352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

Carsamba esim teslim olacak of huzun hat safhada ama gitsin gelsin gidince en azindan basladi diyip sabrederiz

içinde bulunduğunuz dönem daha zorlu şimdi gidicek diye üzülüyosun ama sonra kavuşma ümidiniz artıyor özlem ztn had safha da oluyor evli olduğunuz için daha zor gelicek muhtemelen ama biticek umudunuzu kaybetmeyin siz güçlü olun ki eşinizin aklı sizde kalmasın Allah hayırlısıyla gidip gelmeyi nasip etsin cnm

kızlar hepinize selam,
Allah hepimize sabır versin sağ salim sevdigine kavusmayı nasip etsin inş. benim sorum da şu olacak: nişanlım hatayda jandarma. normal bir askeriyede değil de köylerde falan olur diye korkuyorum. malum o tarafta kaçakçılık olayları falan oluyormus, sürekli kimlik kontrolleri mayın taraması falan yapıyomuş jandarmalar. ondan çook korkuyorum ne yapmalıyım böyle kötü düşünerek geçmez 5 buçuk ay

Kızlaaarrr ben de aranıza katıldımm.. benim de sevgilim bu akşam gidiyooorr(( Allah hepimizi tez zamanda sevdiğimize kavuşturur inşallah.

merhaba kizlar,
oncelikle basta askerdeki ve gidecek olan sevdiklerimize Allah hayirlisiyla gidip gelmeyi nasip etsin insallah, bizede sabir versin.
benim nisanlimda yarin teslim olacak. once kastamonu 4 hafta sonrada muşa gececek jandarma olarak. usta birligini cok dert ediyorum. Muşta askerlik yapan sevdigi,abisi, dostu, arkadasi olan var mi bana Muş hakkinda bilgi verecek

kızlar ben çok özlüyorum aşkımı yaaa askere gitmeden göraşecektik görüşemedik 4 ay oldu onu görmeyeli izinde yanıma gelecek ama 20 gün felan daha var artık özlemim içime sığmıyorr çok özlüyorm (

Off simdi gitti esim goz yaslarim gelip gelip gidiyor oglumla evde vedalasti cikarmadim onu dayanamayiz diye

Off simdi gitti esim goz yaslarim gelip gelip gidiyor oglumla evde vedalasti cikarmadim onu dayanamayiz diye
Canım Allah yardımcın olsun ama inan ik günler zor hep böyle geçmeyecek...
Canım sabret...bak 20 gün sonra yanında olacak hiç göremeyecek olanlar vardır belki, bizde yemine gidemeyenler oldu, göremeyenler oldu...üzülmeee

yemin törenine bende gidemiyorm çünkü bilet fiyatları uçuk resmen 400 tl bende bu ay çok sıkışığım oyüzden gidemiyorm (

Canim Allah kavustursun biran once hepimizi

Canım merhaba. Benim de erkek arkadaşımın acemi birliği Ankara Etimesgut Zırhlı birlikte. seninki nerde?

selam devreler bende dün gece gönderdim nişanlımı acemi ankara mebs usta kastamonu kısa dönem ama nolursa olsun içime bi taş oturdu ki sorma gitsin aradığında dünyalar benim oluyo ama istediğinde ulaşamamak yadellerde olduğunu bilmek huzurlumu mutlumu kesin olarak bilmemek yakıyor içimi umarım çabuk geçer bu 5 ay da kavuşuruz hayırlısıyla cümleten Allah yardımcımız olsun zor işmiş evli olanlar için daha da zordur

Kızlar zor olan acemi birliği birazcık sabır...Bizim topikte kızların ankarada askeri vardı sorarsanız bilgi verirler. Usta birliği rahat oluyor

Merhaba herkese..
Şuan dönüş yolundayım..Eşim kısa dönem olarak Manisa batı kışlaya katıldı bugün.. bursaya dönüyorum şuan..şimdi bomboş eve girmek, uyumak, uyanmak hepsi öyle zor geliyor ki... biliyorum alışacağız ama insan tatsız, sessiz, biraz da eksik kalıyor sanki..neyse ki az önce aradı, sevgi dolu sesi duymak güç veriyor insana, yalnızlığımızı azaltıyor.. hepimize sabır ve güç diliyorum..

Benim de askerim Ankara Mamakta az once birkac kelime sesini duydum sabah ilk ictimasi var yalniz uyucaz bu gece oglumla

Son düzenleme:
Canım merhaba. Benim de erkek arkadaşımın acemi birliği Ankara Etimesgut Zırhlı birlikte. seninki nerde?

Benim erkek arkadaşım da etimesgutta:) rahatmis sanirim 3saat once konustuk. Sesi iyi geliyodu o yuzden ben de rahatladim biraz olsun; ama hala kayit islemlerinin surdugunu soyledi. sen konusabildin mi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…