Valla rapor almasina gerek yok biz şu askerlik hemen bitsin istiyoruz :)[/QUOTE]seninki de gelirse eger alir canim rapor tandk varsa hastnede rapor isi basit :)
canim ama 10ay dayanblrmi gelmeden zor ikinz icinde[/QUOTE]Valla rapor almasina gerek yok biz şu askerlik hemen bitsin istiyoruz :)
Çok zor olucak ikimiz içinde biliyorum ama buaskerlik çok yıpyıprattı beni son zamanlarda çok kötü olaylar oluyo zaten düşündükçe deliriyorum[/QUOTE]ktapınağıt: 41910164 .!.:canim ama 10ay dayanblrmi gelmeden zor ikinz icinde
olumsuz dusunme cnm ya hayrlisyla bsey olmaz ama izne gelseydi iknz icnde iyi olurdu ama gelmemeside bi yandan dha iyi erken teskere alir[/QUOTE]Çok zor olucak ikimiz içinde biliyorum ama buaskerlik çok yıpyıprattı beni son zamanlarda çok kötü olaylar oluyo zaten düşündükçe deliriyorum
Ah ah ne yapıcağimi bilmiyorum :)[/QUOTE]kamuhe .!.:olumsuz dusunme cnm ya hayrlisyla bsey olmaz ama izne gelseydi iknz icnde iyi olurdu ama gelmemeside bi yandan dha iyi erken teskere alir
hayirlisi olsun canim ay su askerlkte vtse yaaa dha bnm safak da bana coj gelyir daha bitmiyor gbi gelyor bazende azaldi gbi hissedyrm acyp duygular icersndeym.d[/QUOTE]Ah ah ne yapıcağimi bilmiyorum :)
Son günlere doğru öyle olur sabırsız olursun günler bi türlü geçmez :)[/QUOTE]hayirlisi olsun canim ay su askerlkte vtse yaaa dha bnm safak da bana coj gelyir daha bitmiyor gbi gelyor bazende azaldi gbi hissedyrm acyp duygular icersndeym.d
Buse Buse canim safak kac.oldu :)
260 :)Buse Buse canim safak kac.oldu :)
iyi iyi azalyor şükür:) sen naslsn gorunmuyon gelmiyorsun topige:)260 :)
İyiyim tatlım sğl sen nasılsın Şu an tatildeyim pek zamanım olmuyo :)iyi iyi azalyor şükür:) sen naslsn gorunmuyon gelmiyorsun topige:)
tadini cikart tatilin eylule az kaldi tatilde btmek uzere kis gelsn dha iyi rahat ederz safk konusnda:) bnde iyiym cok şükür:) nickim kamuhe idi smdi degstm hatrlaman beni die soyleym dedm .dİyiyim tatlım sğl sen nasılsın Şu an tatildeyim pek zamanım olmuyo :)
İyi yaptın cnm senin şafak kaç :)tadini cikart tatilin eylule az kaldi tatilde btmek uzere kis gelsn dha iyi rahat ederz safk konusnda:) bnde iyiym cok şükür:) nickim kamuhe idi smdi degstm hatrlaman beni die soyleym dedm .d
atarsa 68 canım:)İyi yaptın cnm senin şafak kaç :)
Ne güzel 2 ayınız kalmış Rabbim kazasız belasız kavuştursun inş :)atarsa 68 canım:)
AMIN canim benim darisi sana olsun:) hala cok geliyor bana safak :))Ne güzel 2 ayınız kalmış Rabbim kazasız belasız kavuştursun inş :)
adanalym canim sen:)Bu arada cnm sen nerelisin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?