Bizimde cok guzeldi canim cumartesi pazar birlikteydik yol izninde de geldi 3gun gorduk oglum zaten babasinin kucagindan inmedi cok degisik bir Duygu yemin toreninde esimi gormeden tum askerlere bakip bakip agladim ya cok duygusal bir ortamdiharıkaydı canım ya hele bulusma anımız bı sarıldık ıkımızde tutamadık kendımızınasıl ozlemesımmm yemın torenı cok guzeldı zaten cok duyguluydu..20 gunde anlatacak ne cok seyımız bırıkmıs bı konusuduk ıkımızde hıc susmadık senın nasıldı emınım senın kı de cok guzel gecmıstır
Bizimde cok guzeldi canim cumartesi pazar birlikteydik yol izninde de geldi 3gun gorduk oglum zaten babasinin kucagindan inmedi cok degisik bir Duygu yemin toreninde esimi gormeden tum askerlere bakip bakip agladim ya cok duygusal bir ortamdi
merhaba kızlar bende 352.
neresi sizinkiler
merhaba canım benım esım canakkale de senın askerın nerde? eylul grubundan mı askerın?
benimkiaslında tam benimki deil o yolda ilerliyoruz
352 istanbulda şimdi usta birliği.
eylul grubumu oluyor
15 agustosta aceliğe teslim oldu
aynı ya benım kızımda oyle babasından hıc ayrılmadı usta bırlıgıne gıttı gıdelı de gece uyanıp baba dıye aglamaya basladıoda cok ozlemıs demekkı ruyasında falan goruyor sanırım Allah'ım cabucak gecsın su gunlerde hepımız askerlerımıze kavusalım
Kiyamam yaaa Amin canim hayirlisiyla ins kavusalim da cocuklar olunca kendini unutuyorsun daha aglayamadim gozlerim doluuor ama geri gonderiyorum Anne olmak daha guclu yapiyormus insani
hayırlısıyla oda olur ıns canımyok agustos grubuymus askerın bıde eylul grubu var bu aralar teslım olacaklar sanırım
evet öyle. teslim oldu.
şafağı kaçtır acaba:18::18:
canım sımdı sıstem degıstı ıcın tam net bısey yok ama ben suan 127 deyım ama artı 12 daha olabılır malesef
benimkiaslında tam benimki deil o yolda ilerliyoruz
352 istanbulda şimdi usta birliği.
eylul grubumu oluyor
15 agustosta aceliğe teslim oldu
aynen oyle kendını unutuyorsun benım de gozlerım doluyor ama kızıma bellı etmemek ıcın bende gerı gonderıyorumbayramda gıdıyormusun canım ben sımdıden bayramı dusunmeye basladım ama daha 1 ay var
kısalma ihtimalide varmış sanırım. öyle bişeyler duymuştum
merhabalarr... öncelikle sizleri de Allah kavuştursun... benim nişanlımda istanbulda ustabirliğinde.. seninki :) istanbulda nerede?
merhabalarr... öncelikle sizleri de Allah kavuştursun... benim nişanlımda istanbulda ustabirliğinde.. seninki :) istanbulda nerede?
ana ciddenmikartalda
seninki diyince tuaf geliyor. tam benimki değilde
olsun o yolda ilerliyorsanız seninki sayılırbenimki esenlerde metris kışlasın da
kısalma ihtimalide varmış sanırım. öyle bişeyler duymuştum
Istanbul guzel yer cnmm gitme durumun var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?