352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

[SUB][/SUB]
Hoşbulduk canım nasılsın neler yapıyorsun? Ay ne bileyim dayanamayacağım yokluğuna diye ;( Okula gittikçe iyice zor geliyor nedense ha geldi ha gelecek gibi

Nasıl olayım canım ben de aynı senin durumundayım :-( üzme kendini okul başlayınca biraz yoğunluk olur belki daha çabuk geçer zaman... Belli mi olur okul başlayınca onu ziyarete gidersin ikiniz için de iyi olabilir

bende iyi değilim dağıtıma gelecek cumartesi 4 gün kalacak ama ben izin alamadım işyerinden çok kötü oldu

Aynı okuldayız ya biz yokluğu iyice zor geliyor içeri girince biz ayrıyız siz nasıl böyle keyifli olabiliyorsunuz diye oturup ağlayasım geliyor Nasıl yapıp gitsem uçak var ama gün içinde gidip dönmem lazım tek başıma kalmama asla izin vermez, biliyorum ayrılır yine de ben orda bir yerde yalnız kalayım izin vermez. Otobüsle gitsem saatler uymuyor. Annem de benimle canım nasıl izin alırım bilmiyorum

Oy bu çok zor ben bilmiyordum aynı okulda oldugunuzu :-( uçakları araştır canım belki uygun saatler bulunur belli olmaz ki... ama seni de çok iyi anlıyorum ben de öyleyim gitme konusunda şartlar şu bir ay için zor sonra kolaylaşacak inşallah

Bakıyorum ama annemi ikna etmem lazım önce.O ikna olsun Uçak, otobüs, hatta gemi bile olur yani :) Tek başıma olsam ayda bir giderdim ben. Benim gitmem lazım ben bu 5 ay kafayı yerim ya da ölür giderim üzüntüden

Aman yaa dediğine bak allah korusun canım :-( ama inşallah anneni ikna edebilirsin... Ne güzel moral olur askerine

merhaba kızlar ben sureklı aglamak ıstıyorum yaa kendıme engel de olamıyorum ve aglıyorum hemde hıckıra hıckıra ıyıce aglayım bıter dıyorum olmuyor tekrar sılbastan yıne devam cok bunaldım ben sımdıden esımsız olmuyor hıc tadı yok hayatın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…