Kızlar... Bugün çok sessiz burası. Kimse yok mu?
hemen geldim ben :) ağlamış sulu gözlerimle hem de;(
Hoş geldin canım. Ne oldu ki ağlıyorsun :-( :-(
Hoşbulduk canım nasılsın neler yapıyorsun? Ay ne bileyim dayanamayacağım yokluğuna diye ;( Okula gittikçe iyice zor geliyor nedense ha geldi ha gelecek gibi
[SUB][/SUB]
Nasıl olayım canım ben de aynı senin durumundayım :-( üzme kendini okul başlayınca biraz yoğunluk olur belki daha çabuk geçer zaman... Belli mi olur okul başlayınca onu ziyarete gidersin ikiniz için de iyi olabilir
[SUB][/SUB]
Nasıl olayım canım ben de aynı senin durumundayım :-( üzme kendini okul başlayınca biraz yoğunluk olur belki daha çabuk geçer zaman... Belli mi olur okul başlayınca onu ziyarete gidersin ikiniz için de iyi olabilir
bende iyi değilim dağıtıma gelecek cumartesi 4 gün kalacak ama ben izin alamadım işyerinden çok kötü oldu
bende iyi değilim dağıtıma gelecek cumartesi 4 gün kalacak ama ben izin alamadım işyerinden çok kötü oldu
Aynı okuldayız ya biz yokluğu iyice zor geliyoriçeri girince biz ayrıyız siz nasıl böyle keyifli olabiliyorsunuz diye oturup ağlayasım geliyor Nasıl yapıp gitsem uçak var ama gün içinde gidip dönmem lazım tek başıma kalmama asla izin vermez, biliyorum ayrılır yine de ben orda bir yerde yalnız kalayım izin vermez. Otobüsle gitsem saatler uymuyor. Annem de benimle canım nasıl izin alırım bilmiyorum
Oy bu çok zor ben bilmiyordum aynı okulda oldugunuzu :-( uçakları araştır canım belki uygun saatler bulunur belli olmaz ki... ama seni de çok iyi anlıyorum ben de öyleyim gitme konusunda şartlar şu bir ay için zor sonra kolaylaşacak inşallah
kötü olmuş canım çalışma saatlerin yoğun mu
Yolla beraber 12 saatimi aliyor canim
Evet canım bu kötü olmuş :-( hıc mi ihtimal yok izin konusunda. Siz evliydinız değıl mi ben öyle hatırlıyorum ..[/QUOTE
Yok canim nisanliyiz izin icinde ne yapacagim bilmiyorumdevamsizlik yapip yemin torenine gittim zaten
kötü olmuş bu insanları da anlamıyorum izin versen olmaz mı rapor falan oluyor mu? İşini bilmediğim için canım
cnmm yasenin şafak cetvelin gibi olsa keşke ne güzel sana bakınca oyle olursa az kaldı dıyorum 158
Bakıyorum ama annemi ikna etmem lazım önce.O ikna olsun Uçak, otobüs, hatta gemi bile olur yani :) Tek başıma olsam ayda bir giderdim ben. Benim gitmem lazım ben bu 5 ay kafayı yerim ya da ölür giderim üzüntüden
Artik oyle yapacagim izni iptal ettirebilirsen komutanla konus dedim ama bakalim,sizin askerleriniz nerde canim
TEvet canım bu kötü olmuş :-( hıc mi ihtimal yok izin konusunda. Siz evliydinız değıl mi ben öyle hatırlıyorum ..[/QUOTE
Yok canim nisanliyiz izin icinde ne yapacagim bilmiyorumdevamsizlik yapip yemin torenine gittim zaten
Nerede çalışıyorsun ki canım :-( nasıl bir yer burası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?