352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

Kötü olmuş canım. Demiştin hatırladım. Keşke öğrenmeseydi ama vardır bunda bir hayır diyelim. Allah ikinize de yardım etsin. İnşallah telefon işini hallederler canım ya ne iyi olur. Tartıştık kapattı hasta hasta. Ulaşamıyorum ya şimdi deli olacağım. Bir de ben olmadan sanki üstesinden gelemeyecek bunların, konuşayım yanında olayım, derdini paylaşayım istiyorum .

amin canım sağol.. sende o kadar takma kafana yahu.. bak onlar orda kaç kişiler kendi aralarında dertleşiyorlardır streslerini az da olsa atıyorlardır.. çünkü hepsi aynı durumda onları birbirlerini çok daha iyi anlıyorlardır.. sen kendini toparlamaya çalış.. bu kadar düşünme kendine zarar verirsin..

Benimki anlatmaz kimseye, çok iyi biliyorum normal yaşantı gibi yaşıyordur, normal muhabbet ediyordur ama asla anlatmaz hissettiklerini hele ki sıkıntısını. Onu anlamak için özel eğitimden geçmek gerek Daha iyiyim ben de aslında bu aralar, ama anne düşkünlüğüne döndü tavırlarım farkındayım

annesi bile rahat rahat uyuyordur.. birde bize bak şafak bitene kadar biz böyle

annesi bile rahat rahat uyuyordur.. birde bize bak şafak bitene kadar biz böyle

Sorma canım. Dün sabah çıktı acemiden tüm gün orda dolaştı gece otobüse bindi. Sabah Ankaraya vardı, akşama kadar gez sonra teslim zamanı :):) Ben devamlı haber ver diyorum iyi misin başına bir şey mi geldi, otobüse bindin mi rahat mısın, sabah ara indin mi , karnını doyuruyor musun, aman yabancı olduğunu asker olduğunu anlarlar kötü bir şey yapan olur dikkat et, usta birliğinde ara yerleştin mi Annesini arayınca açmadığı bile oluyor, ben açamasam herhalde ölürüm üzülmekten

şu acemilik dönemi boyunca sadece 1 kez teline cvp veremedim ama o günkü üzüntümü anlatamam bir daha arayana kadar üzüntüden kendimi yedim bitirdim... konuştuğumuzda bana annesini soruyor annemle konuştun mu ben aradım ama ulaşamadım diyor.. annesi gayet relaks

Onların relaks olması da sorun değil ama biz düşünmesek, üzülmesek, her an yanlarında olmasak kopar kıyamet. Benimki gez eve kapama kendini, üzülme, ağlama diyor, ama gezince, üzülmeyince de onu düşünmüyorum normal hayatımı yaşıyorum diye tavır yapıyor. Annesi kardeşleriyle uğraşmaktan onu bile düşünemiyor oluyor Şimdiden kaynana krizim tutarmış

valla seninki gez dolaş diyor benimki de akşam 7 den sonra evden dışarı çıkmak yok diyor.. her gün bir yere gitme diyor.. arkadaşıma gideceğim diyorum ne gerek var evde dur diyor... dün gece sırf bu konu yüzünden tartıştık.. kavgalı uyuduk

Gez dolaş demese daha iyi. Bu gün çıktım diye kavgalıyız. Geçen yine öyle oldu. İşe gidip geleyim evde onu bekleyim istiyor ama o söylemeden ben yapayım da istiyor :) O gez dolaş diyecek ben yok hayatım sen yokken keyfim olmuyor evde vakit geçiriyorum diyeceğim. Benimki gariptir biraz

uyanığa bak sen.. kendince seni deniyor yani... benimki öyle bişey yapsa hemen oltaya gelirim beni kimse eve sokamaz yani sonra da kavga gürültü patırtı kıyamett

uyanığa bak sen.. kendince seni deniyor yani... benimki öyle bişey yapsa hemen oltaya gelirim beni kimse eve sokamaz yani sonra da kavga gürültü patırtı kıyamett

