- 3 Kasım 2013
- 2.708
- 3.702
- 133
ne diyim canım üzüldüm vallaDayanmaya çalışıcam zaten benden uzaktaydi 6 ayda bir görüyodum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne diyim canım üzüldüm vallaDayanmaya çalışıcam zaten benden uzaktaydi 6 ayda bir görüyodum![]()
şimdi 200 lere düştük ya canım ondan böyleyim bi kaç hafta sonra yine başlar geçmiyor demelerimINSALLAH tatlim pozitf dusun hep byle :)
ayni ben bende oyleyim .d smdi.ikili rakama gecyorm ya sevinyorm bi kac hafta snra sklrm derim artik zaman gecmiyor bitmiyor die .dşimdi 200 lere düştük ya canım ondan böyleyim bi kaç hafta sonra yine başlar geçmiyor demelerim![]()
senin yine az kaldı ben napıyım daha 200 lere yeni geldimayni ben bende oyleyim .d smdi.ikili rakama gecyorm ya sevinyorm bi kac hafta snra sklrm derim artik zaman gecmiyor bitmiyor die .d
aynen kuzum bnde cok uzgunm dha btmedi die canm skkn bde bu olaylar cknca daha cok tedirgn olmaya basladm ama safgmzda btecek bunda sukur:)senin yine az kaldı ben napıyım daha 200 lere yeni geldimşaka bi yana kuzum çabuk geçsinde bitirelim.bu ara şafağı bitmek üzere olanları görünce onlar adına çok seviniyorum ama bizim içinde çok üzülüyorum daha çok var diye
![]()
Amin rabbim hepimizin yardımcısı olsun şimdi 1 saatten fazla konuştuk telefonda :))[/QUOTE]Um, post: 41891975, member: 526272"]ne diyim canım üzüldüm vallaAllah yardımcınız olsun umarım bi an önce kavuşursunuz
sevundim adiba canim şafak kac oldu bu arada:)[/QUOTE]kamuhe .!.:Amin rabbim hepimizin yardımcısı olsun şimdi 1 saatten fazla konuştuk telefonda :))
285 günümüz kaldı yani daha çok var[/QUOTE]sevundim adiba canim şafak kac oldu bu arada:)
200lere gelmissn bitirecn nerdeyse olumlu dusunsene biraz cnm negatf olma:)[/QUOTE]285 günümüz kaldı yani daha çok var
Evet aynen :) sizin şafak kaç[/QUOTE]200lere gelmissn bitirecn nerdeyse olumlu dusunsene biraz cnm negatf olma:)
Bende aynı durumdayım canım bide benimki tam İran-Ermenistan sınırında.telefonlar çekmiyor her yerde , çekersede İran şebekesinin bağlanıyor. Haftaiçi de topluyorlar 6 ya kadar telefonu , ölüyorum artık meraktan acaba bişey mi oldu niye aramadı diyeaynen kuzum bnde cok uzgunm dha btmedi die canm skkn bde bu olaylar cknca daha cok tedirgn olmaya basladm ama safgmzda btecek bunda sukur:)
Bu manilerini hergün not alıcam kuzum haberin olsun .bi gün bana da lazım olucaktaNe Han ne Makam Bundan Sonra Cift Rakam $99 :)
ALLAHim korusun kuzum yaa kotu dusunme iyi dusun iyi olsun bde sanmyrm ceaart edemzler askeriyeye ya ALLAHM korusn hepsini olumlu dusun aynen 90 olduk die sevnyorz valla darisi size balim ya gecyor zaman dende uzme kendini hic en cok burya botclym iyki burdym iyki sizleri tandm teselli oldum hep byle byle teselli ederk.bitircz safaklari yicez balim:)Bende aynı durumdayım canım bide benimki tam İran-Ermenistan sınırında.telefonlar çekmiyor her yerde , çekersede İran şebekesinin bağlanıyor. Haftaiçi de topluyorlar 6 ya kadar telefonu , ölüyorum artık meraktan acaba bişey mi oldu niye aramadı diye2 saatte bir Ankesörlü den arıyor mecburen .
Evet kuzum baka sizin şafağınız bitiyor artık 90 lara da düştünüz.bundan sonra hiç bozma moralini , hep iyi güzel şeyler düşün![]()
Amin rabbim hepimizin yardımcısı olsun şimdi 1 saatten fazla konuştuk telefonda :))[/QUOTE]Um, post: 41891975, member: 526272"]ne diyim canım üzüldüm vallaAllah yardımcınız olsun umarım bi an önce kavuşursunuz
tabi kuzum sana tek tek yazarm mesaj olark gibderrm ben kagida yazdm hepsini haha hatta musait oldgmda yazarm bugun sana:)Bu manilerini hergün not alıcam kuzum haberin olsun .bi gün bana da lazım olucakta![]()
Telefon çekse mesaj atabilse yöne rahatlıycam canım da çekmeyince kötü şeyler geliyor aklımaALLAHim korusun kuzum yaa kotu dusunme iyi dusun iyi olsun bde sanmyrm ceaart edemzler askeriyeye ya ALLAHM korusn hepsini olumlu dusun aynen 90 olduk die sevnyorz valla darisi size balim ya gecyor zaman dende uzme kendini hic en cok burya botclym iyki burdym iyki sizleri tandm teselli oldum hep byle byle teselli ederk.bitircz safaklari yicez balim:)