herkes askerini görecek yaaa tek ben göremicem sanırım
Ben de gidemiyorum canım, biz de 5.5 ay görüşmemis olacağız. Üstelik askere gitmeden de bi ay görüşmemistik. Ama bu gün sesi öyle iyiydi ki çok mutlu oldum. Cumartesi netten görüşecegiz firsat bulursa. Ben ona razıyım :) törene gidecekler gözünüz aydın kızlar . Güzel vakit geçirin, hayırlı yolculuklar hepinize. Rabbim geri kalan 5 ayı da çabucak geçirip böyle sevinçle askerlerimize kavuşmayı nasip etsin inşallah .
aminnnn inşallahhh... bende cumartesiyi bekliyorum büyük bir heyecanla...acaba çok mu zayıfladı çok mu karardı ne halde acaba çok merak ediyorum.
İnanır mısın sanki hiç yan yana gelmemiş gibi heyecanlıyım. Sanki hiç görmeden sevgili olduk ilk defa nette yüzünü göreceğim :) Ama şu acemiliğin sonuna ulaşmak beni biraz rahatlattı, en azından bu günlerin de sonunun gelebileceğini gördük. Yoksa ben bir daha onu görmeden öleceğim diyordum resmen.
uKızlaaarr çok heyecanlıyım yaaÇok az kaldı yarınaaa:)) Askerlik biticekmiş gibi mutluyum,heyecanlıyım ama pazartesi günü yine başa dönücez, çok zor gelicek ayrılmak:2:
Merhaba kızlar herkes yemin törenine mi gitti? çok sıkılıyorum ben ya çalışmasam ne yapardım bilmiyorum. evde çok bunalıyorum 1gün iyi 3 gün kötü oluyorum yasizin nasıl geçiyor günleriniz?
u
Merhaba canim bugun mamaktaki askerlerin yemin töreni saat kaçta ?törenden sonra yol izni olanlar çıkıyor ou hemen
Ben gidemedim onu dinlemeyip keşke gitseydim samsuna. Bu gün boş, gece de ankara otobüsüne binecek yarın da 5 e kadar ankarada gezecek. Ben de yanında olurdumNasip netten göreceğim diye heyecanlıyım işte :) Valla canım ben kendime uğraşlar buldum oyalanmaya çalışıyorum. İşe gitmek aynı yerde çalıştığımız için iyice zor geliyor bana. İlk dönem öğrencilerim yandı diyorum :)
keşke gitseydin ama olsun nettede en azından görürsün canım.ne uğraşı buldun? evde okadar sklıyorum ki hiçbişey yapmak istemiyorum kitap okuyasım gelmiyor film izleyesim bile gelmiyor. Çok zor biran önce geçse şu günler
Uğraşlarım da onunla ilgili :) Örgü örüyorum canım ona bir atkı bere örerim artık :) Söyledim nasıl da sevindi :) resme hiç yeteneğim yok ama sevgilim sever biraz yağlı boyaya başladım, takı tasarımı yapacağım hobi olarak, sınava gireyim diyorum yds için böyle canım. Ona günlük yazıyorum. Düşünürsem paranoyayım konu o olunca işin içinden çıkamıyorum ben. İşe de gidiyorum zaten. spora başlayım diyorum yakında. Başka neler yapabilirim araştırıyorum. :)
hergün mektup mu yazıyorsun canımbende işe gidiyorum aslında erkende uyuyorum ama geçmiyor yinede vakit.örgüye fln sabredemem ki ben napıcam bilmiyorum ya
gecmıs olsun canım kac gun ızın aldı nısanlın. guzelce bı vakıt gecırırsınız artık ayrıca cumartesı de gelmek bılmez bende bugun gıdıyorum yemın torenı ıcın ama vakıt gecmıyor malesef
Ben yemın torenıne gıttım Ankara ya nısanlımın kımlıgınde askerlık bıtıs 12 subat bıtıyor izinler kullanılınca 12 subata askerler ızınsız 31 ocak
gerçekten mi ama onların izni 12 gün degıl 24
daha önce 1-12 arası askerlik sayılırken izin kullanmış oluyorlar diye biliyordum şimdide izin kullanılmazsa 24 gün erken gelmeleri gerekmezmi
O zaman 18 ocakta gelmeleri gerek. Keşke öyle olsa. Usta birliğine teslim olsunlar öğreniriz inşallah.
eğer izin kullanılırsa şubatın ortası gibi , kullanmazlarsa da ocak 29-30 gibi terhis olacaklarmış ben öyle biliyorum öyle söylenmiş bizimkilere...
Benimki de 31 ocak dedi ama hala bir umut işteAnnesigilin umrunda sanki izine gelmiş gelmemiş. Usta birliğine gidiyorum bile dememiş gidince arayacakmis. Hem her derdini çekiyorum eşi gibi hem de bir en kiymetlisi olamadım paşamin. Neyse konuyu saptirdim yine
Benimki de 31 ocak dedi ama hala bir umut işteAnnesigilin umrunda sanki izine gelmiş gelmemiş. Usta birliğine gidiyorum bile dememiş gidince arayacakmis. Hem her derdini çekiyorum eşi gibi hem de bir en kiymetlisi olamadım paşamin. Neyse konuyu saptirdim yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?