352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

herkes askerini görecek yaaa tek ben göremicem sanırım

Ben de gidemiyorum canım, biz de 5.5 ay görüşmemis olacağız. Üstelik askere gitmeden de bi ay görüşmemistik. Ama bu gün sesi öyle iyiydi ki çok mutlu oldum. Cumartesi netten görüşecegiz firsat bulursa. Ben ona razıyım :) törene gidecekler gözünüz aydın kızlar . Güzel vakit geçirin, hayırlı yolculuklar hepinize. Rabbim geri kalan 5 ayı da çabucak geçirip böyle sevinçle askerlerimize kavuşmayı nasip etsin inşallah .

aminnnn inşallahhh... bende cumartesiyi bekliyorum büyük bir heyecanla... acaba çok mu zayıfladı çok mu karardı ne halde acaba çok merak ediyorum.

aminnnn inşallahhh... bende cumartesiyi bekliyorum büyük bir heyecanla... acaba çok mu zayıfladı çok mu karardı ne halde acaba çok merak ediyorum.

İnanır mısın sanki hiç yan yana gelmemiş gibi heyecanlıyım. Sanki hiç görmeden sevgili olduk ilk defa nette yüzünü göreceğim :) Ama şu acemiliğin sonuna ulaşmak beni biraz rahatlattı, en azından bu günlerin de sonunun gelebileceğini gördük. Yoksa ben bir daha onu görmeden öleceğim diyordum resmen.

neredeyse her tel konuşmamızda nişanlıma aynı şeyi söylüyorum yaa sanki sen gideli seneler olmuş diyorum.. ama daha 23 gün olmuşş nişanlım henüz gitmeden önce diyordum ki bir başlasan 1 gün bile eksilse rahatlamaya başlayacağım diye.. şimdi bakıyorum koskoca 23 gün geçmiş 5 ay da geçer herhalde diyorum...

Kızlaaarr çok heyecanlıyım yaa Çok az kaldı yarınaaa:)) Askerlik biticekmiş gibi mutluyum,heyecanlıyım ama pazartesi günü yine başa dönücez, çok zor gelicek ayrılmak:2:
u

Merhaba canim bugun mamaktaki askerlerin yemin töreni saat kaçta ?törenden sonra yol izni olanlar çıkıyor ou hemen

Merhaba kızlar herkes yemin törenine mi gitti? çok sıkılıyorum ben ya çalışmasam ne yapardım bilmiyorum. evde çok bunalıyorum 1gün iyi 3 gün kötü oluyorum ya sizin nasıl geçiyor günleriniz?

Merhaba kızlar herkes yemin törenine mi gitti? çok sıkılıyorum ben ya çalışmasam ne yapardım bilmiyorum. evde çok bunalıyorum 1gün iyi 3 gün kötü oluyorum ya sizin nasıl geçiyor günleriniz?

Ben gidemedim onu dinlemeyip keşke gitseydim samsuna. Bu gün boş, gece de ankara otobüsüne binecek yarın da 5 e kadar ankarada gezecek. Ben de yanında olurdum Nasip netten göreceğim diye heyecanlıyım işte :) Valla canım ben kendime uğraşlar buldum oyalanmaya çalışıyorum. İşe gitmek aynı yerde çalıştığımız için iyice zor geliyor bana. İlk dönem öğrencilerim yandı diyorum :)

keşke gitseydin ama olsun nettede en azından görürsün canım.ne uğraşı buldun? evde okadar sklıyorum ki hiçbişey yapmak istemiyorum kitap okuyasım gelmiyor film izleyesim bile gelmiyor. Çok zor biran önce geçse şu günler

Uğraşlarım da onunla ilgili :) Örgü örüyorum canım ona bir atkı bere örerim artık :) Söyledim nasıl da sevindi :) resme hiç yeteneğim yok ama sevgilim sever biraz yağlı boyaya başladım, takı tasarımı yapacağım hobi olarak, sınava gireyim diyorum yds için böyle canım. Ona günlük yazıyorum. Düşünürsem paranoyayım konu o olunca işin içinden çıkamıyorum ben. İşe de gidiyorum zaten. spora başlayım diyorum yakında. Başka neler yapabilirim araştırıyorum. :)

hergün mektup mu yazıyorsun canım bende işe gidiyorum aslında erkende uyuyorum ama geçmiyor yinede vakit.örgüye fln sabredemem ki ben napıcam bilmiyorum ya

hergün mektup mu yazıyorsun canım bende işe gidiyorum aslında erkende uyuyorum ama geçmiyor yinede vakit.örgüye fln sabredemem ki ben napıcam bilmiyorum ya

Her gün olmasa da yazıyorum. Zaten biz sevgili olduğumuz zamandan beri yazarım ben ona zaman zaman. Çok yoğun duygularla yazdığım için Hiç verme niyetim yoktu :) Bir gün kavga ettik ve ayrıldım dedi. peki dedim yazdıklarımı verdim. Onları okumadan barıştık gerçi :) Okuduğunda da çok mutlu olmuş, böyle düşünüldüğümü, böyle sevildiğimi bilmiyordum , kimse de beni bu kadar iyi tanımamıştı şimdiye kadar dedi. Ben de bu gazla yazıyorum bol bol

Ben yemın torenıne gıttım Ankara ya nısanlımın kımlıgınde askerlık bıtıs 12 subat bıtıyor izinler kullanılınca 12 subata askerler ızınsız 31 ocak

4 gün izin aldı canım sen şimdi eşinin yanındasındır bende yarın akşam kavuşuyorum inşallah

Ben yemın torenıne gıttım Ankara ya nısanlımın kımlıgınde askerlık bıtıs 12 subat bıtıyor izinler kullanılınca 12 subata askerler ızınsız 31 ocak

gerçekten mi ama onların izni 12 gün degıl 24
daha önce 1-12 arası askerlik sayılırken izin kullanmış oluyorlar diye biliyordum şimdide izin kullanılmazsa 24 gün erken gelmeleri gerekmezmi

O zaman 18 ocakta gelmeleri gerek. Keşke öyle olsa. Usta birliğine teslim olsunlar öğreniriz inşallah.

eğer izin kullanılırsa şubatın ortası gibi , kullanmazlarsa da ocak 29-30 gibi terhis olacaklarmış ben öyle biliyorum öyle söylenmiş bizimkilere...

eğer izin kullanılırsa şubatın ortası gibi , kullanmazlarsa da ocak 29-30 gibi terhis olacaklarmış ben öyle biliyorum öyle söylenmiş bizimkilere...

Benimki de 31 ocak dedi ama hala bir umut işte Annesigilin umrunda sanki izine gelmiş gelmemiş. Usta birliğine gidiyorum bile dememiş gidince arayacakmis. Hem her derdini çekiyorum eşi gibi hem de bir en kiymetlisi olamadım paşamin. Neyse konuyu saptirdim yine

sen pek dertlisin yahuuu... erkekler böyle çoğu ana kuzusu.. nazlarını çekmekte bize kalıyor

Hay ağzına sağlık ya aynen benim kadar düşünen yok kıymetlisi olamadık daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…