kızlar çok moralim bozuk bugün içim daralıyorbazen sıkıntılar peş peşe geliyor boğuluyorum sanıyorum bu askerlik bana sabretmeyi öye güzel öğretiyor ki (ah şu günde bi bitse....
canım aslaa canımızı sıkmıyoruz..içimizin ferahlaması için bol bol dua ediyoruz..bak askerliğin 4 te 1 ini geride bıraktık kalan kısmı da hayırlısıyla atlatacağız inşallahhh...canını sıkan şey her neyse inşallah o sıkıntılar bir an önce geçer
Kızlar nasılsınız?? Bugün de bitiyor çok şüküüürrrŞafak atıyoorrrr, moral bozmak yooookk..
ah o dualar olmasa zatan dayanamıcam ben herhalde:)çok şükür geçiyor zaman da malesef kötü anılarda birikiyor iyi anıların biriktiği gibi...neyse ki eşimle ilgili değil bu problemler bana ordan bile o destek oluyor ne kadar yansıtmak istemesem de yansıyor bazen işte..
neden bizim sayfamızda kimsecikler yok
7 gün kalıcak 4 günde yol izni vermişler çok mutluyumm:) daha tam tarih belirlenmemiş o yüzden bilet alamadık umarım biletde buluruz
7 gün kalıcak 4 günde yol izni vermişler çok mutluyumm:) daha tam tarih belirlenmemiş o yüzden bilet alamadık umarım biletde buluruz
canım kalacagın yerı arastır yer ayırt bence cunku ben bulmaka bıraz zorlandım 2 gun ıcın ayırt eger 1 gece olursada kesınlesınce ıptal ettırırsın
ıyıyım canım sen nasılsın evet 1 gun daha gectı
ben geldım canım ama bu seferde sen yoksun
ah o dualar olmasa zatan dayanamıcam ben herhalde:)çok şükür geçiyor zaman da malesef kötü anılarda birikiyor iyi anıların biriktiği gibi...neyse ki eşimle ilgili değil bu problemler bana ordan bile o destek oluyor ne kadar yansıtmak istemesem de yansıyor bazen işte..
uzmemeya calıs kendını canım bılıyorum zor ama bayramı dusun sanırım esınde gelcektı bol bol hasret gıdereceksınız..bayramda hepımız rahatlayacagızsesınden bıle anlarlar canım orda bıle tessellı edıyor eslerımız
ama gündüz burası bomboş bakıyorum diğer sayfalarda kızlar çatır çatır muhabbet ediyorlar..kıskanıyorum yahuuu
süpermiş ya ne güzel. 11 gün eşimin yanıma geldiğini hayal bile edemiyorum.
gunaydın canım evet herkes muhabbette hadı bızde tanısalım artık adım bellı oldugu uzere fatma 29 yasındayım Kocaelı'ndeyım ozel bır sırkette muhasebecıyım evlıyım ve bır de dunyalar tatlısı bır kızım var hadı kızlar hepımız tanısalım gec bıle kaldık bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?