• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

evet kesinlikle moral bozmuyoruz... sizin şafaklara bakıyorum, ben 12 günüde ekledim onu beğenmiyorum :9:

Evet canım senin şafağa bakınca benim de moralim bozuluyor:50: Böylesi daha iyi :1: Bayramda görüşecek misiniz canım askerinle? Biz görüşemeyeceğiz sanırım, izin kullanmak istemiyor bir an önce bitsin diyor, ben gitsem evci izni de alamıyoruz:((

Evet canım senin şafağa bakınca benim de moralim bozuluyor:50: Böylesi daha iyi :1: Bayramda görüşecek misiniz canım askerinle? Biz görüşemeyeceğiz sanırım, izin kullanmak istemiyor bir an önce bitsin diyor, ben gitsem evci izni de alamıyoruz:((

ben gittiğimde de evci izni alamıyoruz :50: ben düşündüm ki sabah giderim akşam dönerim onun haftasonu izninden faydalanırım ama haftasonu izinleri de belli değilki.. belli bir tarih olsaydı ailemden izin alıp biletimi alıp yollara düşerdimm :10:

ben gittiğimde de evci izni alamıyoruz :50: ben düşündüm ki sabah giderim akşam dönerim onun haftasonu izninden faydalanırım ama haftasonu izinleri de belli değilki.. belli bir tarih olsaydı ailemden izin alıp biletimi alıp yollara düşerdimm :10:

bellı bır zaman sonra duzene oturur canım ozaman carsınıda ayarlar senın gıdecegın zaman sıkıntı olmaz gorusursunuz..

Benim çok uzak canım uçak saatleri de geç, gidersem kalmam gerekir ama onu da erkek arkadaşım kabul etmiyor :14: Hafta sonları netten görüşmekle yetineceğiz sanırım:(

Benim çok uzak canım uçak saatleri de geç, gidersem kalmam gerekir ama onu da erkek arkadaşım kabul etmiyor :14: Hafta sonları netten görüşmekle yetineceğiz sanırım:(

aslında kalsan cok guzel olur ıkınızede moral olur.. bence bı sure sonra askerın kabul eder canım sende gıdersın ıns :16::16:

canım , benim nişanlımda yalnız gitmemi kabul etmiyordu benim aklım sende kalır diyordu.. bi süre yanına gitme konusunda hiç bişey sormadım sonradan konuyu kendi açtı.. ikna oldu yani..erkek arkadaşında bir zaman sonra duramaz gelmen için kendisi ısrar eder:34:

kızlarrrr çok mutluyum eşimin izin meselesi hallolmus bi aksilik çıkmazsa bayramda birlikteyiz inşaallah yerimde duramıyorum:1:dün akşam korkuttu biraz beni gelemeyebilirim filan diye de içim daralıyordu az önce aradı güzrl haberi verdi çok şükür:16::16::9:

amın canım yaa ama yemın torenıne gıtmelısın cokk guzel oluyo sankı esınle ılk kez tanısıyomussun gıbı farklı bısı oluyor bence asker eslerının yasaması gereken bı duygu ama gecıyo yanı 2. aydan snra daha hızlı gecıyo yanı bırazda olsa alısmıs oluyosun yokluguna allah sabır versın[/QUOT

gittim canım... evet dediğin gibi oldu ama onu orda bırakıp gelmek çok üzdü beni kışladan dışarı bile çıkamadık izin vermediler..amin cnm....inşş çabucak geçer biter :(

Back
X