352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

hayırlısı neyse o olsun canım eger trakya falan olursa evımı tasıyacaksınız yoksa gecıcı bı duzen mı kuracaksınız? bazen benım esımde derdı uzun donem cıkarsa eve cıkarım bı kac esya alırım sızde gelırsınız derdı de ayrı kalmayalım dıye

Amin canım hayırlısı olsun inşallah hakkınızda. Ankara şu an oturduğunuz yere yakın mi?
Telefon sorunu falan yaşamıyorsunuzdur inşallah...

evewt yakın canım biz konya da oturuyoruz.. şükür tel. sorunu yok her akşam arıyor hatta kendi telefonunu götürmediğine pişman oldu er olmadıkları içn çok rahat bırakıyorlarmış biz görmeyelim telefonları demişler sadece

a

amin canım inş. göz açığ kapayıncaya kadar geçer iinş. evet usta birliklerinde daha rahat olacaklar hem konuşma açısından hemde çarşı izni olacağı için kafalarını dağıtabilecekleri ortamları olacak .. insan daha çok sevdiğini düşünüyor çünkü onlar iyi olsunda biz daha iyi oluoyruz...

ben yemin törenine kadar eşimi düşünüp daha çok üzülüyordum yerini arar eşim uyuyamaz kitap okumadan uyuyamaz her yemeği yiyemez sürekli onu düşünüp daha çk üzülüyordum çok şükür rahat olduğunu öğrendim daha iyiyim

evi tamamen taşımayacağiz canım bi iki parça eşya alığ idare ederiz diye düşünüyoruz bakalım hayırlısı olsun da inş. ankara olsun rahat olacağı bi ortamda o zaman eşim gelir en azından iki haftaya bir hafta sonu biz hiç düzenimizi bozmamış oluruz

Her akşam ağlama saatim oldu artık Bu ne zor bir şeymiş... Döndüğünü göremem herhalde ya kafayı yerim ya da bu üzüntüyle ölür giderim. Ne kadar büyük konuşmuşum arkadaşımızın sevgilisi askere gittiğinde, bana sormuştu sevgilim, sen beni bekler misin diye. İmkanı yok dedim arada ciddi bir şey yokken kimseyi beklemem, demiştim. Keşke aşık olmasaydım aman kocam değil ki sevgilim ne üzüleyim gitti nasılsa gelecek der otururdum.
Hadi onu askerden getirmemin bir yolu yok, şu sevgiyi aşkı içimden çıkarmanın bir yolu da yok mu Her gün o okula gidip onu görmemeye, her iş çıkışında beraber gezdiğimiz yollardan yalnız geçmeye alışamadım ben. Onun şehrinde onsuz olmaya alışamadım. Yalnız kaldım sanki koca dünyada

canım benim ağlama yaa.. bizlerden çok daha zor durumda olanlar var.. bir sürü insan eşini göndermiş çocuğuyla birlikte asker eşinin yolunu gözlüyorlar ve bir çoğunun eşi 15 ay askerlik yapacaklar.. birde onları düşünsene biz böyle sızlanırsak onlar nasıl dayanıyorlardır.. dua et sağ salim gelsin yanına.. özlemek güzel bir şey sevginiz iyice pekişiyor.. birbirinizin kıymetini çok daha iyi anlıyorsunuz.. bırakma kendini böyle Allah hayırlısıyla herkesi sevdiceğine sağ salim kavuştursun inşallahhh..

Doğru eşleri gidenler, uzun dönem olanlar daha zor durumda. 8-9 ay her gün yan yanaydık, ayrı günümüz geçmezdi. Memleketine giderdi sabah görüşürdük ertesi gün gelir akşam yine yan yana olurduk Ondan ayrılmaya alışık değilim, sabah uyanıyorum yorulup uyuyayım diye neler yapmıyorum ki. uyku olmadığı gibi bir gün için de bin yıl yaşıyor gibiyim. Ağlamasam yemin ederim çıldırırım. İşe gidiyorum aptal gibiyim. O olmayınca orda zor geliyor. Ağzımı açasım gelmiyor, hep oturduğu yerde canlanıyor gözümde o kadar insanın içinde ağlayasım geliyor. Elimde değil, aşık olduğumu biliyordum ama bu kadarını ben bile düşünmemiştim.

