- 30 Ağustos 2013
- 960
- 1
- 38
Canım inşallah izin işini halledebilirsin sonuçta kısıtlı zaman :-( benim askerım etimesgut canım.. Senin nerde'a
kastamonuda canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım inşallah izin işini halledebilirsin sonuçta kısıtlı zaman :-( benim askerım etimesgut canım.. Senin nerde'a
merhaba kızlarben sureklı aglamak ıstıyorum yaa kendıme engel de olamıyorum ve aglıyorum hemde hıckıra hıckıra
ıyıce aglayım bıter dıyorum olmuyor tekrar sılbastan yıne devam cok bunaldım ben sımdıden
esımsız olmuyor hıc tadı yok hayatın
![]()
canım zordur tabiki evliyken ama kısa dönem en azından dayanmamız lazım biz iyi olalımki onlarda moral bulsunlar üzme kendini geçecek inşallah nerde eşin
oyle ona bellı edemıyorum zaten ve ıcıme ata ata bıyerde patlıyor demekkıesım sımdı ıskederunda canım usta bırlıgı de canakkale senın askerın nerde
kastamonuda ordanda çoruma gidecek bende istanbuldayım sen nerdesin canım ne zamandır evlisiniz
merhaba kızlarben sureklı aglamak ıstıyorum yaa kendıme engel de olamıyorum ve aglıyorum hemde hıckıra hıckıra
ıyıce aglayım bıter dıyorum olmuyor tekrar sılbastan yıne devam cok bunaldım ben sımdıden
esımsız olmuyor hıc tadı yok hayatın
![]()
evliyken gercekten cok zor oluyor canım ben hala eşim kapıdan gelicekmiş gibi hissediyorum alışamadım yokluğuna oğlumda öyle ama çocuklarımız bizden cok etkileniyor onlar için güçlü olmak zorundayız.beş ay sonra gene hep birlikte olucaz inşallah eşlerimizle yeter ki onlar orda biz evlerimizde sağlıklı huzurlu olalım....
slm kızlar benim eşimde 14 temmuzda ankara etimesgut tankçı asteğmen olarak askere gitti oğlum daha 26 günlüktü 29 ağustosta da yemin töreni oldu oğlumla 40 uçurmaya gittik babamızın yanına sonra 3 gün evci ayrıldı çok şşükür öyle çok özlemişiz ki birbirimizi şimdi daha iyiyim ilk gittiğinde nefes alamadım sanki onsuz gizli gizli ağladım zira gören ağlama sütün çekilir dedi onlara da ayrıca sinir oldum ...
sizin yine kısa döenmmiş kızlar bizim 12 ay kurbandan sonra bizi de alacak yanına umuduyla geçiriyoruz günlerimizi bizimde avantajımız eşim gittiği yere komutan olarak gidecek sabah 8 akşam 5 ve hafta sonları tatil mesai yapacak yani inş. güzel bi yere çıkar da bizde gideriz yanında evliyken asker beklemek çok zormuş hele bi de çocuk varsa
ayy canım ya kırk ucurmaya gıttınız ha babasının yanına ne guzel ne duygulu..ıns guzel bı yer olurda sızde gıdersınız evet memur gıbı olacak sıkıntı cekmessınız bırbırınızden de ayrılmamıs olursunuz evet canım evlı olunca cok zormus![]()
oğlumuzu kucağına aldı orda gözlerinin dolduğunu gördüm eşimin 15 günde ne kadar büyümüş diyebildi sadece çok zor canım yaa annemlerle aynı apartmanda oturuyoruz çok şükür kendi evimdeyim başkasının yanına gitmek zorunda kalmaıdm bu acıdan iyi ama insanın eşi gibi olmuyor artık kimse evlendikten sonra yeni bi başlangıç yapıyorsun hayatında ...
