• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

Kizlar nasilsiniz?? Benim moralim bozuk bugun gonderdim yine sevgilimi:(( 2gun onunla olunca ne kadar da cabuk gecti simdi zaman durdu sanki:(

canım Allah kavuştursun.. tekrar ayrılmak zor oluyor diye ben nişanlıma izin kullanma dedim.. direkt ustabirliğine gitti.. ama dün nette görüştük o bile çok garip geldi.. kamerayı kapatırken zorlandım.. çoook özledim çooook ...:43:

canım Allah kavuştursun.. tekrar ayrılmak zor oluyor diye ben nişanlıma izin kullanma dedim.. direkt ustabirliğine gitti.. ama dün nette görüştük o bile çok garip geldi.. kamerayı kapatırken zorlandım.. çoook özledim çooook ...:43:

Haklısın canım hem de çook zor:(( Şimdi tekrar başa döndüm çok kötü oldum o giderken. Daha rahat görüşürüz belki usta birliğinde diye avutuyorum kendimi:(( Hemen geçsin zaman hepimiz sevdiklerimize kavuşalımm :((

Haklısın canım hem de çook zor:(( Şimdi tekrar başa döndüm çok kötü oldum o giderken. Daha rahat görüşürüz belki usta birliğinde diye avutuyorum kendimi:(( Hemen geçsin zaman hepimiz sevdiklerimize kavuşalımm :((

inşallah canım... önümüzdeki hafta itibariyle çarşı iznine çıkarlar ve kameradan da olsa görmüş oluruz... buna da şükür :34:

Kızlar nasılsınız ? Benimkinin çarşı izni 2 haftada birmiş :( :( Allah'a şükür usta birliği rahat gibi duruyor şimdilik. Rahat rahat konuşuyoruz. Bir de telefonu götürebilse ne iyi olacak. Şu günler hemen geçse ya :14:

Kızlar nasılsınız ? Benimkinin çarşı izni 2 haftada birmiş :( :( Allah'a şükür usta birliği rahat gibi duruyor şimdilik. Rahat rahat konuşuyoruz. Bir de telefonu götürebilse ne iyi olacak. Şu günler hemen geçse ya :14:

canım ben iyiyim sen nasılsın... bizde bugün 3 kez konuşabildik.. acemi birliğindeyken daha rahat konuşuyorduk.. ama biraz zaman geçsin telimi alırım dedi.. inşallah bir aksilik çıkmaz..

canım ben iyiyim sen nasılsın... bizde bugün 3 kez konuşabildik.. acemi birliğindeyken daha rahat konuşuyorduk.. ama biraz zaman geçsin telimi alırım dedi.. inşallah bir aksilik çıkmaz..

Şükür canım ben de iyiyim. İki kere aradı uzun uzun konuştuk. Herkesin telefonu varmış zaten orada hiç sıra olmuyormuş :D Benimki götüremedi cesaret edip inşallah halledecek, inşallah halletsinler canım ya isteyince bir mesaj atmak ona ulaştığını görmek bile nasıl iyi gelir bizlere. İnşallah bu hafta dışarı çıkabilir de halleder

Şükür canım ben de iyiyim. İki kere aradı uzun uzun konuştuk. Herkesin telefonu varmış zaten orada hiç sıra olmuyormuş :D Benimki götüremedi cesaret edip inşallah halledecek, inşallah halletsinler canım ya isteyince bir mesaj atmak ona ulaştığını görmek bile nasıl iyi gelir bizlere. İnşallah bu hafta dışarı çıkabilir de halleder

nişanlım en son aramasını bir arkadaşının telinden yaptı..o çocuk becerip sokabilmiş.. nişanlım acemi birliğindeyken komutanları telefon konusunda çok korkutmuş yakalanırsanız iş hapse kadar gider falan demiş :26: yine de götürdü ama sıkı bir arama olmuş.. biraz alışalım da tel konusunu hallederiz dedi... aynen dediğin gibi aklıma geldiğinde msj atmak bile çok çok rahatlatacak.. bekleyelim bakalım... nişanlım bana hediye almış.. bir arkadaşına teslim etmiş arkadaşı yarın kargoya verecekmiş büyük bir heyecanla onu bekliyorum :16:

bende iyiyim ama eşimi çok özledim :(

o özlem kimde yok ki :14: hayırlısıyla askerliklerini bitirsinler de üzerimizde bu büyük yük kalksın artık.. askerliği düşündükçe de çok üzülüyordum şimdi en azından gitti ve günler eksiliyor diye seviniyorum.. izin konusunda da istediklerinde izin kullanabileceklerini sanmıyorum.. ama evci izni konusunda bi bilgim yok :50:

