352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

kızlar çok moralim bozuk bugün içim daralıyorbazen sıkıntılar peş peşe geliyor boğuluyorum sanıyorum bu askerlik bana sabretmeyi öye güzel öğretiyor ki(ah şu günde bi bitse....

canım aslaa canımızı sıkmıyoruz..içimizin ferahlaması için bol bol dua ediyoruz..bak askerliğin 4 te 1 ini geride bıraktık kalan kısmı da hayırlısıyla atlatacağız inşallahhh...canını sıkan şey her neyse inşallah o sıkıntılar bir an önce geçer

ah o dualar olmasa zatan dayanamıcam ben herhalde:)çok şükür geçiyor zaman da malesef kötü anılarda birikiyor iyi anıların biriktiği gibi...neyse ki eşimle ilgili değil bu problemler bana ordan bile o destek oluyor ne kadar yansıtmak istemesem de yansıyor bazen işte..

uzmemeya calıs kendını canım bılıyorum zor ama bayramı dusun sanırım esınde gelcektı bol bol hasret gıdereceksınız..bayramda hepımız rahatlayacagız sesınden bıle anlarlar canım orda bıle tessellı edıyor eslerımız

7 gün kalıcak 4 günde yol izni vermişler çok mutluyumm:) daha tam tarih belirlenmemiş o yüzden bilet alamadık umarım biletde buluruz

süpermiş ya ne güzel. 11 gün eşimin yanıma geldiğini hayal bile edemiyorum.

Son düzenleme:

amann canım eşinle ilgili problem olmasında gerisi hallolur Allahın izniyle

öyle canım bayramda birlikteyiz inşaallah hem bize hem onlara çok iyi gelecek

Bayramda askerleriyle beraber olacak arkadaşlarımız için safak sayalım Sızın adınıza cok sevınıyorum bol boll hasret giderin güç toplayın sonra da bizi teselli edin

ama gündüz burası bomboş bakıyorum diğer sayfalarda kızlar çatır çatır muhabbet ediyorlar..kıskanıyorum yahuuu

gunaydın canım evet herkes muhabbette hadı bızde tanısalım artık adım bellı oldugu uzere fatma 29 yasındayım Kocaelı'ndeyım ozel bır sırkette muhasebecıyım evlıyım ve bır de dunyalar tatlısı bır kızım var hadı kızlar hepımız tanısalım gec bıle kaldık bence

Cnmm bnde 27yasindayim Tvciyim ama suan ara verdim oglumdan dolayi Halkla iliskiler tanitim islerine destek veriyorum homeofis istanbulda yasiyoruz ama suan geziciyiz birde oglusum var 2,5yasinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…