359.Dönem 95 / 1-2-3-4 asker yarenleri (mayıs 2015)

Hadi gözün aydın canım heyecanlı gibi geldin bana :)
Sağol balım evrt heycanlym acaba ondan snra nasl geçecek die merk edyorm seevnyrm azldgni hissedyrm:) darisi sna sende gndernssn askerni ALLAH kavustursn kuzum bdha ne zmn gelck izne belli mi

[QUOhepimixuhe, post: 41838324, member: 636706"]:) ins hep guzel geçer canım zamanin hemeb geciversin ins[/QUOTE]
İnş hepimiz için güzel geçsin zaman :)

Sağol balım evrt heycanlym acaba ondan snra nasl geçecek die merk edyorm seevnyrm azldgni hissedyrm:) darisi sna sende gndernssn askerni ALLAH kavustursn kuzum bdha ne zmn gelck izne belli mi
İnşAllah çok hızlı geçer bi anda sevdiğine sarılırken bulursun kuzum kendini:KK66:
Aminnnn bende pazar günü 6.40 ta gönderdim canım KTM ye katıldı.bugün 6 da anca teslim oldu birliğine.
Nikah için gelicek kuzum eğer bi problem çıkmazsa Kasım da burda Allah ın izniyle:KK36:

İnşAllah çok hızlı geçer bi anda sevdiğine sarılırken bulursun kuzum kendini:KK66:
Aminnnn bende pazar günü 6.40 ta gönderdim canım KTM ye katıldı.bugün 6 da anca teslim oldu birliğine.
Nikah için gelicek kuzum eğer bi problem çıkmazsa Kasım da burda Allah ın izniyle:KK36:
ALLAH kavustur balim kasmda sen nikah yapacan bn sevdcgme kavusacam hemen kasim gelsin dmi:)

ALLAH kavustur balim kasmda sen nikah yapacan bn sevdcgme kavusacam hemen kasim gelsin dmi:)
Aa evet sizde kasımda kavuşacaktınız birbirinize :)
Sağ ol canım benim :KK5:Ayy hemen çabucak gelsin kavusalım sevdiğimize :KK68:sizde evlenin bi an önce .. Hiç konuşuluyor mu kuzum kız isteme falan olsun diye

Hayır canm gidemedim
Nerde yapıyor canım askerliğini askerin ? Sen nerde yaşıyorsun?
Kıyamam size hiç görmemek daha da zor ben 1 ay a zor dayanmıştım, şimdi 3 buçuk ay bekliycem iznine kadar :KK43: Allah hepimizin yardımcısı olsun

Ankarada yapıyo askerliğini ben gaziantepte yaşıyorum Hiç izne gelmicek 1 sene boyunca tabi izinler zorunlu değilse :(

Aa evet sizde kasımda kavuşacaktınız birbirinize :)
Sağ ol canım benim :KK5:Ayy hemen çabucak gelsin kavusalım sevdiğimize :KK68:sizde evlenin bi an önce .. Hiç konuşuluyor mu kuzum kız isteme falan olsun diye
biz nisanlyz kuzum zaten gelsn konusulacak evlilik icinde hayrlsyla bi gelsnde :) kasim 6da dogum gunum belki suprzler yapar byle teklf falan gerci cok rimantk dgl ama .d bu konularda ozen gosterir die dusunyrm

Back
X