öyle tabi zor bende nişanlımla aynı iş yerindeydim hergün beraberdik yoklugunu heran hissediyorum neyseki gün içerisinde bikaç kez konuşabiliyruz yoksa dayanamazdım onlar iyi olsunda bizde sabretmekten başka bişey yapamayız bu ilk ve son ayrılığımız olur inşallah

merhaba kızlar 1 gun sonra yemın torenı ıcım kıpır kıpır bu kadar heyecanlanacagımı tahmın etmemıstım

Al benden de o kadar :) Yarın sabah erkenden yola çıkacağım. Bir aksilik olmazsa yarın öğleye doğru eşime kavuşmuş olacağım. Çok mutluyum. Bugün işe de odaklanamıyorum. Bir an önce bitsin bugün istiyorum.

bende aksama bınecegım cuma gunu bende esıme kavusuyorum aynen oyle ya ıse odaklanamıyorum hıc bısey yapasım yok sankı 4 5 sene evvelıne gıdıyorum ılk bulusmalarımızda kı heyecan gıbı ıskenderun da kalıyosun dımı canım kac gun berabersın esınle

Evet canım İskenderun'da kalacağız. Eşimin ustalığı da İskenderun olduğu için başka yere teslim olma gibi bir durum yok. Yemin töreni çıkışından itibaren cuma cumartesi birlikte kalacağız. 2 gece evci izni alacak. Pazar akşam 5 gibi sanırım gidecek birliğine.

dolu dolu 2 gun bırlıktesınız bızde oyle bende esımı alıp aksam bınecegım 1 gun evımızde kalıp pazar gunu de teslım olcak pazartesıyı sımdıden dusunemıyorum

dolu dolu 2 gun bırlıktesınız bızde oyle bende esımı alıp aksam bınecegım 1 gun evımızde kalıp pazar gunu de teslım olcak pazartesıyı sımdıden dusunemıyorum

Şimdilik pazartesiyi düşünmek bile istemiyorum. Onu orda bırakıp yanlız başıma eve döneceğim, çok zor olacak Bir sonraki görüşmemize gün saymaya başlarım artık . O da muhtemelen Kurban Bayramı olur.

Kızlarrrr bizim sayfamız neden sessiz böyle? Bu arada yemin törenine gidecek arkadaşlar çok özendim. Rabbim güzel günler geçirip mutlu bir şekilde dönmenizi nasip etsin inşallah

Kızlarrrr bizim sayfamız neden sessiz böyle? Bu arada yemin törenine gidecek arkadaşlar çok özendim. Rabbim güzel günler geçirip mutlu bir şekilde dönmenizi nasip etsin inşallah

bende yarın gece çıkıcam yola inşaallah.eşimle konustuk evci izni için en gec 9 da orda olmamız gerekiyormuş off çok korkuyorum yetişemicez diye çok özledik birbirimizi öyle birşey olmasın inşaallah kızlar korkuyorummm:18:

İnşallah yetişirsin, yetişirsin zaten sıkıntı yapma hiç. Gönlünü ferah tut güzel şeyler olsun Ay çok güzel ya gidebilenler adına çok seviniyorum ben

Gunaydin kizlar safak dogan Güneş esimle yarin gorusecegiz cok heyacanliyim o bnmm sinif arkadasim is arkadasim esim sevgilim cok ozledim...tanistigimiz sehirde tekrar bulusmak...bu arada bnde sizlaniyorum ama Uzun donem giden cocukla bekleyen arkadaslar var onlara acamiyorum bile konu ondan cok sonra gitti cok sonra gelecekler Neredeyse 1ayi geri de biraktik ins bu bile teselli ediyor insani

evet safak dogan gunes yemın torenı ıcın bende cok heyecanlıyım canımm aksamı ıple cekıyorum bı an once yola cıkayım dıye oyle canım hemen hemen 1 ayı gıttı hemde ısın zor kısmını acemılıgı bıtıyoruz Allah ın ıznıyle aynı ısyerınde mıydınız canım esınle?

Evet cnmm unvde de 4yil sinif arkadasiydik isyerindede birlikteydik ins ayrilmamiz Zor olmaz simdiden onu da dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…