Kaç ay boyunca onun mantığını çözmek için uğraştım durdum Şimdi kendi der beni en iyi tanıyan sensin diye Bazen Yap der yapmaman gerekir, yapma derse zaten yaparsan işler iyice sarpa sarar. Benimki diyorum ya garip dışı odun içi pamuk Aman diyim sana gez dese de gezme o zaman sen de

düğünlere katılmayı pek sevmem ama akraba ve ark. çevresinden olunca mecburen gidiyorum.. ona soruyorum mesela şunun düğünü var gidebilir miyim diye o da önce yok diyor , bi karar veremiyor.. sonra diyorki sen bilirsin gitmek istiyorsan git.. tabi onun vermek istediği msj başka ama ben işime geldiği gibi algılıyorum hazırlan süslen püslen hemen düğüne.. sonra da bir güzel azar işit senin düğünde ne işin var

Ay ömürsün valla Yanımda erkek yoksa vakit gündüzse, düğün derneğe babamla gidiyorsam tamam. Ama her gün de dolaşıyım diye çıksam o da olmaz. İnce bir ayar var Bu kadar belli etmezdi ama askerde iyice kıskanç oldu. Öyle alışmış ki onun eksenin de olmama, etrafında dört dönmeme, hep gözü üzerimde olmasına şimdi uzakta kalınca belli oldu. Birliği aradım bir gün tanımadığım erkekle konuştum diye resmen fırça yedim. İnşallah askerlikte abartıyordur. Sanki dünyada tek kız ben varım

ya acemilikte bana ona ulaşabileceğim bir numara vermemişti.. o da beni içeriye tel sokabilen arkadaşlarından arıyordu.. bazen bir şey sormak acil ulaşma gereği duyuyordum ama ulaşabileceğim hiç bir şey yoktu.. bende dedim ki bak beni sürekli arkadaşlarından arıyorsun.. bende sana bir şey soracak olduğum zaman aramayayım ama msj atayım arkadaşın sana iletsin demiştim vee kabul etmemişti... benimki kıskançlık konusunda zaten çok beterdi.. şimdi uzakta daha da beter oldu..

O Beni arayınca numarayı oradan siliyor ya, mesaj atmam da sorun benim canım. Numaram gitmesin, konuşsam sesim gitmesin. Ben kıskanacağı bir şey yapmazdım kendi kendine arada üretirdi ben de tamam der geçerdim şimdi tamam desem de olmuyor.

canım onlar kendi kendine üretip kıskançlık krizine girebiliyorlar çok yetenekliler.. benimki onca sıkıntısının arasında dün gece nete girme fırsatı bulmuş gecenin 3 ünde benim facedeki arkadaşlarıma kafayı takmış... 1 tanesi dikkatini çekmiş demek ki tutturdu ki o kim ben o şahsı silmiştim sen neden tekrar ekledin.. öyle bişey yok yani gitti gideli kimseyi eklemedim ama anlatamıyorum..2 saat dil döktüm eklemedim diyorum yok .. neyse çocuğu sildi sonra beni uyarıyor bak ben onu tekrar sildim sakın bir daha ekleme diyor.. sırf tartışmayalım diye itiraz etmedim

Gözleri önünde değiliz ya her an bir şey olacak kontrolleri dışında olaylar gelişecek gibi davranıyorlar Ben de tamam diyorum ama tamam desem de fırçamı yiyorum ben de askerde diye dinliyorum artık.

Gözleri önünde değiliz ya her an bir şey olacak kontrolleri dışında olaylar gelişecek gibi davranıyorlar Ben de tamam diyorum ama tamam desem de fırçamı yiyorum ben de askerde diye dinliyorum artık.

nişanlım bir kaç gecedir benimle ilgili kötü rüyalar görüyormuş..o rüyalar yüzünden bile laf işitiyorum.. bişey var da bana mı demiyorsun diyor.. uzak olmak ne zor işmiş yahuuu

Kizlar nasilsiniz?? Benim moralim bozuk bugun gonderdim yine sevgilimi( 2gun onunla olunca ne kadar da cabuk gecti simdi zaman durdu sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…