352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

benim eşimde hatayda acemi birliğinde şimdi 3 gün oldu gideli korktum şimdi bu yazıyı okuyunca sizin eşiniz usta birliğindemi acemi birliğimi rabbim hepsini korusun inş öyle bişey olmaz

Allah korusun yaaaa inşallah öyle bir durumm olmaz..:18:

arkadaş çok güzel söylemiş.. her geçen gün aramızdaki engel kalkıyor.. Allah nasip ederse bir daha hiiç bu kadar uzun süreli , özlem dolu bir ayrılık yaşamayacağız.. Allah hepsini korusun kollasın inşallah... sizlerin şafaklarınada kocaman bir maaşallahh

canım dusununce gerçekten iyi bir süreyi geride bıraktık çok şukur Kurban Bayramından sonra 2li sayılara geçicez ozaman daha keyifli şafak sayarız

kurban bayramı dönüm noktası gibi sanki o geçince dönmesine çok çok az kalacakmış gibi hissediyorum.. bu seneki kurban bayramını apayrı bir heyecanla bekliyorum

kurban bayramı dönüm noktası gibi sanki o geçince dönmesine çok çok az kalacakmış gibi hissediyorum.. bu seneki kurban bayramını apayrı bir heyecanla bekliyorum

Bende canim hic bu kadar heyacanla beklememistim ya birde polis evi vs ayarlayabilirsek gitmeyi de dusunuyorum

Bende canim hic bu kadar heyacanla beklememistim ya birde polis evi vs ayarlayabilirsek gitmeyi de dusunuyorum

polis eviyle ya da öğretmen eviyle erkenden irtibata geçerseniz ayarlayabilirsin.. ne güzel siz evlisiniz evci iznine çıkarabiliyorsunuz ben sadece günübirlik planlar yapabiliyorum

ablalarımız sağolsunlar bize her zaman destek oluyorlar

her zaman canım benimsonuçta yaşadıklarımız hep aynı şeyler :26:sizlerin yazdıklarınıza benzer şeyleri bizlerde yazıyorduk aman aramadı aman çok ağladım çok bunaldım fln filanAllah hepimizin yardımcısı olsun zor ama geçiyo sizin zamanınız da su gibi akar inş

inşalllahhhh ... biz şimdiden şükretmeye başladık eylülde sevdiğini askere gönderenler var biz zor da olsa 1 ayımızı doldurduk.. yavaş yavaş alışıyoruz.. inşallah kurban bayramında sonra şafağı epey azaltmış olacağız

benim eşimde hatayda acemi birliğinde şimdi 3 gün oldu gideli korktum şimdi bu yazıyı okuyunca sizin eşiniz usta birliğindemi acemi birliğimi rabbim hepsini korusun inş öyle bişey olmaz

benim eşim usta birliğinde... inşş öyle bişey olmaz. bol bol dua ediyorum.gerçi şuan tv de izlediğim kadarıyla savaş ile ilgili bişey yok. sadece tedbir amaçlı da olabilir .

polis eviyle ya da öğretmen eviyle erkenden irtibata geçerseniz ayarlayabilirsin.. ne güzel siz evlisiniz evci iznine çıkarabiliyorsunuz ben sadece günübirlik planlar yapabiliyorum

cnm ınan boyle daha zor özlem hepimizin özlemi ama sevgili yada nişanlıyken daha farklı olurdu....

cnm ınan boyle daha zor özlem hepimizin özlemi ama sevgili yada nişanlıyken daha farklı olurdu....

evet haklısınız sizin için çok daha zordur.. neticede aynı evi , aynı yemeği , aynı odayı paylaşıyordunuz.. sizin alışkanlığınız çok çok daha fazla.. inşallah bir daha böyle zoraki ayrılıklar yaşamayız.. Allah bütün askerleri sevdiğine , yuvasına kavuştursun...

gunaydın kızlar nasılsınız moraller nasıl

günaydın. çok şükür bugün eşim ilk kez sabah aradı sesiyle uyandım çok mutlu oldum nöbeti varmış kışlada merak etmiyim diye haber vermiş. ağustosta askere gidenler için 12 agustostan mı 1 ağustostan itibaren mi asker sayılacağı hakkında tam bilgi yoktu. bende bimerden yazdım. cvp gelince bilgi vericem buradan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…