- 10 Kasım 2014
- 10.121
- 7.660
- 168
iyiym balim cok sukut 4gun snra 99 olyorm kuzum 104 safak :)İyiyim canım sen nasılsın :) düştünüz mü 100 lerden
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyiym balim cok sukut 4gun snra 99 olyorm kuzum 104 safak :)İyiyim canım sen nasılsın :) düştünüz mü 100 lerden
Bizimde 2 ayımız bitti ..cumartesi sabah 6.40 ta Ağrı ya gönderdim herşeyimiBugün 2 ay oldu onu çok özlüyorum![]()
Hadi gözün aydın canım heyecanlı gibi geldin bana :)iyiym balim cok sukut 4gun snra 99 olyorm kuzum 104 safak :)
Sağol balım evrt heycanlym acaba ondan snra nasl geçecek die merk edyorm seevnyrm azldgni hissedyrm:) darisi sna sende gndernssn askerni ALLAH kavustursn kuzum bdha ne zmn gelck izne belli miHadi gözün aydın canım heyecanlı gibi geldin bana :)
kiz cvp atsana bana .dHadi gözün aydın canım heyecanlı gibi geldin bana :)
Ben 2 aydır hiç görmedim birtanemiBizimde 2 ayımız bitti ..cumartesi sabah 6.40 ta Ağrı ya gönderdim herşeyimi![]()
Çok şükür şu an güzel geçiyor tabi her geçen günü saymazsak :)skma canini gecer zaman
:) ins hep guzel geçer canım zamanin hemeb geciversin insÇok şükür şu an güzel geçiyor tabi her geçen günü saymazsak :)
İnş hepimiz için güzel geçsin zaman :)[/QUOTE][QUOhepimixuhe, post: 41838324, member: 636706"]:) ins hep guzel geçer canım zamanin hemeb geciversin ins
INSALLAH azaldi bizimki braz rahatladn darsi sana olsun tatlm:)[/QUOTE]İnş hepimiz için güzel geçsin zaman :)
İnşAllah çok hızlı geçer bi anda sevdiğine sarılırken bulursun kuzum kendiniSağol balım evrt heycanlym acaba ondan snra nasl geçecek die merk edyorm seevnyrm azldgni hissedyrm:) darisi sna sende gndernssn askerni ALLAH kavustursn kuzum bdha ne zmn gelck izne belli mi
Neden yemin törenine gitmedin mi canım :SBen 2 aydır hiç görmedim birtanemi![]()
ALLAH kavustur balim kasmda sen nikah yapacan bn sevdcgme kavusacam hemen kasim gelsin dmi:)İnşAllah çok hızlı geçer bi anda sevdiğine sarılırken bulursun kuzum kendini
Aminnnn bende pazar günü 6.40 ta gönderdim canım KTM ye katıldı.bugün 6 da anca teslim oldu birliğine.
Nikah için gelicek kuzum eğer bi problem çıkmazsa Kasım da burda Allah ın izniyle![]()
Hayır canm gidemedimNeden yemin törenine gitmedin mi canım :S
Aa evet sizde kasımda kavuşacaktınız birbirinize :)ALLAH kavustur balim kasmda sen nikah yapacan bn sevdcgme kavusacam hemen kasim gelsin dmi:)
Nerde yapıyor canım askerliğini askerin ? Sen nerde yaşıyorsun?Hayır canm gidemedim
biz nisanlyz kuzum zaten gelsn konusulacak evlilik icinde hayrlsyla bi gelsnde :) kasim 6da dogum gunum belki suprzler yapar byle teklf falan gerci cok rimantk dgl ama .d bu konularda ozen gosterir die dusunyrmAa evet sizde kasımda kavuşacaktınız birbirinize :)
Sağ ol canım benimAyy hemen çabucak gelsin kavusalım sevdiğimize
sizde evlenin bi an önce .. Hiç konuşuluyor mu kuzum kız isteme falan olsun diye