ıns canım ne guzel olur kısalsa
kısalsa erken gelirler işte e güzel..
suriye durumu varya ben onun için askıya alırlar
sen sözlü nişanlı falanmısın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ıns canım ne guzel olur kısalsa
hayırlısı olur inşallah.
benim şafagımda 140 ozaman![]()
gitmeyi çooook istiyorum.. dün tel.de konuşurken annemle istanbula gelin annem beni evci iznine çıkarsın diyor.. istanbulda teyzesi var orada kalırız dedi ama ben teyzesine gitmeyi istemiyorum..bende düşündüm ki günübirlik gidip dönerim..
Adres var cnmm yada otel esim arabayi da goturdu yakin ankaraya 1saat komutan izin verirse gitmek istiyorum ne kendi ne onun ailesiyke degil esimi istiyorum![]()
hangi şehirdeydin sen.
için rahat etmeyecekse günü birlik gidip gelirsin.
ama görmeye git mutlaka. ben bile okadar görmek istiyormki. benim yakın ayda bir 2 haftada bir yanına gitmeyi düşünüyorum bakalım
evet canım sende 140 sınsanki şu şafak hiç eksilmiyorrrr
![]()
kısalsa erken gelirler işte e güzel..
suriye durumu varya ben onun için askıya alırlar
sen sözlü nişanlı falanmısın
ben trabzondayım canım.. aslında ben annesiyle değilde tek gitmeyi düşünüyorum.. haftasonu iznine denk getiririm o gün görüşürüz hasret gideririrz akşam da dönerimm ..
ben evlıyım canım kızımda var 2 yasında
sana telefon falan verdimi ararsın burdan diye.
walla gün içinde arayacakmı aramayacakmı diye okdar çok geçiyor ki içimden. az zaman geçsin telefon içeri sokarlar dımı
ALLAH bağışlasın senin için daha zordurdur:S rabbim sabır versin
![]()
bencede mantıklı olan o. yani ben olsamda teyzesinde kalmazdım herhalde:44:
ne guzel yakın olması cok ıyı acemılıgı yakındı sana oyle hatırlıyorum sanırım usta bırlıgıde yakın. bızım de acemılıge gore yakın 7 8 saat falan suruyoroff bende bayramda esımı ıstıyorum ıns ızın konusunda sıkıntı olmaz da
![]()
bende istemiyorum ben orda sıkılırım.. istemeyince nişanlım dediki yeterki gelde nerede kalmak istiyorsan orda kalırsın.. amaa annesiyle gelirsem beni bırakmaz.. evci iznine çıkması için annesinin olması lazım..napalım evci iznine çıkmaz haftasonu tatilinden faydalanırız.. en iyisi annesine görünmeden istanbula uçmak![]()
Evet cok sukur cnmm Ankara 1.5saatti simdilik kaldigim yere simdi 2,5saat oldu tabi cocukla gitmek Zor ayda bir goruselim diyoruZ ins buna da sukur
bende istemiyorum ben orda sıkılırım.. istemeyince nişanlım dediki yeterki gelde nerede kalmak istiyorsan orda kalırsın.. amaa annesiyle gelirsem beni bırakmaz.. evci iznine çıkması için annesinin olması lazım..napalım evci iznine çıkmaz haftasonu tatilinden faydalanırız.. en iyisi annesine görünmeden istanbula uçmak![]()
Bncede tek git basbasa kalmak lazim![]()
annesi gelsin çıkarsın teyzesine geçsin. sende gece 12e falan otobüse binsen daha i olmazmı
sende rahat rahat görüş. en azından 5e kadar teslim süresi olmamış olurdu.
şimdi siz buluşsanız 5te gidicek falan bişey anlamazsınız:S
bence de basbasa olun daha ıyı olur..