• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

harıkaydı canım ya hele bulusma anımız bı sarıldık ıkımızde tutamadık kendımızı :14::14: nasıl ozlemesımmm yemın torenı cok guzeldı zaten cok duyguluydu..20 gunde anlatacak ne cok seyımız bırıkmıs bı konusuduk ıkımızde hıc susmadık :1::1: senın nasıldı emınım senın kı de cok guzel gecmıstır
Bizimde cok guzeldi canim cumartesi pazar birlikteydik yol izninde de geldi 3gun gorduk oglum zaten babasinin kucagindan inmedi cok degisik bir Duygu yemin toreninde esimi gormeden tum askerlere bakip bakip agladim ya cok duygusal bir ortamdi

Bizimde cok guzeldi canim cumartesi pazar birlikteydik yol izninde de geldi 3gun gorduk oglum zaten babasinin kucagindan inmedi cok degisik bir Duygu yemin toreninde esimi gormeden tum askerlere bakip bakip agladim ya cok duygusal bir ortamdi

aynı ya benım kızımda oyle babasından hıc ayrılmadı usta bırlıgıne gıttı gıdelı de gece uyanıp baba dıye aglamaya basladı :50::50: oda cok ozlemıs demekkı ruyasında falan goruyor sanırım Allah'ım cabucak gecsın su gunlerde hepımız askerlerımıze kavusalım

aynı ya benım kızımda oyle babasından hıc ayrılmadı usta bırlıgıne gıttı gıdelı de gece uyanıp baba dıye aglamaya basladı :50::50: oda cok ozlemıs demekkı ruyasında falan goruyor sanırım Allah'ım cabucak gecsın su gunlerde hepımız askerlerımıze kavusalım

Kiyamam yaaa Amin canim hayirlisiyla ins kavusalim da cocuklar olunca kendini unutuyorsun daha aglayamadim gozlerim doluuor ama geri gonderiyorum Anne olmak daha guclu yapiyormus insani

Kiyamam yaaa Amin canim hayirlisiyla ins kavusalim da cocuklar olunca kendini unutuyorsun daha aglayamadim gozlerim doluuor ama geri gonderiyorum Anne olmak daha guclu yapiyormus insani

aynen oyle kendını unutuyorsun benım de gozlerım doluyor ama kızıma bellı etmemek ıcın bende gerı gonderıyorum :31: bayramda gıdıyormusun canım ben sımdıden bayramı dusunmeye basladım ama daha 1 ay var :31::31:

benimki:1: aslında tam benimki deil o yolda ilerliyoruz:1::1:
352 istanbulda şimdi usta birliği.
eylul grubumu oluyor
15 agustosta aceliğe teslim oldu

merhabalarr... öncelikle sizleri de Allah kavuştursun... benim nişanlımda istanbulda ustabirliğinde.. seninki :) istanbulda nerede?

aynen oyle kendını unutuyorsun benım de gozlerım doluyor ama kızıma bellı etmemek ıcın bende gerı gonderıyorum :31: bayramda gıdıyormusun canım ben sımdıden bayramı dusunmeye basladım ama daha 1 ay var :31::31:

Adres var cnmm yada otel esim arabayi da goturdu yakin ankaraya 1saat komutan izin verirse gitmek istiyorum ne kendi ne onun ailesiyke degil esimi istiyorum:(:(

Istanbul guzel yer cnmm gitme durumun var mi?

gitmeyi çooook istiyorum.. dün tel.de konuşurken annemle istanbula gelin annem beni evci iznine çıkarsın diyor.. istanbulda teyzesi var orada kalırız dedi ama ben teyzesine gitmeyi istemiyorum.. :50: bende düşündüm ki günübirlik gidip dönerim..

Back
X