352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

kızlarr bızımkıler askere gıdelı 29 gun olmus zor ama sanırım bı sekılde gecıyor en azından ne zaman askere gıdecek.. acaba neresı cıkacak dıye dusunmeyecegız

kızlarr bızımkıler askere gıdelı 29 gun olmus zor ama sanırım bı sekılde gecıyor en azından ne zaman askere gıdecek.. acaba neresı cıkacak dıye dusunmeyecegız

29 gün düştü geçmicek gibi geliyor ama geçiyor sanırım.gitmesine şu kaldı değil gelmesine kaldı diyoruz artık :)

oleyyyy eşim aradı çok şükür yaa dünde duyamamıştım iyi geldi sesini duymak yemekler vs ıyı dedi bakalım eğitimler varmış tek wc sırası kısa uzun dönem birliktelermiş. Herşey iyi dedi bayramda da komutanlar her gün imza atmak şartıyla 3 gün demişler bayram iznine buna da şükür 3ede razıyım ben

29 gün düştü geçmicek gibi geliyor ama geçiyor sanırım.gitmesine şu kaldı değil gelmesine kaldı diyoruz artık :)

senin şafağına bakınca insan daha mutlu oluyor canmm keşke aralıkta süreler kısalsa da ayram etsek topikte :)

senin şafağına bakınca insan daha mutlu oluyor canmm keşke aralıkta süreler kısalsa da ayram etsek topikte :)

bunu bitireyim gerisini saymak daha kolay diye düşünüyorum canım:) baştan böyle hesapladık 12 günüde eklediler sonra sanırım keşke kısalsa ya

:) ohh bugun artık rahatca uyursun:)
bnde saat koydum saat 10da arayacak akşamları 3gün dışarı çıkacak ama hergün imza atacak dımı. ozaman şehir dışına çıkamaz:S

keşke kısalsa. ama suriye olayı var diye ben pek beklemiyorum aslında.

aslında öyle çok iyi olurdu.. bunu hiç düşünmemiştim ama şu da var dönüyorum diye kızar mı bana bilemedim..:44:

en azından şansını dene

ayy benım esımde sımdı aradı oda rahatım dedı sukur ama egıtımler varmıs. cok ıyı canım 3 gun beraber olursunuz bakalım bızım nasıl olacak ıns esımede ızın verırler sızınkı gıbı

az önce konuştuk bunu söyledim ona.. ama istemedi..buraya tek gelip tek dönmeni istemiyorum dedi

yaa uçakla gidecektim 1 buçuk saat sürüyor ne sakıncası var hiç anlamıyorum.. erkekleri anlamak çok zorrrrr ..

Ben de uçakla gidicektim canım akşam yarım saat bu konuyu konuştuk ama ikna edemedim Ben de görüşmek istiyorum diyor ama ben gelicem deyince daha çok stres oluyormuş Şimdilik ısrar etmicem dayanamayıp ikna olucak elbett

ayy iyi fikir bende ısrar etmeyeyim.. bir zaman sonra kendisi atla uçağa gel der di mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…