285 günümüz kaldı yani daha çok var[/QUOTE]sevundim adiba canim şafak kac oldu bu arada:)
kotu dusunme kuzum yaa firsat buldkca yazar zaten sana cok sukur geciyor be olumsuz olmicam artik .d.ddTelefon çekse mesaj atabilse yöne rahatlıycam canım da çekmeyince kötü şeyler geliyor aklıma
İnşAllah kuzum haklısın burası da olmasa napcaktık bilmiyorum
Valla çok iyi olur kuzumtabi kuzum sana tek tek yazarm mesaj olark gibderrm ben kagida yazdm hepsini haha hatta musait oldgmda yazarm bugun sana:)
tamam kuzum mesaj atarim brazdan sana .dValla çok iyi olur kuzumbende not defterime yazıcam
Telefonlar cekmediğinden yazamıyorum ki kuzumkotu dusunme kuzum yaa firsat buldkca yazar zaten sana cok sukur geciyor be olumsuz olmicam artik .d.dd
İzinsiz şafağınız mı canım :) bizim izinli bugün 292[/QUOTE]285 günümüz kaldı yani daha çok var
anladm kuzum yaa skma canini sende ama bak seninde azaldi 200lere gectin oda biter ALLAHin iznyleTelefonlar cekmediğinden yazamıyorum ki kuzum
Sen güzel düşün tatlım manilerle güzel güzel bitirin şafaklarımızı
Teşekkür ettim canım şimdidentamam kuzum mesaj atarim brazdan sana .d
İnşAllah kuzum .sanladm kuzum yaa skma canini sende ama bak seninde azaldi 200lere gectin oda biter ALLAHin iznyle
Evet cnm izinsiz izne gelmedi[/QUOTE]İzinsiz şafağınız mı canım :) bizim izinli bugün 292
Ne güzel canım valla tam bir hafta var aramızda.siz kavuşun da hemen arkanızdan bizde geliyoruzDiğer E="GiMUm, post: 41895906272"]Evet cnm izinsiz izne gelmedi
Diger izninide yapmıcak kaç gün bilmiyorum ama :)[/QUOTE]Ne güzel canım valla tam bir hafta var aramızda.siz kavuşun da hemen arkanızdan bizde geliyoruz
toplam 17 gün diye biliyorum ben kuzum :)[/QUOTE]Diger izninide yapmıcak kaç gün bilmiyorum ama :)
toplam 17 gün diye biliyorum ben kuzum :)[/QUOTE]Diger izninide yapmıcak kaç gün bilmiyorum ama :)
Biraz daha fazla olsaydı ne vardı sanki :)[/QUOTE]toplam 17 gün diye biliyorum ben kuzum :)
bunun icinde rapor almasida var:) bnmki 12 gunlgbe geldi guya geldignde rapor aldi 1ay kaldi :)[/QUOTE]Biraz daha fazla olsaydı ne vardı sanki :)
Ne güzel :)[/QUOTE]kamu: 41908478 .!.:bunun icinde rapor almasida var:) bnmki 12 gunlgbe geldi guya geldignde rapor aldi 1ay kaldi :)
seninki de gelirse eger alir canim rapor tandk varsa hastnede rapor isi basit :)[/QUOTE]Ne güzel :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?