorum artık yerini ondan süpriz yapıp gitmiştim yanına çünkü ama şimdi gel artık al beni burdan diye kendi söylüyooo ama inşş güzel bi sürprizle karşılarsın kuzum

Bir şey sorucam, bu ziyaretler nasıl oluyor? Gittiğinde sonuçta aile bireylerinden değil izin veriyorlar mı görüşmeye ve max. ne kadar sürüyor?

Ne guzel ya bana kiziyo cunku gitmem icinde hep aktarmali ucak var sabah orda olmam icin aksam burdan ucaga biniyorum istanbul a gidiyorum orda bekliyorum gece sabah tekrar binip kayseriye gidiyo

Ne guzel ya bana kiziyo cunku gitmem icinde hep aktarmali ucak var sabah orda olmam icin aksam burdan ucaga biniyorum istanbul a gidiyorum orda bekliyorum gece sabah tekrar binip kayseriye gidiyo
uffff bayaa yorucu kuzum izin vermemekte haklı gibi çünkü aklı feci sende kalacak keşke rahat gidiş olsaydı. olsun artık havaalanından al sende sürprizle ama aklıma da şuan bişey gelmiyor ki

uffff bayaa yorucu kuzum izin vermemekte haklı gibi çünkü aklı feci sende kalacak keşke rahat gidiş olsaydı. olsun artık havaalanından al sende sürprizle ama aklıma da şuan bişey gelmiyor ki
Evet gidis biraz skntili o yuzden bende istiyorumki karsilarken guzel bisey yapiyim sasirsin sevinsin ama aklima fikir gelmiyo

Ben ailesiyle gitmistim canim ama ozmn acemiydi komutani bi kac saat izin vermisti ustada ailesi evci cikarabiliyo

Mesela ailesi olmadan gitsem ve sözlüsüyüm desem kabul etmezler mi? Ben de sürpriz yapmayı düşünüyorum ileriki zamanlarda:)

sağ ol kuzum aklıma geldikçe bildiğim duaları okuyup bacağıma üflüyorum.bugün eczacı bi tanıdığımız var o kantaron yağını sürme sen zaten yaran kapanmaya başladıktan sonra doktor sana krem verir iz kalmaması için 6 ay kadar onu kullandırır dedi..eşim hala inanamıyor canım bi sıcak su nasıl bu kadar büyük bi yara yapabilir hala gözümde canlandıramıyorum diyor.Bide Allah ın izniyle son 2 ayımız kaldı artık .onun stresi de var o yüzden iyice gerildi o da.amin canım bende bi an önce iyileşip iz kamamasını o kadar çok istiyorum ki , inşAllah rabbim yardımcım olur.

amin kuzucumm inşAllah..bugün eczacı bi tanıdığımız var onun yanına gittik pansumandan sonra canım.kantaron yağını sürme sakın.doktor sana yaran kapanmaya başladıktan sonra krem verir onu en az 6 ay kadar kullandırır zaten dedi.ne yapacağımı bende bilmiyorum bomboş yaşıyorum bu aralar

Canim ya kıyamam sana çok üzüldüm gerçekten inş izi kalmaz Allah eşinede sabır versin çok zordur onun icinde ben senin icin dua ediyorum kurstaki ögrencilerede söylerim diger hocayada hepsi dua okusun senin icin[/QUOTE]
canım benim ya o kadar güzel bişey yaparsın ki anlatamam.Allah senden binlerce kez razı olsın

kuzummm nasılsın biraz daha iyimisin? ben sana susam yağı demiştim ama sen yine de doktorun verdiğini kullan kuzum. inşşş hiçç iz kalmaz. eşinde gelecek gelemiyor tabi kuzum az bi zaman var onun baskısıda üstünde. allahım yardım etsin sabırlar versin kuzum. bir an önce iyileşirsin kuzum inş....

19 Şubat 2016 Cuma

ASKER YARENLERİMİZİN ŞAFAK PANOSU

Peaceaysu : Şafak .. 5 95 / 1

miracleDK : Şafak .. 19

A axi___ : Şafak .. 40

Buse Buse : Şafak .. 72 95 / 2

GiMUm : Şafak .. 75 95 / 2

@sevda ceylan : Şafak .. 82

Eda_16 : Şafak .. 83

_Kkbra : Şafak .. 120 95 /2

E elmas gzl : Şafak .. 164

vanilya35 : Şafak .. 165 95 / 3

@etipuffer : Şafak .. 170 95 / 3

N niidos : Şafak .. 248 95 / 4

T tugce_ody : Şafak .. 258
95 /4

blue_dream : Şafak .. 259 95 /4

tavsannn : Şafak .. 303 95 / 4

oscarandthewolf : Şafak .. 347 95 / 4

KAVUŞAN YARENLERİMİZ

1 = zamansiz

2 = julican

3 = olive_bluto 95 / 2

4 = kekoer

5 = panzehir121

6 =
thalix 95 / 2

7 = GerekirseYazariz

8 = silemm 95 / 1

9 = esradbk

10 = _HaRika_ 95 / 1

inşAllah canım eşim zaman geçmiyor diye , yanımda olamadığı için bide bu aralar kıskançlık yaşadığı için çok gergin.ben bide bu duruma çok üzülüyorum..ayağımın durumunu biliyorsun.hergün akşam a kadar kayınvalidemlerde olmam moral oluyor biraz bana ama eve geldikten sonra bütün sorunlar aklımda toplanıyor moral diye bişey kalmıyor .
bide bebek yeleği örmeye başladım bütün gün oturduğum ,yerimden kalkamadığım ve kafamı bunlara yormayayım diye..bide çok kafa yormak istemediğim ama yormak zorunda olduğum konular var kuzum .ev tutma ,temizleme ,mobilya ,ıvır zıvır işleri..bunlar yürümem düzelinceye kadar raf a kaldırıldı ama düşünmek zorundayım.
hangini düşüneyim bilemiyorum kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…