Carsamba esim teslim olacak of huzun hat safhada ama gitsin gelsin gidince en azindan basladi diyip sabrederiz
Allah beklediğimize kavuştursun hepimizi, bizde azalttık baya darısı sizeee
Canım Allah yardımcın olsun ama inan ik günler zor hep böyle geçmeyecek...Off simdi gitti esim goz yaslarim gelip gelip gidiyor oglumla evde vedalasti cikarmadim onu dayanamayiz diye
Canım sabret...bak 20 gün sonra yanında olacak hiç göremeyecek olanlar vardır belki, bizde yemine gidemeyenler oldu, göremeyenler oldu...üzülmeeekızlar ben çok özlüyorum aşkımı yaaa askere gitmeden göraşecektik görüşemedik 4 ay oldu onu görmeyeli izinde yanıma gelecek ama 20 gün felan daha var artık özlemim içime sığmıyorr çok özlüyorm(
Canım Allah yardımcın olsun ama inan ik günler zor hep böyle geçmeyecek...
Canım sabret...bak 20 gün sonra yanında olacak hiç göremeyecek olanlar vardır belki, bizde yemine gidemeyenler oldu, göremeyenler oldu...üzülmeee
kızlar ben çok özlüyorum aşkımı yaaa askere gitmeden göraşecektik görüşemedik 4 ay oldu onu görmeyeli izinde yanıma gelecek ama 20 gün felan daha var artık özlemim içime sığmıyorr çok özlüyorm(
Canim Allah kavustursun biran once hepimizi
Kızlar merhabaaaaa çok iyi olmuş toplanmışssınız
benim erkek arkadaşım da asker olacakkk bu dönem
Allaha şükür ki kısa dönem. acemi birlik Ankara etimesgut. usta birliği niğde bor. bu yerlerde sevgilisi nişanlısı olan var mı :)
Hepimize Allah sabır versin kızlar.. Askerlik iki kişiliktir sözü çok doğru vallaha onlar orda bizler burda... =(((
Neyse birbirimize destek olarak aşıcaz inşallah bu günleri de:)
selam devreler bende dün gece gönderdim nişanlımı acemi ankara mebs usta kastamonu kısa dönem ama nolursa olsun içime bi taş oturdu ki sorma gitsin aradığında dünyalar benim oluyo ama istediğinde ulaşamamak yadellerde olduğunu bilmek huzurlumu mutlumu kesin olarak bilmemek yakıyor içimi umarım çabuk geçer bu 5 ay da kavuşuruz hayırlısıyla cümleten Allah yardımcımız olsun zor işmiş evli olanlar için daha da zordur
Canım merhaba. Benim de erkek arkadaşımın acemi birliği Ankara Etimesgut Zırhlı birlikte. seninki nerde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?