359.Dönem 95 / 1-2-3-4 asker yarenleri (mayıs 2015)

[QUOilemm, post: 42242765, member: 636706"]Ankarada tatlım :)
iyiymis ankrda guzel yer kuzum:)[/QUOTE]
Çok sükür güvenlik açısından iyi ama çok yoruluyo[/QUOTE]
dogrudur canm nisanlmglde istnblda oturuyor zor olyor git gel dusundum yanjna gidim gormye askeriyeye 2 ay kaldi die vazgctm artk evne gderm bizmkilerle istnbula geldiginde

[QUOTost: 42242834, member: 636706"]iyiymis ankrda guzel yer kuzum:)[/QUOTE]
dogrudur canm nisanlmglde istnblda oturuyor zor olyor git gel dusundum yanjna gidim gormye askeriyeye 2 ay kaldi die vazgctm artk evne gderm bizmkilerle istnbula geldiginde[/QUOTE]
Evin istanbuldamı olucak cnm

[QUOTost: 42242834, member: 636706"]iyiymis ankrda guzel yer kuzum:)
dogrudur canm nisanlmglde istnblda oturuyor zor olyor git gel dusundum yanjna gidim gormye askeriyeye 2 ay kaldi die vazgctm artk evne gderm bizmkilerle istnbula geldiginde[/QUOTE]
Evin istanbuldamı olucak cnm[/QUOTE]
aynen cnm ailmden uzak nasil alisacam bilemiyorum zor olacak

"silemm, post: 42242871, member: 636706"]Çok sükür güvenlik açısından iyi ama çok yoruluyo[/QUOTE]
aynen cnm ailmden uzak nasil alisacam bilemiyorum zor olacak[/QUOTE]
Malesef bende istanbulda oturucam bende ailemden uzakta nasıl dayanicam bilmiyorum

"silemm, post: 42242871, member: 636706"]Çok sükür güvenlik açısından iyi ama çok yoruluyo
Malesef bende istanbulda oturucam bende ailemden uzakta nasıl dayanicam bilmiyorum [/QUOTE]
ayni durumdayz desene:)

Mamak.mebste askeri olan var mı kızlar benim sevgilim acemi birliğini burada yapıyor ziyarete gitmek istiyorum aşti otogarindan kaybolmadan en kolay nasıl gidebilirim

M
dogrudur canm nisanlmglde istnblda oturuyor zor olyor git gel dusundum yanjna gidim gormye askeriyeye 2 ay kaldi die vazgctm artk evne gderm bizmkilerle istnbula geldiginde
Malesef bende istanbulda oturucam bende ailemden uzakta nasıl dayanicam bilmiyorum [/QUOTE]
ayni durumdayz desene:)[/QUOTE]
Evet aynen :)

GiMUm, post: 42243299, member: 526272"]6 gün var aramızda canım :) ama ben izinleride dahil ettiğim için böyle ..biraz izin bırakıyoruz bizde o yüzden aslında 11 gün eksiltmem lazım ama ben birden şafak düşsün istiyorum :)[/QUOTE]
Nişanlim 7 günlük izni vardı gelmedi oda dahil :)

Minikkalp89 .!.:
Mamak.mebste askeri olan var mı kızlar benim sevgilim acemi birliğini burada yapıyor ziyarete gitmek istiyorum aşti otogarindan kaybolmadan en kolay nasıl gidebilirim
Benim nişanlımda ankara çankayada cnm

ALLAH kavustrsun canim uzun donemmi senin kisa mi? iyi gideblyirsan bn gidenemstm ama dikkt et bnce tek gtne derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…