Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz esimleyiz evci cikartmisttim cok ozlemisiz birbirimizi Allah gormeyenleride tez zamanda kavustursun su askerlik biran bitse...
ayyy ne güzel darısı bizlere inşallah...bende nişanlımı kamerada görebildim bunada şükür.. kilo vermiş, yanmış biraz üzüldüm ama görmek çok çok iyi geldi...
Ins donduklerinde daha iyi olacaklar CNm su gunler bitsin Allahin izniyle...
az önce konuştuk.. nişanlımın ustabirliği İstanbul.. diyorki acemiliği arayacağım sanırım burayı hiç sevmedim.. çok nazlı çooook![]()
Neredeydi ki canim Iskenderun muydu benim esim Ankara mebs di yata yata Bitti cok guzeldi ortam arkadasliklar diyor ins diger yerde oyle olur diyor
kızlar nasılsınız?[/:-(QUOTE]
Sevgilime çok hasretim canım :-( sen nasılsın?
eşimi arı sokmuş elini ayagnı çok şişmiş acile götürmüşler serum fln takmşlar üzüldüm ağlıyorum![]()
eşimi arı sokmuş elini ayagnı çok şişmiş acile götürmüşler serum fln takmşlar üzüldüm ağlıyorum![]()
ayyy ne güzel darısı bizlere inşallah...bende nişanlımı kamerada görebildim bunada şükür.. kilo vermiş, yanmış biraz üzüldüm ama görmek çok çok iyi geldi...
sen pek dertlisin yahuuu... erkekler böyle çoğu ana kuzusu.. nazlarını çekmekte bize kalıyor![]()
Ben de sevdiceğimi kamerada gördüm bu gün. Nasıl bir nimetmiş. Saçlar kısalmış, yanmış, yaşlanmış aniden sanki, ÇökmüşO kameradan bile bana nasıl sevgiyle baktığını gördüm ya Allah'a binlerce kez şükürler olsun. Bir kez daha Allah'a 10 ayı değil bir ömrü beraber geçirmemizi nasip et diye dua etmekten kendimi alamadım. Yazdıklarımı oku dedim mail atmıştım, şu an okuyamam, dayanamam anlatamam sana psikolojimi 5 ay sonra inşallah her kelimesini okuyacağım dedi üzüldüm haline çok
![]()
evet hakikaten bu çok doğru bir kelime 24 günde resmen yaşlanmış gibi... yanmış ama henüz kararmamış kızarmış durumda.. öyle görünce içim çok acıdı..sanki acı çekiyormuş gibi geldi.. çok yorgun görünüyordu... öyle çok dokunasım sarılasım geldiki... yanımdayken ona dokunabilmek ne kadar önemli bir şeymiş hiç anlayamamışım artık benim için çok çok kıymetli hale geldi..
Yaşlanmış, hayatının omuzları üzerine çökmüş derler ya aynen öyleEvet kızarmştı benimki de...Hasta olmuş, akşam aradı ses neredeyse tamamen gitmiş. Sağ salim bir kavuşsaydık
Derslere bile elini tutup yanında geleceğim kendi derslerime girmeyeceğim diyorum. :)
bende nişanlımla her sabah işe giderim bari napayımakşam 2 dk konuşabildik ustabirliğine teslim oldu sesi kötüydü.. gittiği yer biraz karışıkmış sanırım.. içeri tel. sokar diye ümit ettik ama olmadı çok sıkı arama yapıyorlarmış o da mecburen arkadaşına bırakmış.. işimiz kuyruklara kaldı sıra gelirse ne alaa
![]()
Ben soramadım bile ama telefon sokanlar olmuş hatta birinin tel.inden aradı beni. Ama sesi tamamen gitmişti canım zor anlattı derdini. İyi mi orası kötü mü bilemiyorum şu anAllah yardım etsin canım siz de konuşamamak öldürüyor insanı
![]()
Ben soramadım bile ama telefon sokanlar olmuş hatta birinin tel.inden aradı beni. Ama sesi tamamen gitmişti canım zor anlattı derdini. İyi mi orası kötü mü bilemiyorum şu anAllah yardım etsin canım siz de konuşamamak öldürüyor insanı
![]()