sen neden zor oldğunu düşünüyorsun canım tabiki özlem vardırda onun dışında bir problem yok demi ?
Su sayfanın neden özelden mesaj atma bölümü yok ki .) Oyle söylesem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen neden zor oldğunu düşünüyorsun canım tabiki özlem vardırda onun dışında bir problem yok demi ?
bende sordum kızlar suriye olayını eşime. yazı gelmiş komutanlar bile geç çıkıyormuş eşim tankçı onların bakımını temizliğini yapıyorlarmış hazırlıyorlar dedi herhangi bişey olunca götürcekler bizi dedi. inş öyle bişey olmaz kimsenin eşi,nişanlısı evladı gitmesin Allah hepsini korusun![]()
bende sordum kızlar suriye olayını eşime. yazı gelmiş komutanlar bile geç çıkıyormuş eşim tankçı onların bakımını temizliğini yapıyorlarmış hazırlıyorlar dedi herhangi bişey olunca götürcekler bizi dedi. inş öyle bişey olmaz kimsenin eşi,nişanlısı evladı gitmesin Allah hepsini korusun![]()
Kızlaarrrr
Bizim topikde ilkay bir şey yazmıştı şafak sanırım 100lülerden inmemişti. 'Kavuşmamaıza hiç bu kadar az kalmamıştı'
Her geçen gün kavuşmaya doğru geçiyor.Ve her geçen gün hiç bu kadar az olmayacak, ve bi sonraki gün ve bi sonraki günde...Oysa insanı en yıpratan şey, gitmesine 1 ay var 3 gün var, beş gün var demekti.Sizinde kavuşmanıza hiç bu günkü kadar az kalmamıştı böyle düşünün.Allah yardımcınız olsun gerçekten ağlamak da bazen güzel ama sürekli de öyle geçmiyor![]()
Biz az mi agladik seymaaa yaa simdi tam abla olduk ama demii![]()
canım dusununce gerçekten iyi bir süreyi geride bıraktık çok şukur Kurban Bayramından sonra 2li sayılara geçicez ozaman daha keyifli şafak sayarız![]()
![]()
kurban bayramı dönüm noktası gibi sanki o geçince dönmesine çok çok az kalacakmış gibi hissediyorum.. bu seneki kurban bayramını apayrı bir heyecanla bekliyorum![]()
Bende canim hic bu kadar heyacanla beklememistim ya birde polis evi vs ayarlayabilirsek gitmeyi de dusunuyorum
ablalarımız sağolsunlar bize her zaman destek oluyorlar![]()
her zaman canım benimsonuçta yaşadıklarımız hep aynı şeyler :26:sizlerin yazdıklarınıza benzer şeyleri bizlerde yazıyorduk aman aramadı aman çok ağladım çok bunaldım fln filan
Allah hepimizin yardımcısı olsun zor ama geçiyo sizin zamanınız da su gibi akar inş
![]()
benim eşimde hatayda acemi birliğinde şimdi 3 gün oldu gideli korktum şimdi bu yazıyı okuyunca sizin eşiniz usta birliğindemi acemi birliğimi rabbim hepsini korusun inş öyle bişey olmaz
polis eviyle ya da öğretmen eviyle erkenden irtibata geçerseniz ayarlayabilirsin.. ne güzel siz evlisiniz evci iznine çıkarabiliyorsunuz ben sadece günübirlik planlar yapabiliyorum![]()
cnm ınan boyle daha zor özlem hepimizin özlemi ama sevgili yada nişanlıyken daha farklı olurdu....
Eylulu de yariladik sayilir kizlar:)))
esım aradı ılk defa uzun uzun konustukhafta sonu dıye bıraz rahatlarmıs
![]()
Masallah ne guzel CNm
gunaydın kızlar nasılsınız moraller nasıl![]()