Kizlar nasilsiniz?? Benim moralim bozuk bugun gonderdim yine sevgilimi( 2gun onunla olunca ne kadar da cabuk gecti simdi zaman durdu sanki
benimde eşim kıbrıs a gitti çok üzülüyorum oğlumuz 2.5 aylık daha
canım Allah kavuştursun.. tekrar ayrılmak zor oluyor diye ben nişanlıma izin kullanma dedim.. direkt ustabirliğine gitti.. ama dün nette görüştük o bile çok garip geldi.. kamerayı kapatırken zorlandım.. çoook özledim çooook ...
Haklısın canım hem de çook zor( Şimdi tekrar başa döndüm çok kötü oldum o giderken. Daha rahat görüşürüz belki usta birliğinde diye avutuyorum kendimi ( Hemen geçsin zaman hepimiz sevdiklerimize kavuşalımm (
Kızlar nasılsınız ? Benimkinin çarşı izni 2 haftada birmişAllah'a şükür usta birliği rahat gibi duruyor şimdilik. Rahat rahat konuşuyoruz. Bir de telefonu götürebilse ne iyi olacak. Şu günler hemen geçse ya
canım ben iyiyim sen nasılsın... bizde bugün 3 kez konuşabildik.. acemi birliğindeyken daha rahat konuşuyorduk.. ama biraz zaman geçsin telimi alırım dedi.. inşallah bir aksilik çıkmaz..
Şükür canım ben de iyiyim. İki kere aradı uzun uzun konuştuk. Herkesin telefonu varmış zaten orada hiç sıra olmuyormuşBenimki götüremedi cesaret edip inşallah halledecek, inşallah halletsinler canım ya isteyince bir mesaj atmak ona ulaştığını görmek bile nasıl iyi gelir bizlere. İnşallah bu hafta dışarı çıkabilir de halleder
günaydın kızlar nasılsılnız?
günaydınnnnn!! çok şükür ben iyiyim... sen nasılsın??
bende iyiyim ama eşimi çok özledim
Eşim 12 Ağustosta askere gidecek ilk acemiliği Ankara sonra Kırıkkale rahat ulaşabileceğimiz şehirler ama yine de hüznü çok çöküyor. Ona belli etmemek için güçlü duruyorum. 2 yasında da oğlum var onunla gün sayacağız inş. Rabbim tüm askerleri sağlıcakla sevenlerine kavuştursun...
bende iyiyim ama eşimi çok özledim
kızlar bişey soracağım açık öğretim mezunlarına uzun dönem çıkar mı acaba genelde kısa dönem duydum da aöf ye bilen var mı bi de kısa dönem kaç gün :26::26:
mrb kızlar bu forum sayfasını yeni gördüm dikkatimi çekti tabi hemen çünkü benim de eşim 12 ağustosta askere gittive gerçekten çok zormuş zaten aylar öncesinde ben başlamıştım ağlamalara... acemi birliğide zordu baya bi mutsuzdu.ama çok şükür hergün konuşuyoruz da sesini duyabiliyorum ...cuma yemin töreni vardı gittim ama kışla içerisnde görüştük 4 saat izin vermediler dışarı bile çıkmamıza...ertesi gün de dağıtıma ist. maltepeye gitti.bugün 2. günü bakalım daha konuşamadık. bende nasip olursa bayramda gidicem evci iznine çıkartmak için 4 gün de çıkarabilirim diye duydum ama kışlanın izin vermesi de önemliymiş sanırım. acaba kaç gün bayramda evci izni.konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olursanız sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?