iyiymis ankrda guzel yer kuzum:)[/QUOTE][QUOilemm, post: 42242765, member: 636706"]Ankarada tatlım :)
Çok sükür güvenlik açısından iyi ama çok yoruluyo[/QUOTE][QUOTost: 42242834, member: 636706"]iyiymis ankrda guzel yer kuzum:)
dogrudur canm nisanlmglde istnblda oturuyor zor olyor git gel dusundum yanjna gidim gormye askeriyeye 2 ay kaldi die vazgctm artk evne gderm bizmkilerle istnbula geldiginde[/QUOTE]"silemm, post: 42242871, member: 636706"]Çok sükür güvenlik açısından iyi ama çok yoruluyo
6 gün var aramızda canım :) ama ben izinleride dahil ettiğim için böyle ..biraz izin bırakıyoruz bizde o yüzden aslında 11 gün eksiltmem lazım ama ben birden şafak düşsün istiyorum :)260 :)
aminnn inşAllah çok teşekkür ederizzzzzbenim askerde birşeyim yok ama asker yarenleri diye görünce yazmak istedim. allah hepinizi sağ selamet sevdiklerinize kavuştursun inşaallah. allah hepsinin yardımcısı olsun
Evin istanbuldamı olucak cnm[/QUOTE]dogrudur canm nisanlmglde istnblda oturuyor zor olyor git gel dusundum yanjna gidim gormye askeriyeye 2 ay kaldi die vazgctm artk evne gderm bizmkilerle istnbula geldiginde
Benim nişanlımda ankara çankayada cnmMinikkalp89 .!.:Mamak.mebste askeri olan var mı kızlar benim sevgilim acemi birliğini burada yapıyor ziyarete gitmek istiyorum aşti otogarindan kaybolmadan en kolay nasıl gidebilirim
ALLAH kavustrsun canim uzun donemmi senin kisa mi? iyi gideblyirsan bn gidenemstm ama dikkt et bnce tek gtne derimMamak.mebste askeri olan var mı kızlar benim sevgilim acemi birliğini burada yapıyor ziyarete gitmek istiyorum aşti otogarindan kaybolmadan en kolay nasıl gidebilirim
Neden gidememistin canim ben cumartesi gideceğim inşallahALLAH kavustrsun canim uzun donemmi senin kisa mi? iyi gideblyirsan bn gidenemstm ama dikkt et bnce tek gtne derim
gidemedm cunku kendi geldi yemn tireninden snra:))Neden gidememistin canim ben cumartesi gideceğim inşallah
Damlam her yerde sen varsın Hegidemedm cunku kendi geldi yemn tireninden snra:))
Kısa dönem benimki canım yemin töreninden sonra kibrisa gidecek usta birliği içinALLAH kavustrsun canim uzun donemmi senin kisa mi? iyi gideblyirsan bn gidenemstm ama dikkt et bnce tek gtne derim
oo kibrs cok guzel:) hayrlsi bnm de uzun dönemKısa dönem benimki canım yemin töreninden sonra kibrisa gidecek usta birliği için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?