• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

Allah sizlere sabır versin.. ben uzun dönemleri gördüğümde çok çok şükrediyorum.. ekimde mecliste askerlik süreleriyle ilgili görüşmeler olacakmış inşallah güzel sonuçlar olurda en kısa zamanda herkes sevdiceğine kavuşur :16:

sağol canım.. Allah hepimize sabır versin. bizde her daim halimize şükrediyoruz yapacak bir şey yok bol bol dua, sabır ve şükürden başka..:26:
hiç sanmıyorum ben kısalacağını ama umut fakirin ekmeğidir işte napcan yinede umut ediyorum..

sağol canım.. Allah hepimize sabır versin. bizde her daim halimize şükrediyoruz yapacak bir şey yok bol bol dua, sabır ve şükürden başka..:26:
hiç sanmıyorum ben kısalacağını ama umut fakirin ekmeğidir işte napcan yinede umut ediyorum..

bende sanmıyorum ama kısalacağını düşünmek bile heyecanlandırıyor ... hayırlısı olsun napalım bize düşen de beklemek :72:

Kızlar selam mamak taki askerlerin yemin töreni ne zaman ?

slm cnmm 6 eylülde yemin törenimiz. Bu arada kızlar mamakta hergun ziyarete giden bir arkadaş vardı haftaya izinler yemin törennden dolayı kapalı mı eşim oyle bişi dedi emin olmamakla birlikte çarşamba gitsek görebilir mıyız ki:1:

iyi akşamlar... ben de askerimde çok şükür ki çok iyiyiz.. 2 gündür rahatlar eğitim falan yokmuş böyle olduğunda bende mutlu oluyorum.. sizler nasılsınız??

Allah iyilikler versin canım. Eğitimleri olmayınca çok rahat oluyorlar ben de mutlu oluyorum o zaman :-) askerimde iyi canım çok şükür ben de iyiyim. Gün sayiyoruz ışte

Allah iyilikler versin canım. Eğitimleri olmayınca çok rahat oluyorlar ben de mutlu oluyorum o zaman :-) askerimde iyi canım çok şükür ben de iyiyim. Gün sayiyoruz ışte

cuma günü acemilik bitiyor.. epey ilerledik gibi sanki ,sanırım ,galiba :9:

cuma günü acemilik bitiyor.. epey ilerledik gibi sanki ,sanırım ,galiba :9:

Gözünüz aydın canım :-) bizim uzun dönem olunca çok zaman var önümüzde... acemi birliği ekim sonunda bitecek malesef :-( bizim yemin töreni geçen hafta perşembe günü yapıldı...

slm cnmm 6 eylülde yemin törenimiz. Bu arada kızlar mamakta hergun ziyarete giden bir arkadaş vardı haftaya izinler yemin törennden dolayı kapalı mı eşim oyle bişi dedi emin olmamakla birlikte çarşamba gitsek görebilir mıyız ki:1:

kızlar yemin töreninden sonra serbestler mi yani yol izni mi başlıyor hemen

Gözünüz aydın canım :-) bizim uzun dönem olunca çok zaman var önümüzde... acemi birliği ekim sonunda bitecek malesef :-( bizim yemin töreni geçen hafta perşembe günü yapıldı...

sağol canım ama öyle dediğime bakma zaman hiç ama hiç geçmiyor.. daha 18 gün oldu bana seneler geçmiş gibi geliyor..:25: napalım hayırlısıyla sağ salim dönsünlerde zaman geçer herhalde...

Canım ben hsonları giidiodum ziyarete o yüzden hiçini bilmiorum
Ama ziyaretcileri hep görüştürüolardı

Kızlar en zoru gercekten acemilik arayamıolar yorgun oluolar mutsuz oluolar bi anda o hyata gectikleri icin
Usta birliklerinde hepsinin görevi olcak calısma hayatı gibi o yüzden düzenleri olcak uzun uzun konuscaksınız
Az kaldı hersey daha iyi olcak
;)

sağol canım ama öyle dediğime bakma zaman hiç ama hiç geçmiyor.. daha 18 gün oldu bana seneler geçmiş gibi geliyor..:25: napalım hayırlısıyla sağ salim dönsünlerde zaman geçer herhalde...

Evet çok doğru söylüyorsun canım dün erkek arkadaşım ile konuşuyoruz ışte daha on sekiz gün olmuş ama o on sekiz gün bir yıldan çok daha uzun oldu. Hıc böyle bir zaman yapamamıştım :-( amin canım amin bütün askerlerimiz sağ salim dönsün de bu zamanlar geçer gider.

Back