352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

nişanlım dağıtımda 1 hafta izin kullandı yanıma geldi cuma akşamı gitti ve şimdi zaman hiç geçmiyor bugünde gittiği yerden ilçeye gönderdiler sadece gidiyorum diye aradı sabah,sonra hiç aramadı aklım onda kaldı kaç gündür günde birkaçkez konuşuyorduk

kızlar eşimin bayram için gelip gelemeyeceği yarın belli olacakmış dua edin bize olur mu çok tedirginim inşaallah izin verirler yaa. bu gece uyku girmez benim gözüme(

evet malesef zaman cok zor gecıyor canım musaıt olamamıstır ılk fırsatta arar canım

herkese gunaydin arkadaslar..yeni bir gune daha basladik..gunun bu saatlerini hiiic sevmiyorumm:-(

ben iyiyim canım sen nasılsın?? evet 2-3 gündüz burası çoook sessiz.. nişanlımla konuştum yazıcı olmuş belki daha da rahat olur diye seviniyorum

Ben de iyiyim canım çalışarak zaman geçirmeye çalışıyorum İnşallah canım onlar rahat olunca biz de burda rahatlıyoruz. Ama yine de zaman geçmiyor, bu ara çok karamsar oldum

İnşallah canım ya ordaki rütbeli birine sormuş ne olduğunu hatrlamıyorum şuan ama zor zaten kısa dönemsiniz komutan vermeyebilir demiş

Ben de iyiyim canım çalışarak zaman geçirmeye çalışıyorum İnşallah canım onlar rahat olunca biz de burda rahatlıyoruz. Ama yine de zaman geçmiyor, bu ara çok karamsar oldum

evet zaman gittikçe yavaşlıyor gibi... bu aralar daha da erken kalkar oldum.. bütün gün gözüm saatte artık ilerlesin diyee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…