iyiym balim cok sukut 4gun snra 99 olyorm kuzum 104 safak :)İyiyim canım sen nasılsın :) düştünüz mü 100 lerden
Bizimde 2 ayımız bitti ..cumartesi sabah 6.40 ta Ağrı ya gönderdim herşeyimiBugün 2 ay oldu onu çok özlüyorum
Hadi gözün aydın canım heyecanlı gibi geldin bana :)iyiym balim cok sukut 4gun snra 99 olyorm kuzum 104 safak :)
Sağol balım evrt heycanlym acaba ondan snra nasl geçecek die merk edyorm seevnyrm azldgni hissedyrm:) darisi sna sende gndernssn askerni ALLAH kavustursn kuzum bdha ne zmn gelck izne belli miHadi gözün aydın canım heyecanlı gibi geldin bana :)
kiz cvp atsana bana .dHadi gözün aydın canım heyecanlı gibi geldin bana :)
Ben 2 aydır hiç görmedim birtanemiBizimde 2 ayımız bitti ..cumartesi sabah 6.40 ta Ağrı ya gönderdim herşeyimi
Çok şükür şu an güzel geçiyor tabi her geçen günü saymazsak :)skma canini gecer zaman
:) ins hep guzel geçer canım zamanin hemeb geciversin insÇok şükür şu an güzel geçiyor tabi her geçen günü saymazsak :)
İnş hepimiz için güzel geçsin zaman :)[/QUOTE][QUOhepimixuhe, post: 41838324, member: 636706"]:) ins hep guzel geçer canım zamanin hemeb geciversin ins
INSALLAH azaldi bizimki braz rahatladn darsi sana olsun tatlm:)[/QUOTE]İnş hepimiz için güzel geçsin zaman :)
İnşAllah çok hızlı geçer bi anda sevdiğine sarılırken bulursun kuzum kendiniSağol balım evrt heycanlym acaba ondan snra nasl geçecek die merk edyorm seevnyrm azldgni hissedyrm:) darisi sna sende gndernssn askerni ALLAH kavustursn kuzum bdha ne zmn gelck izne belli mi
Neden yemin törenine gitmedin mi canım :SBen 2 aydır hiç görmedim birtanemi
ALLAH kavustur balim kasmda sen nikah yapacan bn sevdcgme kavusacam hemen kasim gelsin dmi:)İnşAllah çok hızlı geçer bi anda sevdiğine sarılırken bulursun kuzum kendini
Aminnnn bende pazar günü 6.40 ta gönderdim canım KTM ye katıldı.bugün 6 da anca teslim oldu birliğine.
Nikah için gelicek kuzum eğer bi problem çıkmazsa Kasım da burda Allah ın izniyle
Hayır canm gidemedimNeden yemin törenine gitmedin mi canım :S
Aa evet sizde kasımda kavuşacaktınız birbirinize :)ALLAH kavustur balim kasmda sen nikah yapacan bn sevdcgme kavusacam hemen kasim gelsin dmi:)
Nerde yapıyor canım askerliğini askerin ? Sen nerde yaşıyorsun?Hayır canm gidemedim
biz nisanlyz kuzum zaten gelsn konusulacak evlilik icinde hayrlsyla bi gelsnde :) kasim 6da dogum gunum belki suprzler yapar byle teklf falan gerci cok rimantk dgl ama .d bu konularda ozen gosterir die dusunyrmAa evet sizde kasımda kavuşacaktınız birbirinize :)
Sağ ol canım benimAyy hemen çabucak gelsin kavusalım sevdiğimize sizde evlenin bi an önce .. Hiç konuşuluyor mu kuzum kız isteme falan olsun diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?