359.Dönem 95 / 1-2-3-4 asker yarenleri (mayıs 2015)

aa akraba yani ne guzel yabanci degil enazndn bilirsin huyunu suyunu :) ALLAH mutlu etsin tatlm tez zaman da kavusalim sevdiceklerimize INSALLAH :)
Amin inşallah zaten çocukluk aşkı yıllardır çıkıyorduk herşeyimizi biliyoruz :)

[QUOTEemm, post: 42242311, member: 636706"]daha belli degil gelsn konusulacak canim ksmetse :) kis gelini olmak istemiyorum ama buyuk ihtimal diger yaza olur ALLAH in iznyle ins:) sizin ne zman[/QUOTE]
Aynen baharda gelicek yazında düğün olucak inş :)

benim askerde birşeyim yok ama asker yarenleri diye görünce yazmak istedim. allah hepinizi sağ selamet sevdiklerinize kavuştursun inşaallah. allah hepsinin yardımcısı olsun

OTE="bulutcukk, post: 42242383, member: 676716"]benim askerde birşeyim yok ama asker yarenleri diye görünce yazmak istedim. allah hepinizi sağ selamet sevdiklerinize kavuştursun inşaallah. allah hepsinin yardımcısı olsun[/QUOTE]
Amin cnm inş

benim askerde birşeyim yok ama asker yarenleri diye görünce yazmak istedim. allah hepinizi sağ selamet sevdiklerinize kavuştursun inşaallah. allah hepsinin yardımcısı olsun
ay canim benim cok sagol ALLAH razi olsun:) INSALLAH hemen kavusurz da zaman gecmiyor bu sehit olaylarindan dolayi hele hic gecmiyor

[QUOTEemm, post: 42242311, member: 636706"]daha belli degil gelsn konusulacak canim ksmetse :) kis gelini olmak istemiyorum ama buyuk ihtimal diger yaza olur ALLAH in iznyle ins:) sizin ne zman
Aynen baharda gelicek yazında düğün olucak inş :)[/QUOTE]
Hayirlisi olsun canim sagsaglim kavusalmda gerisi kolay ALLAH in iznyle :)

Aynen baharda gelicek yazında düğün olucak inş :)
Hayirlisi olsun canim sagsaglim kavusalmda gerisi kolay ALLAH in iznyle :)[/QUOTE]
Zaten tek isteğim askerliğini sağ salim sorunsuz bir şekilde bitirip gelmesi

Hayirlisi olsun canim sagsaglim kavusalmda gerisi kolay ALLAH in iznyle :)
Zaten tek isteğim askerliğini sağ salim sorunsuz bir şekilde bitirip gelmesi[/QUOTE]
aynen bide zaman hemen gecsee.. eylulde gecer die dusunyorm gunler kisalyor yavas yavas çünkü

ay canim benim cok sagol ALLAH razi olsun:) INSALLAH hemen kavusurz da zaman gecmiyor bu sehit olaylarindan dolayi hele hic gecmiyor

benim eşim de terör olaylarının önceki yıllarda patlak verdiği zamanlar hakkari yüksekovada bölgede kalmıştı uzun süre. dağda.telefon yok.günlerce haber alamamıştım. her gün gazeteleri, haberleri korkuyla kontrol etmekle geçerdi günlerim. ama çok şükür geldi.kavuştuk evlendik. hepinizin de öyle olur inşallah canlarım. çok zor bir psikoloji biliyorum ama bizim gibi bir gün bir bakmışsınız sizinkilerde gelivermiş sonrası mutluluk allah kötülere fırsat vermesin. tüm askerlerimizi korusun inşaallah

Zaten tek isteğim askerliğini sağ salim sorunsuz bir şekilde bitirip gelmesi
aynen bide zaman hemen gecsee.. eylulde gecer die dusunyorm gunler kisalyor yavas yavas çünkü[/QUOTE]
Senin nisanlin nerde yapiyo askerligini canım :)

dogru diyorsun canim eskiden tel yoktu smdi var cok şükür ne olursa olsun sukretmemiz lazim bunada sukur aagsaglim kavusalm da hayrlsyla INSALLAH sende cok sagol canim moral verdigin icin ALLAH senin mutluluginuda daim etsin huzur ve saglikli bi seklde yasarsnz onur boyu INSALLAH:)

[QUOilemm, post: 42242765, member: 636706"]Ankarada tatlım :)[/QUOTE]
iyiymis ankrda guzel yer kuzum:)[/QUOTE]
Çok sükür güvenlik açısından iyi ama çok yoruluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…