Rabbim sevgimizi muhabbetimizi daha da arttırsın inş. bu ayrılıkta
kısa dönem çıkmadı diye çok üzülmüştük başta ya da eşim öğretmnaskerlik istiyordu ama bunna şükrediyoruz şimdi vardır bi hayır
senin eşin nerde canım sen nerde oturuyorsun
bende Kocaelı'ndeyım canım yakın sayılırız3 yıllık evlıyız canım 2 yasında da bı kızım var yemın torenıne gıdıyor musun ben persembe aksamı cıkıyorum yola
![]()
slm kızlar benim eşimde 14 temmuzda ankara etimesgut tankçı asteğmen olarak askere gitti oğlum daha 26 günlüktü 29 ağustosta da yemin töreni oldu oğlumla 40 uçurmaya gittik babamızın yanına sonra 3 gün evci ayrıldı çok şşükür öyle çok özlemişiz ki birbirimizi şimdi daha iyiyim ilk gittiğinde nefes alamadım sanki onsuz gizli gizli ağladım zira gören ağlama sütün çekilir dedi onlara da ayrıca sinir oldum ...
sizin yine kısa döenmmiş kızlar bizim 12 ay kurbandan sonra bizi de alacak yanına umuduyla geçiriyoruz günlerimizi bizimde avantajımız eşim gittiği yere komutan olarak gidecek sabah 8 akşam 5 ve hafta sonları tatil mesai yapacak yani inş. güzel bi yere çıkar da bizde gideriz yanında evliyken asker beklemek çok zormuş hele bi de çocuk varsa
Isyerinden izin alamadim nasil soyleyecegimi bilmiyorum gelsede gorusmemiz zor olacak moralim bozuldu![]()
özel sektörmü canım nekadar anlayışsızlar ya
okuyuncada benım gozlerım doldu..bende sukur kendı evımdeyım canım annemlerde cok yakın zaten bıze duzenımızı bozmadık..aynen oyle evlenınce baska oluyormus esın gıbısı olmuyor..herseyın hayırlısı canım benım esım Iskenderun da sonra Çanakkale'ye gıdecek cuma gunu de yemın torenımız var ona gıdecegım bende![]()
Allah yardımcınız olsun canım ve hepimize sabır versin inşallah. Bir an önce birlikte olursunuz. Eşinin tank türüne canım biliyor musun?
git tabi yemin törenine kesin normalde benim eşim çok pimpiriklidir çocuğumuz hasta olacak diye uzun yola da izin vermezdi çocukla ama bu sefer kendisi gelin dedi ilk defa hem çok özlemiş hem herkesin ailesi gidince istedi galiiba ailesi gelmeyenlerin buruk olduğunu söyledi gidip görmek lazım ... Rabbim tez zamanda kvuştursun hepimizi inş.canım ilk sefer çok ağlamıştım bende tutamıyordum kendimi ama söz verdirdi eşim bu sefer onu üzmemek için ağğlamadım bu gidişinde ölüm ayrılığı vermesin Rabbbim
amin canım amin hepimize sabır versin biliyorum canım leopar tankı ama numarası var mıydı hatırlayamadım
Genellikle tankların nereye gideceği önceden biliniyormuş tank türlerine göre
evet canım en doğusu ankara olacakmış trakya ve ege tarafına çıkacakmış ama hayırlısı ile ben ankarada kalmasını istiyorum öyle olursa hiç düzenimiz bozulmayacak hafta sonları gidip gelecek ama trakya falan olursa bi bakacakmış ortama öyle götğreccekmiş hayırlısı olsun canım inş.
git tabi yemin törenine kesin normalde benim eşim çok pimpiriklidir çocuğumuz hasta olacak diye uzun yola da izin vermezdi çocukla ama bu sefer kendisi gelin dedi ilk defa hem çok özlemiş hem herkesin ailesi gidince istedi galiiba ailesi gelmeyenlerin buruk olduğunu söyledi gidip görmek lazım ... Rabbim tez zamanda kvuştursun hepimizi inş.canım ilk sefer çok ağlamıştım bende tutamıyordum kendimi ama söz verdirdi eşim bu sefer onu üzmemek için ağğlamadım bu gidişinde ölüm ayrılığı vermesin Rabbbim
amin canım amin hepimize sabır versin biliyorum canım leopar tankı ama numarası var mıydı hatırlayamadım