selam devreler bende dün gece gönderdim nişanlımı acemi ankara mebs usta kastamonu kısa dönem ama nolursa olsun içime bi taş oturdu ki sorma gitsin aradığında dünyalar benim oluyo ama istediğinde ulaşamamak yadellerde olduğunu bilmek huzurlumu mutlumu kesin olarak bilmemek yakıyor içimi umarım çabuk geçer bu 5 ay da kavuşuruz hayırlısıyla cümleten Allah yardımcımız olsun zor işmiş evli olanlar için daha da zordur
Jandarmada mi yapacak nisanlin? Kastamonuda jandarma var . Merkezde. . Koyde falan degil yeri cok iyi. icin rahat olsun
Benim erkek arkadaşım da etimesgutta:) rahatmis sanirim 3saat once konustuk. Sesi iyi geliyodu o yuzden ben de rahatladim biraz olsun; ama hala kayit islemlerinin surdugunu soyledi. sen konusabildin mi??
Kizlar ilk gun arayan olursa yazin acaba nasil gecti ilk gunleri ins aksama arar esim aklim onda;(
Kızlar ilk gün kayıt işlemleri, kamuflaj alma falan uzun sürüyor, yorgun düşüp uyuya kalabilirler, ayrıca ilk gün telefon kartı sırası ve telefon başında sıra olur o yüzden de arayamayabilirler.Endişelenmeyin.
Yemin toreni 6eylulde kizlar oyle dedi cnmin ici
Kizlar aradi esim benim ki revirde kayit tutacakmis nasil olacak bilmiyorum ama az uykusuzum dedi seside iyiydi
merhaba nisa86 benim eşimde dün teslim oldu ankara mebste. oğlum var 4 yaşında birlikte bekliyoruz babamızıçok haber alamadım iki kez konustuk ama kısa kısa nasıl ne yaptı çok merak eiyorum.Rabbim bizlere sabır onlara kolaylık versin.zaman su gibi aksın geçsinde bir an önce kavsalım insaallah
Cnmm birkac kelime konustuk gorev dagilumlari yapmislarCanım benim de erkek arkadaşım Ankarada. Haber alamadım bugün hiç dün akşam aramıştı. Yoğunlar mı acaba bşy dedi mi seninkii?
Cnmm birkac kelime konustuk gorev dagilumlari yapmislar
Şimdi aradı canım:)) Rahatladım walla çok sesi de iyi geliyordu. Bizimkilerin hala kayıtları oluyormuş
merhaba nisa86 benim eşimde dün teslim oldu ankara mebste. oğlum var 4 yaşında birlikte bekliyoruz babamızıçok haber alamadım iki kez konustuk ama kısa kısa nasıl ne yaptı çok merak eiyorum.Rabbim bizlere sabır onlara kolaylık versin.zaman su gibi aksın geçsinde bir an önce kavsalım insaallah
Canim usta birligi nerede olacak esinin sizin yakin mi Ankara ya bulundugunuz il evci cikartacak misin Ankarada.
Usta kirikkale yahsihan sanirim orasida ayni senin esinle ankarada olmaz da belki kirikkale de evci izni alabiliriz arada.bu arada yemekler disinda hic bir sikinti yok diyor benim canim cok ii geldi sesi benim de icim cok rahatladi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?