Eşim 12 Ağustosta askere gidecek ilk acemiliği Ankara sonra Kırıkkale rahat ulaşabileceğimiz şehirler ama yine de hüznü çok çöküyor. Ona belli etmemek için güçlü duruyorum. 2 yasında da oğlum var onunla gün sayacağız inş. Rabbim tüm askerleri sağlıcakla sevenlerine kavuştursun...

Aminn Nisacımm...Nisa ben ankarada yaşıyorum ailemde kırıkkalede çok güzel yerlere düşmüş için rahat olsun. Tekrardan hayırlı teskereler .Rabbim sağ salim kavuşmamızı nasip etsin inşallah .

Herkese iyi günler kızlar... Yemin töreniniz güzel geçmiştir inşallah ve tabi ki sevdiğiniz ile hasret giderdinız. Nasıl bir duygu :-)

kızlar bişey soracağım açık öğretim mezunlarına uzun dönem çıkar mı acaba genelde kısa dönem duydum da aöf ye bilen var mı bi de kısa dönem kaç gün :26::26:

kızlar bişey soracağım açık öğretim mezunlarına uzun dönem çıkar mı acaba genelde kısa dönem duydum da aöf ye bilen var mı bi de kısa dönem kaç gün :26::26:

Canım o dönem ki asker ihtiyacına göre değişiyor. Ben bu dönem birkaç kişi duydum aof mezunu uzun dönem çıkanda var kısa dönem de var. Yani anlayacağın değişiyor duruma göre :-S

mrb kızlar bu forum sayfasını yeni gördüm dikkatimi çekti tabi hemen çünkü benim de eşim 12 ağustosta askere gitti:( ve gerçekten çok zormuş zaten aylar öncesinde ben başlamıştım ağlamalara... acemi birliğide zordu baya bi mutsuzdu.ama çok şükür hergün konuşuyoruz da sesini duyabiliyorum ...cuma yemin töreni vardı gittim ama kışla içerisnde görüştük 4 saat izin vermediler dışarı bile çıkmamıza...ertesi gün de dağıtıma ist. maltepeye gitti.bugün 2. günü bakalım daha konuşamadık. bende nasip olursa bayramda gidicem evci iznine çıkartmak için 4 gün de çıkarabilirim diye duydum ama kışlanın izin vermesi de önemliymiş sanırım. acaba kaç gün bayramda evci izni.konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olursanız sevinirim.

mrb kızlar bu forum sayfasını yeni gördüm dikkatimi çekti tabi hemen çünkü benim de eşim 12 ağustosta askere gitti:( ve gerçekten çok zormuş zaten aylar öncesinde ben başlamıştım ağlamalara... acemi birliğide zordu baya bi mutsuzdu.ama çok şükür hergün konuşuyoruz da sesini duyabiliyorum ...cuma yemin töreni vardı gittim ama kışla içerisnde görüştük 4 saat izin vermediler dışarı bile çıkmamıza...ertesi gün de dağıtıma ist. maltepeye gitti.bugün 2. günü bakalım daha konuşamadık. bende nasip olursa bayramda gidicem evci iznine çıkartmak için 4 gün de çıkarabilirim diye duydum ama kışlanın izin vermesi de önemliymiş sanırım. acaba kaç gün bayramda evci izni.konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olursanız sevinirim.

canım çok kötü olmus yaa ben eşimi cuma günü evci çıkardım dün yine teslim oldu.sizin öyle bir sansınız olmadı mı?biraz vakit geçirmek çok iyi geliyor insana.bu arada eşin nerdeydi acemi de?bayram için evci iznini bilemiyorum ama benim eşim izin almayı düşünüyor o bizim yanımıza gelecek yani inşaallah tabii evci izni de normal izinde her zaman basındaki komutana baglıymıs.Rabbim hayırlı insanlarla karsılastırsın da hiç sorun yasamasınlar inşaallah

Back