359.Dönem 95 / 1-2-3-4 asker yarenleri (mayıs 2015)

Telefon çekse mesaj atabilse yöne rahatlıycam canım da çekmeyince kötü şeyler geliyor aklıma :KK43:
İnşAllah kuzum haklısın burası da olmasa napcaktık bilmiyorumEn Büyük KK
kotu dusunme kuzum yaa firsat buldkca yazar zaten sana cok sukur geciyor be olumsuz olmicam artik .d.dd

kotu dusunme kuzum yaa firsat buldkca yazar zaten sana cok sukur geciyor be olumsuz olmicam artik .d.dd
Telefonlar cekmediğinden yazamıyorum ki kuzum :KK43:
Sen güzel düşün tatlım manilerle güzel güzel bitirin şafaklarımızı

Telefonlar cekmediğinden yazamıyorum ki kuzum :KK43:
Sen güzel düşün tatlım manilerle güzel güzel bitirin şafaklarımızı
anladm kuzum yaa skma canini sende ama bak seninde azaldi 200lere gectin oda biter ALLAHin iznyle

Diğer E="GiMUm, post: 41895906272"]Evet cnm izinsiz izne gelmedi[/QUOTE]
Ne güzel canım valla tam bir hafta var aramızda.siz kavuşun da hemen arkanızdan bizde geliyoruz :KK48:[/QUOTE]
Diger izninide yapmıcak kaç gün bilmiyorum ama :)

Diğer E="GiMUm, post: 41895906272"]Evet cnm izinsiz izne gelmedi
Ne güzel canım valla tam bir hafta var aramızda.siz kavuşun da hemen arkanızdan bizde geliyoruz :KK48:[/QUOTE]
Diger izninide yapmıcak kaç gün bilmiyorum ama :)[/QUOTE]
toplam 17 gün diye biliyorum ben kuzum :)

Ne güzel canım valla tam bir hafta var aramızda.siz kavuşun da hemen arkanızdan bizde geliyoruz :KK48:
Diger izninide yapmıcak kaç gün bilmiyorum ama :)[/QUOTE]
toplam 17 gün diye biliyorum ben kuzum :)[/QUOTE]
Biraz daha fazla olsaydı ne vardı sanki :)

Diger izninide yapmıcak kaç gün bilmiyorum ama :)
toplam 17 gün diye biliyorum ben kuzum :)[/QUOTE]
Biraz daha fazla olsaydı ne vardı sanki :)[/QUOTE]
bunun icinde rapor almasida var:) bnmki 12 gunlgbe geldi guya geldignde rapor aldi 1ay kaldi :)

toplam 17 gün diye biliyorum ben kuzum :)
Biraz daha fazla olsaydı ne vardı sanki :)[/QUOTE]
bunun icinde rapor almasida var:) bnmki 12 gunlgbe geldi guya geldignde rapor aldi 1ay kaldi :)[/QUOTE]
Ne güzel :)

Biraz daha fazla olsaydı ne vardı sanki :)
bunun icinde rapor almasida var:) bnmki 12 gunlgbe geldi guya geldignde rapor aldi 1ay kaldi :)[/QUOTE]
Ne güzel :)[/QUOTE]
seninki de gelirse eger alir canim rapor tandk varsa hastnede rapor isi basit :)

kamu: 41908478 .!.:
bunun icinde rapor almasida var:) bnmki 12 gunlgbe geldi guya geldignde rapor aldi 1ay kaldi :)
Ne güzel :)[/QUOTE]
seninki de gelirse eger alir canim rapor tandk varsa hastnede rapor isi basit :)[/QUOTE]
Valla rapor almasina gerek yok biz şu askerlik hemen bitsin istiyoruz :)

seninki de gelirse eger alir canim rapor tandk varsa hastnede rapor isi basit :)[/QUOTE]
Valla rapor almasina gerek yok biz şu askerlik hemen bitsin istiyoruz :)[/QUOTE]
canim ama 10ay dayanblrmi gelmeden zor ikinz icinde

Back
X