359.Dönem 95 / 1-2-3-4 asker yarenleri (mayıs 2015)

[QUOilemm, post: 42242765, member: 636706"]Ankarada tatlım :)
iyiymis ankrda guzel yer kuzum:)[/QUOTE]
Çok sükür güvenlik açısından iyi ama çok yoruluyo[/QUOTE]
dogrudur canm nisanlmglde istnblda oturuyor zor olyor git gel dusundum yanjna gidim gormye askeriyeye 2 ay kaldi die vazgctm artk evne gderm bizmkilerle istnbula geldiginde

[QUOTost: 42242834, member: 636706"]iyiymis ankrda guzel yer kuzum:)[/QUOTE]
dogrudur canm nisanlmglde istnblda oturuyor zor olyor git gel dusundum yanjna gidim gormye askeriyeye 2 ay kaldi die vazgctm artk evne gderm bizmkilerle istnbula geldiginde[/QUOTE]
Evin istanbuldamı olucak cnm

[QUOTost: 42242834, member: 636706"]iyiymis ankrda guzel yer kuzum:)
dogrudur canm nisanlmglde istnblda oturuyor zor olyor git gel dusundum yanjna gidim gormye askeriyeye 2 ay kaldi die vazgctm artk evne gderm bizmkilerle istnbula geldiginde[/QUOTE]
Evin istanbuldamı olucak cnm[/QUOTE]
aynen cnm ailmden uzak nasil alisacam bilemiyorum zor olacak

"silemm, post: 42242871, member: 636706"]Çok sükür güvenlik açısından iyi ama çok yoruluyo[/QUOTE]
aynen cnm ailmden uzak nasil alisacam bilemiyorum zor olacak[/QUOTE]
Malesef bende istanbulda oturucam bende ailemden uzakta nasıl dayanicam bilmiyorum :(

"silemm, post: 42242871, member: 636706"]Çok sükür güvenlik açısından iyi ama çok yoruluyo
Malesef bende istanbulda oturucam bende ailemden uzakta nasıl dayanicam bilmiyorum :KK43:[/QUOTE]
ayni durumdayz desene:)

Mamak.mebste askeri olan var mı kızlar benim sevgilim acemi birliğini burada yapıyor ziyarete gitmek istiyorum aşti otogarindan kaybolmadan en kolay nasıl gidebilirim :(

M
dogrudur canm nisanlmglde istnblda oturuyor zor olyor git gel dusundum yanjna gidim gormye askeriyeye 2 ay kaldi die vazgctm artk evne gderm bizmkilerle istnbula geldiginde
Malesef bende istanbulda oturucam bende ailemden uzakta nasıl dayanicam bilmiyorum :KK43:[/QUOTE]
ayni durumdayz desene:)[/QUOTE]
Evet aynen :)

GiMUm, post: 42243299, member: 526272"]6 gün var aramızda canım :) ama ben izinleride dahil ettiğim için böyle ..biraz izin bırakıyoruz bizde o yüzden aslında 11 gün eksiltmem lazım ama ben birden şafak düşsün istiyorum :)[/QUOTE]
Nişanlim 7 günlük izni vardı gelmedi oda dahil :)

Minikkalp89 .!.:
Mamak.mebste askeri olan var mı kızlar benim sevgilim acemi birliğini burada yapıyor ziyarete gitmek istiyorum aşti otogarindan kaybolmadan en kolay nasıl gidebilirim :KK43:
Benim nişanlımda ankara çankayada cnm

Mamak.mebste askeri olan var mı kızlar benim sevgilim acemi birliğini burada yapıyor ziyarete gitmek istiyorum aşti otogarindan kaybolmadan en kolay nasıl gidebilirim :KK43:
ALLAH kavustrsun canim uzun donemmi senin kisa mi? iyi gideblyirsan bn gidenemstm ama dikkt et bnce tek gtne derim

Back
X