- 15 Temmuz 2015
- 109
- 77
- 18
- 30
Antepliyim nisanlimda vanlı kuzenim oluyo :)silt: 42242144 .!.:adanalym canim sen:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Antepliyim nisanlimda vanlı kuzenim oluyo :)silt: 42242144 .!.:adanalym canim sen:)
aa akraba yani ne guzel yabanci degil enazndn bilirsin huyunu suyunu :) ALLAH mutlu etsin tatlm tez zaman da kavusalim sevdiceklerimize INSALLAH :)Antepliyim nisanlimda vanlı kuzenim oluyo :)
Amin inşallah zaten çocukluk aşkı yıllardır çıkıyorduk herşeyimizi biliyoruz :)aa akraba yani ne guzel yabanci degil enazndn bilirsin huyunu suyunu :) ALLAH mutlu etsin tatlm tez zaman da kavusalim sevdiceklerimize INSALLAH :)
MASSALLAH canm benim ALLAH daim etsin mutlulugunuzu :)Amin inşallah zaten çocukluk aşkı yıllardır çıkıyorduk herşeyimizi biliyoruz :)
Amin ALLAH razı olsun sizin düğün ne zamanMASSALLAH canm benim ALLAH daim etsin mutlulugunuzu :)
daha belli degil gelsn konusulacak canim ksmetse :) kis gelini olmak istemiyorum ama buyuk ihtimal diger yaza olur ALLAH in iznyle ins:) sizin ne zmanAmin ALLAH razı olsun sizin düğün ne zaman
ay canim benim cok sagol ALLAH razi olsun:) INSALLAH hemen kavusurz da zaman gecmiyor bu sehit olaylarindan dolayi hele hic gecmiyorbenim askerde birşeyim yok ama asker yarenleri diye görünce yazmak istedim. allah hepinizi sağ selamet sevdiklerinize kavuştursun inşaallah. allah hepsinin yardımcısı olsun![]()
Aynen baharda gelicek yazında düğün olucak inş :)[/QUOTE][QUOTEemm, post: 42242311, member: 636706"]daha belli degil gelsn konusulacak canim ksmetse :) kis gelini olmak istemiyorum ama buyuk ihtimal diger yaza olur ALLAH in iznyle ins:) sizin ne zman
Hayirlisi olsun canim sagsaglim kavusalmda gerisi kolay ALLAH in iznyle :)[/QUOTE]Aynen baharda gelicek yazında düğün olucak inş :)
Zaten tek isteğim askerliğini sağ salim sorunsuz bir şekilde bitirip gelmesi[/QUOTE]Hayirlisi olsun canim sagsaglim kavusalmda gerisi kolay ALLAH in iznyle :)
ay canim benim cok sagol ALLAH razi olsun:) INSALLAH hemen kavusurz da zaman gecmiyor bu sehit olaylarindan dolayi hele hic gecmiyor![]()
aynen bide zaman hemen gecsee.. eylulde gecer die dusunyorm gunler kisalyor yavas yavas çünkü[/QUOTE]Zaten tek isteğim askerliğini sağ salim sorunsuz bir şekilde bitirip gelmesi
dogru diyorsun canim eskiden tel yoktu smdi var cok şükür ne olursa olsun sukretmemiz lazim bunada sukur aagsaglim kavusalm da hayrlsyla INSALLAH sende cok sagol canim moral verdigin icin ALLAH senin mutluluginuda daim etsin huzur ve saglikli bi seklde yasarsnz onur boyu INSALLAH:)benim eşim de terör olaylarının önceki yıllarda patlak verdiği zamanlar hakkari yüksekovada bölgede kalmıştı uzun süre. dağda.telefon yok.günlerce haber alamamıştım. her gün gazeteleri, haberleri korkuyla kontrol etmekle geçerdi günlerim. ama çok şükür geldi.kavuştuk evlendik. hepinizin de öyle olur inşallah canlarım. çok zor bir psikoloji biliyorum ama bizim gibi bir gün bir bakmışsınız sizinkilerde gelivermişsonrası mutluluk
allah kötülere fırsat vermesin. tüm askerlerimizi korusun inşaallah
Senin nisanlin nerde yapiyo askerligini canım :)[/QUOTE]aynen bide zaman hemen gecsee.. eylulde gecer die dusunyorm gunler kisalyor yavas yavas çünkü
kirklreli canim seninki nerde yapiyor:)[/QUOTE]Senin nisanlin nerde yapiyo askerligini canım :)
Ankarada tatlım :)[/QUOTE]kirklreli canim seninki nerde yapiyor:)