Son birkaç ayınız kalmış çok şükür darısı bize olsun :)Diyarbakirda. Merkezde degil. Dagin basi ve karsilarindaki dagda teroristler varmis. Oyle bir yer.
Evet sizin tarih guzel ve unutulmaz :) Hakkinizda hayirlisi olsun herseyin insallah :)
Hepimizin gonlune gore verir Rabbim insallah canim :) o isteklerimiz icin calisip didiniyoruz. Hepimiz belli çabalar gösteriyoruz karsiligini da alacağiz Allahin izniyle :)
evetttt:) sonunda bitiyo galiba1 ay kalmııış
Galiba mıevetttt:) sonunda bitiyo galiba
biraz aramiz limoni ama yinede heyecan var tabiki cok ozledim :)Galiba mıheyecan var mı canım
Hayirli olsun canim. Askerlik bitmeden mi evleneceksiniz12.11 2015 te evleniyoruuuz
Allah kavustursun safaklar cabuk cabuk gecsin insallah :) nerede yapiyorBugün 2 ay oldu onu çok özlüyorum
Son birkaç ayınız kalmış çok şükür darısı bize olsun :)
İnşAllah canım Çok teşekkür ederim
evetttt:) sonunda bitiyo galiba
Bugün 2 ay oldu onu çok özlüyorum
Allah kavustursun safaklar cabuk cabuk gecsin insallah :) nerede yapiyor
sagol tatlım seninde bayramn kutlu olsun nice saglikli senelere:) az kalms safklrmz takma canim
uzun donemmi canim?Bugün 2 ay oldu onu çok özlüyorum
gecer canim skma canini bu topige iyiki geldm en cok bu topik sayesnde dayanbldm burdaki arkadaslarn heosi cok cana yakn teslli buldum teselli ettim su gbi akip gecti seninde oyle olur insallah canimEvet cnm uzun dönem
Çok sağol canım :) evet askerlik bitmeden sade bi nikah kıyıcaz , geldiğinde de direkt evimize gidicez.Hayirli olsun canim. Askerlik bitmeden mi evleneceksiniz
Çok sağol
skma canini gecer zamanEvet cnm uzun dönem
kuzum naber:)Çok sağolsercenin_gozyasi cim :) darısı size olsun
İyiyim canım sen nasılsın :) düştünüz mü 100 lerdenkuzum naber:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?