352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

Evet cnmm unvde de 4yil sinif arkadasiydik isyerindede birlikteydik ins ayrilmamiz Zor olmaz simdiden onu da dusunuyorum

ısyerınde beraber olmak guzeldır heralde bızde aynı unıversıtedeydık farklı fakultelerdeydık ama ayy aynen oyle canım pazar gunu gıdınce bır bosluga dusegız heralde olsun napalım ıns sımdı daha rahat olurlar bol bol konusuruz ıns

Cnmm gozlerm doldu cocuk olunca insan daha Zor oluyor dayanmasi bnm oglumda bnden cok babaya duskundu hissetti sanirim sormuyor babam atter diyor sadece

Cnmm gozlerm doldu cocuk olunca insan daha Zor oluyor dayanmasi bnm oglumda bnden cok babaya duskundu hissetti sanirim sormuyor babam atter diyor sadece

yavrum ya benım kızımda babaya asırı duskundur hatta anne dıye degıl baba dıye aglar ama babası gıttı gıdelı de dede dıye aglıyor
Rabbım tez zamanda bıtırırler ıns da yuvalarına donerler

Ins canim rahat konusuruz artik en azindan mesajlasiriz 351.donemlerden bir evil arkadas yazmisti bayramda 3gun evci cikardilar diye ins iyi komutanlara denk geliriz yarin sanki gordum kurbanda da goruruz Plani yapiyorum zihnimde

Ins canim rahat konusuruz artik en azindan mesajlasiriz 351.donemlerden bir evil arkadas yazmisti bayramda 3gun evci cikardilar diye ins iyi komutanlara denk geliriz yarin sanki gordum kurbanda da goruruz Plani yapiyorum zihnimde

evet bende okumustum onu ıns komutanları ıyı olurda bızde cıkarırız eslerımızı ayy ama oyle canım bu planları yapmazsak hıc vakıt gecmıyor

Cnmm bnmm ya dedesiyle demek ki teselli buluyor kuzum ins onlar sayesinde teselli bularak cabucak bitiririz bu gunleri

dün 2. evliliik yıldönümümüzdü ayrıydık benden çok eşim kötüydü dün daha bi anladım onsuz olmayacağını onsuz nefes alamadığımı Rabbim onun yokluğuyla imtihan etmesin en büyük duam bu

Allah sana da kolaylık versin canım göz açıp kapayıncaya kadar geçsin inş. çocuklarımızda babalarına kavuşsunlar...

nişanlı ya da sevgili olan arkadaşlar zor biliyorum sizin durumunuzu da anlıyoru ama bence çok şükrein evlenmeden gitmeleri sizin için çok büyük avantaj bizim mecburiyetten böyle oldu

tabi evliyken daha zordur Allah kavuştursun hepimizi sevdiklerimize,nişanlım dağıtım iznine gelecek cumartesi akşamını iple çekliyorum zaten hasta olmuş aklım hep onda

tabi evliyken daha zordur Allah kavuştursun hepimizi sevdiklerimize,nişanlım dağıtım iznine gelecek cumartesi akşamını iple çekliyorum zaten hasta olmuş aklım hep onda

gecmıs olsun canım kac gun ızın aldı nısanlın. guzelce bı vakıt gecırırsınız artık ayrıca cumartesı de gelmek bılmez bende bugun gıdıyorum yemın torenı ıcın ama vakıt gecmıyor malesef

Kızlar selammm
Yemin t. heyecanları başlamış hadi bakalım zor kısmı bitirdiniz Allah'ın izniyle.Yeminde ve sonrasında görüşmek ilaç gibi geliyor.Ben en son 3 mayıs yani yemin töreninde gördüm nişanlımı gitmeye imkanım olmadı daha sonra.yani nerdeyse 4.5 aydır görmüyorum Evli olanların evci şansı var eminim bu da çok güzeldir.Ustalıkda daha rahat olacaklar İnş. Allah yardımcınız olsun.Kazasız belasız gidin dönün inşallah.Sevgiler.:79:

basladı canım yaa bugun otobusum var aksam ama gecmıyor 2 gun gıbı gecırıyorum nerdeyse neyse sızde bıtırdınız sayılır Allah ın ıznıyle darısı bızlere olsun ıns. tesekkur ederız

basladı canım yaa bugun otobusum var aksam ama gecmıyor 2 gun gıbı gecırıyorum nerdeyse neyse sızde bıtırdınız sayılır Allah ın ıznıyle darısı bızlere olsun ıns. tesekkur ederız

Amin canımm..Bende o yolu bitirememiştim ya.Git git bitmedi ama dönerken beraber döndük bir baktım gelmişiz o sınırlı vakte herşeyi sığdırmak istiyor insan. Ama emin olun sn 20 gün çok zor oluyor '20' deyiverince çok az geliyor kulağa bakıyosun bakıyosun hala 15:26: Gıdım gıdım ilerliyor. Şu an ben günde 2-3 defa tarihe bakıyorum sanki bakınca geçecek:78:

Son düzenleme:

bıde yol var degılmı en ıyısı uyumaya calısmak tabı uyuyabılırsem bende esımı alıp gelecegım beraber gelecegız hatta 1 gece evımızde kalıp pazar teslım olacak bakalım en ıyı sekılde vaktı degerlendırmek lazım zaten ev ıslerını falan ayarladım hıc ıs yapmayı dusunmuyorum kızım ve esımle vakıt gecırmek ıstıyorum. oyleymıs canım gecmıyormus son gunler safak sıkıstırıyor falan denılıyormus heralde bıze uzak gıbı gelıyor ama gecmıse bakınca 20 gun gecırmısız dıyorum zor da olsa gececek bı sekılde

ne güzel saatler sonra nasip olursa kavuşacaksınız.. ben gidemiyorum ve nişanlımda izin kullanmıyor koskoca 5 buçuk ay hiç görüşememiş olacaz sizlere iyi yolculuklar...

gerçekten çok heyecanlı canım ama şimdi çok karısıgım ben ne hissettiğimi bilmiyorum eşimi çok özledim bakalım inşaalah yarın kavusuyoruzustada daha rahat olacakları düşüncesi çok rahatlatıyor insaallah iyi hayırlı insanlarla karsılasırlar da sorun yaşamayız hiç bi şekilde.bakalım evci izniyle normal izinlerle daha rahat atlatacağız diye umuyorum)

Kızlaaarr çok heyecanlıyım yaa Çok az kaldı yarınaaa:)) Askerlik biticekmiş gibi mutluyum,heyecanlıyım ama pazartesi günü yine başa dönücez, çok zor gelicek ayrılmak:2:

Kızlaaarr çok heyecanlıyım yaa Çok az kaldı yarınaaa:)) Askerlik biticekmiş gibi mutluyum,heyecanlıyım ama pazartesi günü yine başa dönücez, çok zor gelicek ayrılmak:2:

herkes askerini görecek yaaa tek ben göremicem sanırım

daralıyorum evde ya yalnızlık çok zor çok özledim eşimi. yemin törenine gidenlere iyi yolculuklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…