359.Dönem 95 / 1-2-3-4 asker yarenleri (mayıs 2015)

seninki de gelirse eger alir canim rapor tandk varsa hastnede rapor isi basit :)
Valla rapor almasina gerek yok biz şu askerlik hemen bitsin istiyoruz :)[/QUOTE]
canim ama 10ay dayanblrmi gelmeden zor ikinz icinde[/QUOTE]
Çok zor olucak ikimiz içinde biliyorum ama buaskerlik çok yıpyıprattı beni son zamanlarda çok kötü olaylar oluyo zaten düşündükçe deliriyorum

Valla rapor almasina gerek yok biz şu askerlik hemen bitsin istiyoruz :)
canim ama 10ay dayanblrmi gelmeden zor ikinz icinde[/QUOTE]
Çok zor olucak ikimiz içinde biliyorum ama buaskerlik çok yıpyıprattı beni son zamanlarda çok kötü olaylar oluyo zaten düşündükçe deliriyorum[/QUOTE]
olumsuz dusunme cnm ya hayrlisyla bsey olmaz ama izne gelseydi iknz icnde iyi olurdu ama gelmemeside bi yandan dha iyi erken teskere alir

ktapınağıt: 41910164 .!.:
canim ama 10ay dayanblrmi gelmeden zor ikinz icinde
Çok zor olucak ikimiz içinde biliyorum ama buaskerlik çok yıpyıprattı beni son zamanlarda çok kötü olaylar oluyo zaten düşündükçe deliriyorum[/QUOTE]
olumsuz dusunme cnm ya hayrlisyla bsey olmaz ama izne gelseydi iknz icnde iyi olurdu ama gelmemeside bi yandan dha iyi erken teskere alir[/QUOTE]
Ah ah ne yapıcağimi bilmiyorum :)

Çok zor olucak ikimiz içinde biliyorum ama buaskerlik çok yıpyıprattı beni son zamanlarda çok kötü olaylar oluyo zaten düşündükçe deliriyorum
olumsuz dusunme cnm ya hayrlisyla bsey olmaz ama izne gelseydi iknz icnde iyi olurdu ama gelmemeside bi yandan dha iyi erken teskere alir[/QUOTE]
Ah ah ne yapıcağimi bilmiyorum :)[/QUOTE]
hayirlisi olsun canim ay su askerlkte vtse yaaa dha bnm safak da bana coj gelyir daha bitmiyor gbi gelyor bazende azaldi gbi hissedyrm acyp duygular icersndeym.d

kamuhe .!.:
olumsuz dusunme cnm ya hayrlisyla bsey olmaz ama izne gelseydi iknz icnde iyi olurdu ama gelmemeside bi yandan dha iyi erken teskere alir
Ah ah ne yapıcağimi bilmiyorum :)[/QUOTE]
hayirlisi olsun canim ay su askerlkte vtse yaaa dha bnm safak da bana coj gelyir daha bitmiyor gbi gelyor bazende azaldi gbi hissedyrm acyp duygular icersndeym.d[/QUOTE]
Son günlere doğru öyle olur sabırsız olursun günler bi türlü geçmez :)

Ah ah ne yapıcağimi bilmiyorum :)
hayirlisi olsun canim ay su askerlkte vtse yaaa dha bnm safak da bana coj gelyir daha bitmiyor gbi gelyor bazende azaldi gbi hissedyrm acyp duygular icersndeym.d[/QUOTE]
Son günlere doğru öyle olur sabırsız olursun günler bi türlü geçmez :)[/QUOTE]
hala ikili rakama geldgme inanamiyorm:) darisi sana olsun canim:)

hayirlisi olsun canim ay su askerlkte vtse yaaa dha bnm safak da bana coj gelyir daha bitmiyor gbi gelyor bazende azaldi gbi hissedyrm acyp duygular icersndeym.d
Son günlere doğru öyle olur sabırsız olursun günler bi türlü geçmez :)[/QUOTE]
hala ikili rakama geldgme inanamiyorm:) darisi sana olsun canim:)[/QUOTE]
Amin amin inş :)

İyiyim tatlım sğl sen nasılsın Şu an tatildeyim pek zamanım olmuyo :)
tadini cikart tatilin eylule az kaldi tatilde btmek uzere kis gelsn dha iyi rahat ederz safk konusnda:) bnde iyiym cok şükür:) nickim kamuhe idi smdi degstm hatrlaman beni die soyleym dedm .d

tadini cikart tatilin eylule az kaldi tatilde btmek uzere kis gelsn dha iyi rahat ederz safk konusnda:) bnde iyiym cok şükür:) nickim kamuhe idi smdi degstm hatrlaman beni die soyleym dedm .d
İyi yaptın cnm senin şafak kaç :)

Back
X