359.Dönem 95 / 1-2-3-4 asker yarenleri (mayıs 2015)

biz nisanlyz kuzum zaten gelsn konusulacak evlilik icinde hayrlsyla bi gelsnde :) kasim 6da dogum gunum belki suprzler yapar byle teklf falan gerci cok rimantk dgl ama .d bu konularda ozen gosterir die dusunyrm
kusura bakma kuzum ya sen daha önce söylemişsindir de ben askerliğe alışma psikolojisiyle debelenirken unutmuşum mayısta da benim askerim gelicek ya canım sizde o zaman evlenin inşAllahh AMİNNN o zamanda çifte mutluluk yaşayalım.

oy kuzum benim ne kadar guzel dua ettin oyle AMIN IBSALLAH hep mutlu oluruz kavusurz hemencik balim ya hayrlsyla coj ozledm aynen 10 ay knse dayabamz ozleme bak 3 ayimz jaldi bn dayanamiyorm 3 aya kaldiki 10 ay cok zor vallaha

oy kuzum benim ne kadar guzel dua ettin oyle AMIN IBSALLAH hep mutlu oluruz kavusurz hemencik balim ya hayrlsyla coj ozledm aynen 10 ay knse dayabamz ozleme bak 3 ayimz jaldi bn dayanamiyorm 3 aya kaldiki 10 ay cok zor vallaha
valla çok temiz duygularımla söyledim birden içimden geldi inşAllah gerçekleşir.
senin az kaldı kuzum artık bak çok üzülüyordun geçmiyor diyordun ama yarından sonra 90 lardasınız artık şaka gibi geliyordur sana

ALLAH razi olsun kuzum hersy gonlunce olsun:) aynen saka gbi inanamiyorum yarin 100 olcam snra ikili sayilar darisi sana olsun balim:)

ALLAH razi olsun kuzum hersy gonlunce olsun:) aynen saka gbi inanamiyorum yarin 100 olcam snra ikili sayilar darisi sana olsun balim:)
aminnn canımm bende 200 lere düştüğüme inanamıyorum ama inşAllah 100 leri de hızlıca atlatıp bi an önce 90 lara düşeriz
artık üzme bak kuzum kendini az kaldı işte

aminnn canımm bende 200 lere düştüğüme inanamıyorum ama inşAllah 100 leri de hızlıca atlatıp bi an önce 90 lara düşeriz
artık üzme bak kuzum kendini az kaldı işte
aynen kuzum bende 200lere gecnce cok sevnmstn darisi senin 100lerdeb dusup ikili rakana gelmek olaun uzmcm tatkm snde uzme canini seninde azaldi cok şükür:)

aynen kuzum bende 200lere gecnce cok sevnmstn darisi senin 100lerdeb dusup ikili rakana gelmek olaun uzmcm tatkm snde uzme canini seninde azaldi cok şükür:)
daha yarı olmadı ki bizim kuzucum..nikahtan sonra son 3 ay kala ev araştırmaya başlıycam ancak ondan sonra hızlanır bizim

gelir bence kmse dayanamaz 10ay boyunca canım zor
Çok zor inanın ikimiz içinde çok zor ama ne kadar erken gelirse düğünümüzde o kadar kolay olucak ben ilk gittiğinde çok kötü oldum atlatamadim bir türlü ama birdaha gelip giderse ben gönderemem yine atlatamam yavas yavaş alismisken böyle kalsın gelmesin diyorum buna mecburum

haklsn canim sende aminsan 10ay boyunca ne bilm az izn kulmansn bari gor inan alsyorsun geldgnde tekrar gitmesne bn ilk alisamamstm snra geldi kolay oldu gndermek enazndn alisyor insan bi muddet snra

haklsn canim sende aminsan 10ay boyunca ne bilm az izn kulmansn bari gor inan alsyorsun geldgnde tekrar gitmesne bn ilk alisamamstm snra geldi kolay oldu gndermek enazndn alisyor insan bi muddet snra
Bilmiyorum ki bende ne yapaym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…