359.Dönem 95 / 1-2-3-4 asker yarenleri (mayıs 2015)

Hadi gözün aydın canım heyecanlı gibi geldin bana :)
Sağol balım evrt heycanlym acaba ondan snra nasl geçecek die merk edyorm seevnyrm azldgni hissedyrm:) darisi sna sende gndernssn askerni ALLAH kavustursn kuzum bdha ne zmn gelck izne belli mi

[QUOhepimixuhe, post: 41838324, member: 636706"]:) ins hep guzel geçer canım zamanin hemeb geciversin ins[/QUOTE]
İnş hepimiz için güzel geçsin zaman :)

[QUOhepimixuhe, post: 41838324, member: 636706"]:) ins hep guzel geçer canım zamanin hemeb geciversin ins
İnş hepimiz için güzel geçsin zaman :)[/QUOTE]
INSALLAH azaldi bizimki braz rahatladn darsi sana olsun tatlm:)

Sağol balım evrt heycanlym acaba ondan snra nasl geçecek die merk edyorm seevnyrm azldgni hissedyrm:) darisi sna sende gndernssn askerni ALLAH kavustursn kuzum bdha ne zmn gelck izne belli mi
İnşAllah çok hızlı geçer bi anda sevdiğine sarılırken bulursun kuzum kendini
Aminnnn bende pazar günü 6.40 ta gönderdim canım KTM ye katıldı.bugün 6 da anca teslim oldu birliğine.
Nikah için gelicek kuzum eğer bi problem çıkmazsa Kasım da burda Allah ın izniyle

ALLAH kavustur balim kasmda sen nikah yapacan bn sevdcgme kavusacam hemen kasim gelsin dmi:)

ALLAH kavustur balim kasmda sen nikah yapacan bn sevdcgme kavusacam hemen kasim gelsin dmi:)
Aa evet sizde kasımda kavuşacaktınız birbirinize :)
Sağ ol canım benim Ayy hemen çabucak gelsin kavusalım sevdiğimize sizde evlenin bi an önce .. Hiç konuşuluyor mu kuzum kız isteme falan olsun diye

Hayır canm gidemedim
Nerde yapıyor canım askerliğini askerin ? Sen nerde yaşıyorsun?
Kıyamam size hiç görmemek daha da zor ben 1 ay a zor dayanmıştım, şimdi 3 buçuk ay bekliycem iznine kadar Allah hepimizin yardımcısı olsun

Ankarada yapıyo askerliğini ben gaziantepte yaşıyorum Hiç izne gelmicek 1 sene boyunca tabi izinler zorunlu değilse

Aa evet sizde kasımda kavuşacaktınız birbirinize :)
Sağ ol canım benim Ayy hemen çabucak gelsin kavusalım sevdiğimize sizde evlenin bi an önce .. Hiç konuşuluyor mu kuzum kız isteme falan olsun diye
biz nisanlyz kuzum zaten gelsn konusulacak evlilik icinde hayrlsyla bi gelsnde :) kasim 6da dogum gunum belki suprzler yapar byle teklf falan gerci cok rimantk dgl ama .d bu konularda ozen gosterir die dusunyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…