kızlarr bızımkıler askere gıdelı 29 gun olmus zor ama sanırım bı sekılde gecıyoren azından ne zaman askere gıdecek.. acaba neresı cıkacak dıye dusunmeyecegız
29 gün düştü geçmicek gibi geliyor ama geçiyor sanırım.gitmesine şu kaldı değil gelmesine kaldı diyoruz artık :)
29 gün düştü geçmicek gibi geliyor ama geçiyor sanırım.gitmesine şu kaldı değil gelmesine kaldı diyoruz artık :)
senin şafağına bakınca insan daha mutlu oluyor canmm keşke aralıkta süreler kısalsa da ayram etsek topikte :)
senin şafağına bakınca insan daha mutlu oluyor canmm keşke aralıkta süreler kısalsa da ayram etsek topikte :)
oleyyyy eşim aradı çok şükür yaa dünde duyamamıştım iyi geldi sesini duymak yemekler vs ıyı dedi bakalım eğitimler varmış tek wc sırasıkısa uzun dönem birliktelermiş. Herşey iyi dedi bayramda da komutanlar her gün imza atmak şartıyla 3 gün demişler bayram iznine buna da şükür 3ede razıyım ben
aslında öyle çok iyi olurdu.. bunu hiç düşünmemiştimama şu da var dönüyorum diye kızar mı bana bilemedim..:44:
oleyyyy eşim aradı çok şükür yaa dünde duyamamıştım iyi geldi sesini duymak yemekler vs ıyı dedi bakalım eğitimler varmış tek wc sırasıkısa uzun dönem birliktelermiş. Herşey iyi dedi bayramda da komutanlar her gün imza atmak şartıyla 3 gün demişler bayram iznine buna da şükür 3ede razıyım ben
:) ohhbugun artık rahatca uyursun:)
bnde saat koydumsaat 10da arayacak akşamları 3gün dışarı çıkacak ama hergün imza atacak dımı. ozaman şehir dışına çıkamaz:S
keşke kısalsa. ama suriye olayı var diye ben pek beklemiyorum aslında.
en azından şansını dene
internetten canım.nerde askerin ben bulayım istersen?
az önce konuştuk bunu söyledim ona.. ama istemedi..buraya tek gelip tek dönmeni istemiyorum dedi
Aynı problem bizde de var canım yaaBurası kötü aklım sende kalıcak gelme dediii
yaa uçakla gidecektim 1 buçuk saat sürüyor ne sakıncası var hiç anlamıyorum.. erkekleri anlamak çok zorrrrr ..
Ben de uçakla gidicektim canım akşam yarım saat bu konuyu konuştuk ama ikna edemedimBen de görüşmek istiyorum diyor ama ben gelicem deyince daha çok stres oluyormuş Şimdilik ısrar etmicem dayanamayıp ikna olucak elbett
ayy iyi fikir bende ısrar etmeyeyim.. bir zaman sonra kendisi atla uçağa gel der di mi
Der tabi canımm dayanamazlarBizden çok görüşmek istiyor onlar
kız ters tepmesinçok kızarım onaaaa
oglum var benim 4 yaşında birlikte beklemek bir yandan kolay diğer yandan cok zor babam dedikçe mahvoluyor insan:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?