352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

hangi şehirdeydin sen.
için rahat etmeyecekse günü birlik gidip gelirsin.
ama görmeye git mutlaka. ben bile okadar görmek istiyormki. benim yakın ayda bir 2 haftada bir yanına gitmeyi düşünüyorum bakalım

Adres var cnmm yada otel esim arabayi da goturdu yakin ankaraya 1saat komutan izin verirse gitmek istiyorum ne kendi ne onun ailesiyke degil esimi istiyorum

ne guzel yakın olması cok ıyı acemılıgı yakındı sana oyle hatırlıyorum sanırım usta bırlıgıde yakın. bızım de acemılıge gore yakın 7 8 saat falan suruyor off bende bayramda esımı ıstıyorum ıns ızın konusunda sıkıntı olmaz da

hangi şehirdeydin sen.
için rahat etmeyecekse günü birlik gidip gelirsin.
ama görmeye git mutlaka. ben bile okadar görmek istiyormki. benim yakın ayda bir 2 haftada bir yanına gitmeyi düşünüyorum bakalım

ben trabzondayım canım.. aslında ben annesiyle değilde tek gitmeyi düşünüyorum.. haftasonu iznine denk getiririm o gün görüşürüz hasret gideririrz akşam da dönerimm ..

sana telefon falan verdimi ararsın burdan diye.
walla gün içinde arayacakmı aramayacakmı diye okdar çok geçiyor ki içimden. az zaman geçsin telefon içeri sokarlar dımı

yok canım tel. vermedi.. hatta ilk gittiği günler ankesörlü telefonlar bozuktu.. nişanlım içeriye telefon sokamamıştı.. bulunduğu yerde daha eski askerler vardı onların tlfnlarından arıyordu.. benim ona ulaşma imkanım hiiiç yoktu çok kötüydü.. meraktan ölüyordum.. şimdi ankesörlü telefonlar düzeldi rahatlıkla arayabiliyor.. ama bu haftasonu da içeriye telefon sokmaya çalışacak..

bencede mantıklı olan o. yani ben olsamda teyzesinde kalmazdım herhalde:44:

bende istemiyorum ben orda sıkılırım.. istemeyince nişanlım dediki yeterki gelde nerede kalmak istiyorsan orda kalırsın.. amaa annesiyle gelirsem beni bırakmaz.. evci iznine çıkması için annesinin olması lazım..napalım evci iznine çıkmaz haftasonu tatilinden faydalanırız.. en iyisi annesine görünmeden istanbula uçmak

Evet cok sukur cnmm Ankara 1.5saatti simdilik kaldigim yere simdi 2,5saat oldu tabi cocukla gitmek Zor ayda bir goruselim diyoruZ ins buna da sukur

Bncede tek git basbasa kalmak lazim

Evet cok sukur cnmm Ankara 1.5saatti simdilik kaldigim yere simdi 2,5saat oldu tabi cocukla gitmek Zor ayda bir goruselim diyoruZ ins buna da sukur

cocukla zor tabı olmaz mı ben yemın torenıne goturemedım mesala hatta Çanakkale'ye de goturemem zaten otobuste hıc durmaz haylaz da bıraz

annesi gelsin çıkarsın teyzesine geçsin. sende gece 12e falan otobüse binsen daha i olmazmı
sende rahat rahat görüş. en azından 5e kadar teslim süresi olmamış olurdu.
şimdi siz buluşsanız 5te gidicek falan bişey anlamazsınız:S

bence de basbasa olun daha ıyı olur..

aslında öyle çok iyi olurdu.. bunu hiç düşünmemiştim ama şu da var dönüyorum diye kızar mı bana bilemedim..:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…